Esileht Kodunurk Värske soolakurk ogadega kurgist?

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Värske soolakurk ogadega kurgist?

Postitas:

Kogemusi? Kui teha külma veega värsket soolakurki ogadega avamaakurgist, siis kas need ogad lähevad pehmeks või sellisest sordist ei saagi teha?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

On, on kogzmusi.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Pesema peab

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

enne soolamist ju pesed kurgid, siis tulevad ogad ära. Või kavatsesid porised peenrakurgid soolveega üle valada?

Need suuremate mustade ogadega kurgid on just õiged sissetegemise kurgid, aga neid ei tohi lasta üle kasvada. Need ühtlaselt karvased on pehmemea koorega. Pestes tulevad ogad maha mõlemal.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

ongi mingi sort, millel on sellised mühklikumad ogad ja koor on nagu tallanahk. Kole sort. Aga need peenikesed ogad tulevad jah pestes maha.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Need paksu nahaga ja ogadega kurgid peab ära korjama kui veel väiksed on ega pole suuremad kui põial. Siis pole koor veel paks ega “ogad” suured.
Siis saab edukalt sisse teha ja kurk jääb heaks krõmpsuks. Kõge parem on neid marineerida tglt.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )


Esileht Kodunurk Värske soolakurk ogadega kurgist?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.