Ma ei ole mingi algaja koogiküpsetaja aga selle koogiga ei saa hakkama!
Retsepti sain siit:http://publik.delfi.ee/news/mitmesugust/retsept-evelin-ilvese-beseekook-kondenspiimaga-ehk-bolo-de-merengue.d?id=63645120
Olen teinud kaks korda. Esimene kord (vana-aasta õhtul) vajus täiesti laiali ja viskasin minema. Teine kord lisasin kreemile rohkem jahu ja lasin jahtuda, siis läks paksemaks. Aga ikkagi kook jäi kuidagi lödi ja vett voolab välja. Panin korraks külmkappi jahtuma ka aga siis läks besee pealt kummiks :(. No ühesõnaga, kui kellegil hästi välja tuli, siis kas tegite täpselt retsepti järgi või oskate soovitada , mida kindlasti jälgida et välja tuleks? Seal retsepti kodukal kommentaare lugedes vaatasin, et neid ebaõnnestujaid suht palju…
PS: mõlemal korral seda kooki maitstes ma mingit erilist maitseelamust küll ei saanud. Veel vähem nimetaks ma seda \”taevalikuks magustoiduks\” nagu meie esileedi. Lihtsalt sportlik huvi juba asja vastu tekkinud.