Kas siin ise püreesid valmistavad, kas teil õnnestub ka selline siidine tulemus saavutada nagu poepüreed? ükskõik kuidas teen, siis ikka jääb püree kergelt sõmer 🙂 Või ongi see paratamatus?
Esimesele lapsele tegin saumikseriga, aga selle miinus oli, et väga väikest kogust suht võimatu teha. Nii et tegin siis mingi normaalse portsu sügavkülma valmis, mille hiljem rõõmsalt ära viskasin, sest laps ei söönud midagi 😛
Nüüd siis teisele proovisin lillkapsast läbi sõela ja päris sametine ikka ei tule. EI tea muidugi, mis laps arvab – homme alustame, tegin lihtsalt valmis ära 2 päeva portsu, et hommikul siis vaja ainult soojendada 🙂 Ühest küljest olen entusiastlik, teisest küljest üritan elevust maha võtta ja meelde tuletada, et kõik võib korduda nagu esimese lapsega.
Ainult näputoitu ei saa anda, sest laps on istumisest suht kaugel veel 🙂