Mis on teie lemmiksalat (soolane)?
Teema: Teie lemmiksalat(soolane) .
Röstitud pardipugud väga õhukeseks viilutatuna, värske kurk väga õhukeseks viilutatuna, rukola rebituna, hea õli, küüslauk pressist, tšilli, natuke soola.
Ja mina mõtlesin, et mida neist pugudets tehakse 🙂 Ise annan koerale neid, kui poes silma jäävad.
Kasukas.
Tõeliselt hästi tehtud kapsa-porgandi toorsalat ning tomat+paprika+kurk+erinev roheline+mozzarella+avokaado jagavad esikohta.
Majoneesisalatitest õuna-selleri-kurgisalat
Waldorfi salat, Mimoosi salat ja ilma sibulata kasukas.
kodune ceaseri salat. Sinna viimasesse panen jääsalatit, kurk, tomat, kana või tuunikala, krutonid, mustad oliivid, salatijuust(valge, suht soolane. Soomes müüaksegi salatijuustu nime all). Paar korda olen ka tavalist riivjuustu pannud. Peale kas mingit salatikastet või majoneesi.
See ei ole ju caesari salat, isegi mitte kodune.
Caesari salat, see õige, on ka minu lemmiksalat.
Spinat, kurk, avokaado, feta, paprika, mustad oliivid.
Makaronisalat, makrasalat riisiga ja kodune ceaseri salat. Sinna viimasesse panen jääsalatit, kurk, tomat, kana või tuunikala, krutonid, mustad oliivid, salatijuust(valge, suht soolane. Soomes müüaksegi salatijuustu nime all). Paar korda olen ka tavalist riivjuustu pannud. Peale kas mingit salatikastet või majoneesi.
Ja suht hiljuti sai tehtud tortillasid ning üle jäänud kraami lõin kokku salatiks. Paprika, kurk, tomat, salat, kana, hakkliha, konservherned, salsa ja türgi jogurt. Väga hea salat sai.
See salat on midagi vahepealset kreeka salatist ja nizza salatist. Tundub hea aga ceasari salat see küll pole.
Röstitud pardipugud väga õhukeseks viilutatuna
Räägi, kuidas sa neid röstid?
Ma olen ise neid ostnud ja kasutanud ainult pajaroa valmistamiseks, sest mulle tundub, et nad vajavad pikka valmimisaega.
Röstimine on ju lühike tegevus? Kas läheb pehmeks? Kas sa marineerid neid enne? Või viilutad enne röstimist?
Tomat, kurk, sibul, hapukurk, kastmeks maitse järgi sidrunimahl ja õli.
Toores lillkapsas, punane paprika, makra, mõõdukalt majoneesi ja hapukoort, pipar, sool. Mitte just lemmik, aga meeldib krõmps lillkapsas, niisama dipiga ei taha süüa. Selliselt salatina meeldib.
Nädalavahetusel külas pakuti kikerherne salatit, vot see oli küll jube hea.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.