Nagu öeldud, see noor keerab kõik koduvälised täiskasvanud kenasti ümber sõrme ja jätab kõigile mulje, kuidas teda vaesekest kodus nii hirmsasti piiratakse. Ning neil kohtumistel terapeudi ja kõiksugu muude asjapulkadega ei jäeta küll muljet nagu meie oleksime vanemad, kes tohivad midagi otsustada – vastupidi, neil kohtumistel tunnevad lapsevanemad end murust madalamana, tasuta teenijatena. Selle tulemusel lõime lihtsalt käega ja tehku mis tahab. Kui jääb kool pooleli siis jääb – vähemalt ei saa siis kaevata terapeudile, et vanemad ei lubavat tal nutikas “sõpradega suhelda”
“See noor” on ju ometi teie laps. Mis hetkel tuli tunne, et annate vanematena alla, kui kaua jaksasite pingutada lapse sõltuvusest päästmise nimel? Ma olen ka väga raske (sh nutisõltuvusega) lapse vanem, aga seni veel jätkuvalt keeldun alla andmast, laps on väärt, et ta välja tirida, kui päris välja ei saa, siis vähemalt nii palju päästa, kui päästa annab. Mina lastekaitset vms ei karda, miks ma peaksin? Ma tean, et piirangud on lapse huvides, seda toetavad ka vastavad teadusuuringud nutiseadmete liigtarvitamise mõjudest lapse ajule, kui keegi terapeut või muidu tore tädi tahab arvata, et piirangute seadmine on lapse väärkohtlemine, siis arvaku. Ja kui laps tahab kaevata, siis kaevaku.