Esileht Kodunurk Terve lõhe grillimine

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Terve lõhe grillimine

Postitas:

Ahjus olen sageli lõhet teinud. Õues, lahtisel tulel, grillil, mitte. Kui tahaksin tervet kala grillida, siis kas pea, saba ja lõpused peaks igal juhul eemaldama? Tegemist on roogitud lõhega, kus kõhuõõnsus on puhastatud.

Kas võingi kala kohe tervena grillile lajatada või peaksin selle siiski “raamatuks” poolitama?

Ehk soovitab keegi mingit head kastet või marinaadi, millega kala enne sisse “peitsida”?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Internet on retsepte täis, Jamie Oliveril on fileest. Ise teeks ka fileest ja siis kui grill hakkab jahtuma.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Meie ei eelmalda midagi. Mida tervem kala on, seda vähem mahla välja voolab. Oleme mässinud foolimisse ja grillinud (siis saab hästi pöörata), aga ka lahtiselt, kuigi foolium on ikka all ja servad kergelt kausiks keeratud. Küpseb kiiresti, aga söed ei tohiks väga äkilised olla.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Pane nö klambri vahele siis kergem ümberpöörata ja grillilt ära võtta, muidu võib sul laguneda.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )


Esileht Kodunurk Terve lõhe grillimine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.