eyAI
Millegipärast seda teksti alguses seda pealkirja ei näinud, aga juttu lugedes vaatasin kohe, et see tekst on nüüd AI-st tulnud ja muidugi oligi 😀 Minu meelest need, kes on vähegi ise juba chatbotti proovinud, tunnevad tema “kirjastiili” juba päris kergesti ära.
Teemasse ka – minu poeg samuti lühike, sai mõne kuu eest 14 ja kasvu alla 160cm. Ka sportlik trennipoiss. Ka on klassis peaaegu kõige lühem ja samuti muretseb oma pikkuse pärast, vanemad samuti tavalise pikkusega, mina 170cm ja isa 184cm, et pole kindlasti mingi pärilik lühiklikkus tal.
Käisime arstil kasvuhormooni mõõtmas ja see oli korras. Luuline vanus määrati röntgeniga, mis tuli 2a noorem, aga see pidi ok olema ja näitama, et laps veel kasvab. Saadeti toitumisnõustaja juurde.
See rääkis tavalist juttu, et vaja tervislikku kodust toitu, magus ja rämpstoit pole kasvule hea. Selle tavalise tervisliku koduse toidu portsjoneid aga soovitati tunduvalt suurendada (õnneks laps pole paks, pigem kergelt normaalse kaalu alumises osas) ning soovitati suurendada toidus tervislikke rasvu. Aga ega ta eriti ei taha rohkem süüa küll. Lisaks olevat väga oluline, et laps saaks iga päev võimalikult palju vitamiinirikast toitu – puuvilju, marju jne. Õnneks talle maitseb kodus tehtud smuuti ja seda ta nüüd iga päev sööb ka lisaks tavalisele toidule. Ehk hakkab lõpuks kasvama ka 🙂