See tuleneb sellest, et sa ei söö. Sa ei söö liha, sa ei söö magusat. Ega loode ju praegu veel suur ole.
Kuidas ma seda nüüd uuesti paremini üritan selgitada. Teen siis puust ja punaseks.
Ma söön väga normaalselt, hommikuti tavaliselt puder + kaks võileiba + värske apelsinimahl (või siis omlett + võileib + mahl).
Enne lõunat tavaliselt müsli jogurtiga. