maksjamooritsa sealihasült, oleks võinud ju ausalt kirjutada, et kamarasült, isegi kass ei tahtnud, koeral oli küll hea meel, aga see ei olnud ju selle ostu eesmärk…
http://maksjamoorits.ee/wp-content/uploads/2015/09/sealihasült300g-600×542.jpg õudne käkk, ei soovita üldse
Teema: Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?
Saaremaa suitsusardell.
Kindlasti ei ole mõeldud inimestele söögiks!
Ka soolast:
Ostsin oma peolauale Lay’si tavslisi, soolaga krõpse ja need on niiiiii tulisoolased, et lauale ma neid ei pannudki. Oleks mingi dipika juurde seganud, aga ilmselt isegi vesimage hapukoor poleks päästnud.
Pole varem lihtsalt soolaga krõpse ostnud – alati mingi lisamaitsega.
Ei teagi, äkki peavadki nii tulisoolased olema? (Isegi mulle ja mehele, kes me sööme üsna palju soola).
Kõik tavatšipsid on ülisoolased.
Tasub öko-möko poole vaadata, neil on müügis vähesoolased variandid.
Näiteks Selverites on alati esitlusel mingi tšipsitoode, mis on ökoloogiline.
Nõo praekapsaga liharullid- uudistoode.
Ma olen suht “kõigesööja” ja harva nimetan midagi totaalselt raiskuläinuks ning toidu prügikasti viskamine on vägagi vastumeelt, aga… See toode just sinna läks. Vintske, lõigata ei lase, piprane, sinepine, nii et suu jääb totaalselt õhkama, mingit muud maitset ei tunne.
Rimi Caesari pitsa.
Eelküpsetatud seakoot köögiviljadega,
Solarise toidupoe singi-šampioni pitsa, eriliselt jälk ollus.
Kikase uus “blond” kalkuniliha!
Väga halb, maitse nagu oleks tohutu koguse Fairy’ga üle valatud, palju kelmeid, nätske… Jube kogemus.
Kanahakkliha. Öö äkk. See maitseb nagu hakitud vettinud tuvi. Mitte, et ma teaks kuidas tuvi maitseb. Elusees ei osta enam. Ükskord ostsin ja panin maitseaineid, arvasin, et saab norm. Äärepealt oleks oksele hakanud peale esimest maitsmist.
Rimi fetajuust. Väga kuiv ja kõva:(
Kanahakkliha. Öö äkk. See maitseb nagu hakitud vettinud tuvi. Mitte, et ma teaks kuidas tuvi maitseb. Elusees ei osta enam. Ükskord ostsin ja panin maitseaineid, arvasin, et saab norm. Äärepealt oleks oksele hakanud peale esimest maitsmist.
Millise firma oma ostsid?
Panen kanahakkliha pannile ja suure peotäie paprikaribasid lisaks, veidi soola ja sidrunipipart, natuke austrikastet ja ca pool punase pipra kauna hästi pisikeseks hakituna. Algul segan/pressin vaiksel tulel pannikahvliga läbi paar-kolm minutit, et ei jääks suuri tükke, siis aurutan suuremal kuumusel kiirelt tekkinud vedeliku välja.
Kui valida hakkliha rinnafileest, siis rasvast vedelikku eriti ei tekigi.
Söön kodujuustuga, mis segatud rohke rohelise sibulaga. Väga maisteb!
Aga kalkunihakkliha on tõesti nii rasvane, et kui seda üritan samamoodi teha, siis suhu jääb ikka vaid rasvamaitse.
Rimi kleebisega kodujuust hapukoore ja tilliga.
Pähh.
Buxhöwden pagari täistera leib. Kõva nagu kivi ja enne kuupäeva oli valge hallitus peal.
Gustavi Red Velvet jõulutaigen. Täiesti mõttetu ost. Maitsel pole viga, aga kuidas teha piparkooke taignast, mis laiali laguneb? Kui esimese korraga rullides veel sain vormiga mingid kujukesed tehtud ja suure vaevaga plaadile tõstetud (osad muidugi rebenesid tükkideks), siis pärast ülejäänud tainast polnud kuidagi enam võimalik “kokku kleepuma” panna. Lihtsalt jahused tükid kukkusid küljest. Ärge ostke.
Saaremaa Eesti juust. Kuiv ja jubesoolane, üldse mitte selline nagu üks õige Eesti juust peab olema. See ümmarguses punases pakis on 10x etem.
Kas igasuguse jura võibki nii Eesti juustuks nimetada??
Saaremaa Eesti juust. Kuiv ja jubesoolane, üldse mitte selline nagu üks õige Eesti juust peab olema. See ümmarguses punases pakis on 10x etem.
Kas igasuguse jura võibki nii Eesti juustuks nimetada??
Ostsin viimati suvel Saare Leet juustu, maitses nagu viilutatud kustutuskumm. Arvasin, et partii viga. Nüüd loen, et ongi mingi uus suundumus neil. Tänan hoiatamast!
Mu meelest suurem osa nendest Eesti firmade soodusjuuste on sellised, nagu oleks poole päevaga juust valmis tehtud…
Kas siis on kõik välja pressitud või pole midagi välja pressitud.
Kas siis on need nagu kummid või siis nagu lõikaks hapupiima…
Mu meelest suurem osa nendest Eesti firmade soodusjuuste on sellised, nagu oleks poole päevaga juust valmis tehtud…
Kas siis on kõik välja pressitud või pole midagi välja pressitud.
