Millest tuleb sealihale kusehais?
Ostsin suitsupeekonit, praadisin. Rõve hais tekkis praadimisel. Ometi on toode juba korra töödeldud. Kas ongi ok müüa sellist lihatoodet?
Teema: kusehaisuga peekon, sink
Mõnikord on kastreerimata isaste loomade liha sitkem ja kusehaisuga.
kuldiliha? Kuigi ma usun päris kindlasti, et isased põrsad kastreeritakse vägagi rutiinselt ja eranditeta.
Ebakvaliteetne sööt? Kondijahu, kalajahu.
Külmutatud, üles sulatatud, külmutatud, üles sulatatud.
Pärast pesin panni. nõudepesuvahendiga. panni uuesti pliidile pannes hakkas pann seda haisu levitama. pesin veelkord ja väga hoolega. pannist sai veel asja.
kui mulle restos tuuakse selline hommikusöök-muna peekoniga, kas see on normaalne liha? v-o olen ma liiga pirtsakas ja see et sink nii haiseb, ongi normaalne?
Kas mitte EL uus seadus keelas kastreerimise ära? Minu arust jooksis korra uudistest läbi.
Mina olen kohutavalt tundlik selle kusehaisu suhtes, sõbrad ka juba ammu naeravad mu “pissimaitse” juttu. Jääbki söömata kohe, kui seda lõhna tunnen. Ei söö enam nt kaelakarbonaadist sinki ka ja paljud maitsestatud ahjupraed ja isegi nt turult ostetud värske liha on rõvedad. Saaremaa suitsupeekonit söön, see on hea. Veel on hea Karni (vist?) vana aja peekon vm. Uusi tooteid naljalt ikka proovida ei julge, maha visatud raha enamasti.
Uh, kohe närvi ajab see teema tõesti 😀
Teinekord on sealihal juures tõesti selline räige kuldi hais. Otseselt kuse järgi lõhnab minu arvates kanaliha, eriti koivad. Võib-olla sellest, milles need koivad on ringi paterdanud. Kuid tõenäoliselt on see mingist söödast, millega kanu nuumatakse.
Kas võib olla asi odavas söödas, millega lihaloomi toidetakse? Viimasel ajal on nii mõnigi perenaine haisva liha osas nurisenud.
Mina olen kohutavalt tundlik selle kusehaisu suhtes, sõbrad ka juba ammu naeravad mu “pissimaitse” juttu. Jääbki söömata kohe, kui seda lõhna tunnen.
Sama siin.
Vaadake pakendilt, kas seal on koostises tähed TG, see tekitab märja koera haisu ehk kusehaisu.
What is Meat Glue? Transglutaminase (TG or TGase), better known to chefs as “Meat Glue,” has the amazing ability to bond protein-containing foods together. Raw meats bound with TG are often strong enough to be handled as if they were whole uncut muscles. TG is safe, natural, and easy to use.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.