Palun kogenud emade nippe väikelaste toidulaua korraldamisel. Mul on tubli 1-aastane, kes sööb juba mitu kuud ja väga isukalt perega sama toitu (rinda saab ka veel 3x päevas, aga tahaks veelgi vähendada seda vaikselt). Aga tõsiasi, et ta sööb 3 korda päevas on tekitanud minus tunde, et ma ainult kokkangi päevad läbi. Ja nüüd selles vanuses peaks veel lisanduma 1-2 vahepala… , kardan natukene, et jäängi kööki ainult süüa vaaritama ja palun nüüd teie nippe ja retsepte. Kas teete mingisuguseid sööke sügavkülma valmis, et oleks hea kiiresti võtta? Milliseid toite annab teha suures koguses? (kuigi meil väike pere, siis ikkagi jagub üht toitu heal juhul umbes kaheks söögikorraks, siis juba otsas). On mingeid valmistooteid, mida annate? Mida vahepalaks pakkuma peaks?
Ma tunnen, et ma alustan päeva pudru valmistamisega, siis hakkan lõunasööki tegema ja siis kohe juba õhtusööki. Kogu aeg on mure, et kas ikka on lapsele midagi süüa anda.
Olen väga tänulik, kui räägiksite oma toidulaua argipäevast 🙂