Kas siis on need nagu kummid või siis nagu lõikaks hapupiima…
Nii ongi. Pole mingit mõtet sentigi neile raisata. Tahad juustu, osta vähe kallim ja ikka asi, mis tõesti juust on. Kui korralikku kõvajuustu toidule riivid, aitab suurele taldrikule ka 20 grammist. Seega kulu polegi suurem, aga maitset ikka korralikult.
Rimi Caesari pitsa.
Oo jaa. Sekundeerin.
Sai samuti ostetud seda pitsat, kuna tütre sõbranna oli öelnud, et maailma parim pitsa.
Kujutage ette Caesari salatit nii nagu ta on, kastme ja kõigega. Ja see siis on laotatud pitsapõhjale ning peale pandud juustu.
Hõkk. Vot ausalt seda pitsat süües läks mul küll söögiisu ära. Mis on iseenesest positiivne nähtus muidugi. Soovitaks kõigile kaalujälgijatele.
Alma Muah mustikamuffini jogurt- täiesti keemilise maitsega.
Viimati ostetud Saaremaa Old Saare juust oli mingi imeliku jahuga koos (säilitusained ilmselt, millega juustusid kuude kaupa säilima pannakse) ja maitse polnud ka enam sama hea kui varasemalt on olnud. Sarnased ülimalt jahused viilud olid ka Saaremaa Eesti juustu pakis.
Coopi kartulisalat. Nad võinux oma solaniinipommid vähemalt pehmex keeta. Maitse nigu legendaarsel nõugude sööklakartulil.
Võib-olla juba kirjas, aga Talleggi kanaviinerid. Õudne maitse.
Coopi kartulisalat. Nad võinux oma solaniinipommid vähemalt pehmex keeta. Maitse nigu legendaarsel nõugude sööklakartulil.
Maxi Köök on üleüldse alla käinud: viimasel ajal (umbes pool aastat) kasutavad salatites nii vastikut kurki, et kõik salatid on tohutu hapukas-kibeda mekiga. Kuna A&O mul töökoha juures, olen lõunaks vahel ostnud ja iga kord pettunud. Mõistlikum on siis juba kodust võileib kaasa võtta.
Karni suitsukanakoib- tugev värvimaitse, ma ei tea mis maitseaineid nad sel kasutavad, aga jääb mulje nagu oleks eelnevalt maalritöid sellega tehtud. Talleggi oma on ok.
Viola sulatatud juustud- ei kõlba kuhugi, kurb on vaadata reklaame, kus Anu Saagim jt kiidavad taevani, ilmselge äraost.
Coopi kartulisalat. Nad võinux oma solaniinipommid vähemalt pehmex keeta. Maitse nigu legendaarsel nõugude sööklakartulil.
Pigem sulfiidipommid.
Coopi kartulisalat. Nad võinux oma solaniinipommid vähemalt pehmex keeta. Maitse nigu legendaarsel nõugude sööklakartulil.
Pigem sulfiidipommid.
Üks ei välista teist.
Rimi Caesari pitsa.
Oo jaa. Sekundeerin.
Sai samuti ostetud seda pitsat, kuna tütre sõbranna oli öelnud, et maailma parim pitsa.
Kujutage ette Caesari salatit nii nagu ta on, kastme ja kõigega. Ja see siis on laotatud pitsapõhjale ning peale pandud juustu.
Hõkk. Vot ausalt seda pitsat süües läks mul küll söögiisu ära. Mis on iseenesest positiivne nähtus muidugi. Soovitaks kõigile kaalujälgijatele.
Hmm, olen samuti Caesari pitsat söönud, kuid seda ainult Rakvere Rohuaia kohvikust ostes. Seal oli see küll väga maitsev.
Kodujuustuga olen pirtsakas – kõlbavad ainult piimameister Otto ja siis need Maxima leedu(?) kodujuustud ämbrikestes. Vahel, kui poes peale ei passi, siis mees ostab Alma kodujuustu – ükspäev sõin jälle, no nii vastik, kuiv nagu saepuru ja väga hapu maitsega. Mees valab pool pakki hapukoort peale ja siis kiidab, minumeelest on rõve.
Eile ostsin mingit pakismuutit (nagu need tittede pigistatavad, aga suurem), mango-apelsini-datli maitsega; tootjat ei mäleta aga Eesti oma oli. Mõttetu kibeda maitsega, tükid olid sees (ilmselt datli). Päris rõve oli seda tükilist ollust endale suhu imeda (ärge rõvedusi mõelge). Teisi maitseid ei hakka proovimagi.
Rannaküla sprotid
sildil kirjas taimne õli, aga maitse on nagu sööks masinaõli, jälk!
Vahel, kui poes peale ei passi, siis mees ostab Alma kodujuustu – ükspäev sõin jälle, no nii vastik, kuiv nagu saepuru ja väga hapu maitsega.
Ja mul õnnestus Hüva KLASSIKALINE (!!) kodujuust osta, mis sõna otseses mõttes ujus valges vedelikus. Koor või piim või mis iganes see vedelik oli, aga seda oli palju. Ja terad ise kõvad ja maitsetud.
Alma kodujuustud on jube soolaseks aetud. Pole üldse enam neutraalse maitsega.