kui kaua võib hoida köögis pliidil ,enne kui külmkappi panen,kuskilt lugesin ,et kaua ei tohi riisi toasoojas hoida millegipärast aga ei leia seda kohta ?
Teema: kui keedan riisi ära ,siis jätan pliidile hauduma ,
http://www.stilltasty.com/articles/view/71 siin öeldakse, et toatemperatuuril võib olla vaid 2 tundi.
Usun, et ideaalne võibki selline aeg olla, ise jätan aga pidevalt kuni neljaks tunniks ning ei ole midagi juhtunud ning sobib hiljem tarbida. Rohkem kui neljaks tunniks kindlasti ei jätaks. Üldine reegel iga toidu kohta on, et mida kiiremini külma saab, seda kauem ja paremini säilib.
Pärast keetmist hauduma jätmine on toiduvalmistamise etapp.
Riisi toasoojas hoidmise hoiatus on pärast söömist pliidile jätmise kohta.
kui kaua võib hoida köögis pliidil ,enne kui külmkappi panen,kuskilt lugesin ,et kaua ei tohi riisi toasoojas hoida millegipärast aga ei leia seda kohta ?
Kui on jahtunud, siis paned külma, mis siin keerulist on?
Miks üldse on vaja riisi ette keeta? See läheb ju üsna kiirelt, ja parim on siiski värskelt keedetud riis.
kui kaua võib hoida köögis pliidil ,enne kui külmkappi panen,kuskilt lugesin ,et kaua ei tohi riisi toasoojas hoida millegipärast aga ei leia seda kohta ?
Kui on jahtunud, siis paned külma, mis siin keerulist on?
Miks üldse on vaja riisi ette keeta? See läheb ju üsna kiirelt, ja parim on siiski värskelt keedetud riis.
Nt praetud riisi nõudva toidu tegemiseks värskelt keedetud riis ei sobi.
Kui on jahtunud, siis paned külma, mis siin keerulist on?
Miks üldse on vaja riisi ette keeta? See läheb ju üsna kiirelt, ja parim on siiski värskelt keedetud riis.
No mina näiteks võtan riisi tööle söömiseks kaasa. Ehk siis teen õhtul valmis.
Nt praetud riisi nõudva toidu tegemiseks värskelt keedetud riis ei sobi.
No mina näiteks võtan riisi tööle söömiseks kaasa. Ehk siis teen õhtul valmis.
Ikka ei saa probleemist aru – kuni jahtumiseni on väljas, siis külmkappi.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.