Esileht Kodunurk Jaanimenüü

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Teema: Jaanimenüü

Postitas:

Mida panete jaanipäeval lauale?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Naljakas teema jah. Pika kaetud laua taga niikuinii keegi ei istu meil. Meil on ikka šašlõkk ja vorstid grilli peal, köögivilja ka. Lisaks siis igaühe lemmiksnäkid, arbuus jm puuviljad, minipirukad, küüslauguleivad, vahukommid lõkkel küpsetamiseks jms.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ei viitsi söögilauda lõkke äärde tassida, nii et vastus on, et ei pane midagi söödavat lauale. Ainult uue temaatilise mustriga laudlina ja lilled.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Me ka laua taga just ei istu, aga söök on ikka laual 🙂 Päev on pikk ja toitu ikka kulub.
Meie poolt on kala ja šampinjonid ja saunaõlled, üks pere toob magusa ja marjad-puuviljad, teine pere salatimaterjalid, lapsed võtavad ilmselt lihakraami. Aga mis just laual olema saab, selgub, kui kõik on kohale jõudnud.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

grill, salat, leib, mingid küpsised laste rõõmuks. No selline tavaline grill-õhtu menüü, ainult suuremas koguses

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Naljakas teema jah. Pika kaetud laua taga niikuinii keegi ei istu meil. Meil on ikka šašlõkk ja vorstid grilli peal, köögivilja ka. Lisaks siis igaühe lemmiksnäkid, arbuus jm puuviljad, minipirukad, küüslauguleivad, vahukommid lõkkel küpsetamiseks jms.

Miks naljakas teema? Te sööte siis põlve otsast või maast? Meil on küll LAUD. Pikk laud, 14-le inimesele. Just nimelt LAUA PEALE teen omamarineeritud sealihasaslõkki, kanatiibu. Suitsuahjust tulevad suitsukalad (see, mis kätte saab, aga tavaliselt on olnud ahvenad, angerjad, meriforelli).
Vorste meie pere ei söö, ei paku siis ka külalistele.
Lisaks on kindlasti oma aiasaadustest värske salat, värske hapukurk, kindlasti paari-kolme sorti täimseid määrdeid (nt. hummus, suitsupaprikamääre, suitsubaklazhaanimääre) ja niisama värsket tomatit-kurki-redist.
Joome vett, kasemahla, õlut, rabarberimorssi.
Magusaks rabarberikook ja iga-aastased rummipallid.

Eks ta niisugune jopes istumine rohkem ole, aga ilmas ei ole küll midagi üllatavat.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 18.06 15:10; 20.06 12:39; 24.06 15:25;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Miks naljakas teema? Te sööte siis põlve otsast või maast? Meil on küll LAUD. Pikk laud, 14-le inimesele. Just nimelt LAUA PEALE teen omamarineeritud sealihasaslõkki, kanatiibu. Suitsuahjust tulevad suitsukalad (see, mis kätte saab, aga tavaliselt on olnud ahvenad, angerjad, meriforelli).
Vorste meie pere ei söö, ei paku siis ka külalistele.
Lisaks on kindlasti oma aiasaadustest värske salat, värske hapukurk, kindlasti paari-kolme sorti täimseid määrdeid (nt. hummus, suitsupaprikamääre, suitsubaklazhaanimääre) ja niisama värsket tomatit-kurki-redist.
Joome vett, kasemahla, õlut, rabarberimorssi.
Magusaks rabarberikook ja iga-aastased rummipallid.

Tegid teema selleks, et saaksid ette lugeda, mis kõik sul laua peal on?

Ei, see on see hummusemutt, kes juba varemgi oma “taimseid määrdeid” on esile tõstnud siin. Väkk.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kahte sorti marineeritud sealiha, kahte sorti kanaliha, ilma lihata kartulisalatit, rohelist salatit, miskit joodavat, magusaks mingi kook. Tomatit, kurki. Ah ma ei tea veel, istume oma perega päeval, õhtul läheme kohalikule tulele.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 19.06 08:17; 20.06 16:02;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Miks naljakas teema? Te sööte siis põlve otsast või maast? Meil on küll LAUD. Pikk laud, 14-le inimesele. Just nimelt LAUA PEALE teen omamarineeritud sealihasaslõkki, kanatiibu. Suitsuahjust tulevad suitsukalad (see, mis kätte saab, aga tavaliselt on olnud ahvenad, angerjad, meriforelli).
Vorste meie pere ei söö, ei paku siis ka külalistele.
Lisaks on kindlasti oma aiasaadustest värske salat, värske hapukurk, kindlasti paari-kolme sorti täimseid määrdeid (nt. hummus, suitsupaprikamääre, suitsubaklazhaanimääre) ja niisama värsket tomatit-kurki-redist.
Joome vett, kasemahla, õlut, rabarberimorssi.
Magusaks rabarberikook ja iga-aastased rummipallid.

Tegid teema selleks, et saaksid ette lugeda, mis kõik sul laua peal on?

Ei, see on see hummusemutt, kes juba varemgi oma “taimseid määrdeid” on esile tõstnud siin. Väkk.

Mis väkk? Soovitan sul oma silmaringi ja maitsemeeli avardada. Kartulisalat, marineeritud liha ja grillvorstikesed on nii eilne päev ja kõigil on neist ammu kõrini! Maailmas on nii palju maitseid, millega katsetada, ainult napakad söövad igal aastal ühte ja sama asja. Meil pole keegi taimsete määrete, grillitud juurviljade või põnevate salatite peale nina kirtsutanud. Vastupidi – järgmiseks päevaks on need söödud, aga liha on suures osas alles.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ei, see on see hummusemutt, kes juba varemgi oma “taimseid määrdeid” on esile tõstnud siin. Väkk.

Mida sina siis sööd? Singirulle ja taimerasvast tehtud määrde”juustu”? Tõesti, avardage oma maitse- ja silmaringi, väkitajad.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Tegid teema selleks, et saaksid ette lugeda, mis kõik sul laua peal on?

Eee… sain aru, et sellest teema oligi? Mis sind nii väga ärritab?

Ei, see on see hummusemutt, kes juba varemgi oma “taimseid määrdeid” on esile tõstnud siin. Väkk.

Jah, ma olen ennegi siin kuskil sellest kirjutanud. Nii, mis siis sellest? Sinu menüü ja kogu seotus teemaga oli milline? Või on paha tuju, et sinu jaanipidu piirdub kellegi teise poolt organiseeritud massüritusega?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 18.06 15:10; 20.06 12:39; 24.06 15:25;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ei, see on see hummusemutt, kes juba varemgi oma “taimseid määrdeid” on esile tõstnud siin. Väkk.

Mida sina siis sööd? Singirulle ja taimerasvast tehtud määrde”juustu”? Tõesti, avardage oma maitse- ja silmaringi, väkitajad.

Siin ei tohi teistmoodi midagi teha. Pita ja falafel tekitavad oksereflekse. Jaanideks ja jõuludeks ma erilist menüüd ei tee, siis on klassika. Muul ajal maiustan erilisema menüüga.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 19.06 08:17; 20.06 16:02;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Erinevas vanuses meespere nõudmisel teen potitäie äädikamarinaaadis sealiha. Kindlasti ka mingis muus marinaadis sealiha ja kanaliha. Mingeid vorstikesi. Maitsevõi grilleiva peale. Mitut erinevat sorti salatit, sh värsked hapukurgid. Täidetud seeni, suvikõrvitsaid, paprikaid – ka grillile. Magusa ja puuviljade, jookide, koduõlle eest hoolitsevad külalised.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Äädikamarinaadis sea liha loomulikult. Klassika. Ilma selleta pole mingi jaanipäev. Mingi grill liha, grill vorstid, paar toorsalatit, ölut. Istume ymber lökke ja sööme PÖLVE OTSAST PLASTMASS TALDRIKUTELT. Siis tegelt ka istute jaanipäeval laua taga ja vaaritate vä? Kas jaanipäeval pole mitte peamine asi just mönusa seltskonnaga lökkesse vahtimine? Millal sellest söögi pidu tuli? Nalja, naeru, hea seltskond, möned ölled, liha ja tuli.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Äädikamarinaadis sea liha loomulikult. Klassika. Ilma selleta pole mingi jaanipäev. Mingi grill liha, grill vorstid, paar toorsalatit, ölut. Istume ymber lökke ja sööme PÖLVE OTSAST PLASTMASS TALDRIKUTELT. Siis tegelt ka istute jaanipäeval laua taga ja vaaritate vä? Kas jaanipäeval pole mitte peamine asi just mönusa seltskonnaga lökkesse vahtimine? Millal sellest söögi pidu tuli? Nalja, naeru, hea seltskond, möned ölled, liha ja tuli.

Kas laua taga (õues, grillmajas) istumine välista lõkketegemise? Uudis mulle!
Iga kell toetan oma taldrikut (ka plastmassist) ja klaasi lauale, kui plähmerdan põlve otsas ja muru peal. Mis sellise söömisstiili point on? Või miks sa arvad et sinu kombetu ja suht ropp stiil on vähem söömispidu, kui viisakalt laua taga istujate oma? Valge inimese kombel käitudes ei saa nalja-naeru-toredat seltskonda olla?
Võiksid seletada, kuidas sinu põlveotsakoosviibimine nüüd miskis suhtes lahedam ja kultuursem oli, kui näiteks minu pidu, kus me 12 inimest linaga kaetud laua taga suures avaras grillimajas spetsiaslselt kividega ääristatud ja maasse kaevatud lohus tuld tegime, sõime ja toredalt aega veetsime?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 18.06 15:10; 20.06 12:39; 24.06 15:25;
To report this post you need to login first.
Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )


Esileht Kodunurk Jaanimenüü

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.