Mandlijahu on küpsetamiseks imehea. Lisaks on üllatav, aga nisujahu saab peaaegu 1:1 asendada kartulitärklisega, ka saab kartulitärklisega imehea biskviidi 🙂 http://www.food.com/recipe/prize-winning-gluten-free-sponge-cake-471486 Maisijahu kasutan kastmete paksendamiseks, riisijahu eriti ei kasuta (nt Veski-Mati oma on suht jämeda jahvatusega). Remedyway toortatrajahu on teine asi, mida kasutan rohkem, tegin sellest nt piparkoogid. Kookosjahu on kasulik, kiudainerikas, aga imab tohutult vedelikku ja jääb raske, seda saab imevähe kasutada. Hirsijahu on moodne kasutada, aga ka vähe.
Enamasti tuleb teha jahusegu, 1 jahusordiga ei saa väga head tulemust.
Linajahu pole proovinud kasutada kuumades toitudes, minu jaoks on see nt jogurtile lisamiseks jne. Vanasti keetis vanaema linaseemnetest limajooki, kui vasikal kõht lahti oli 😛
http://www.vianaturale.ee/gluteenivabad-jahud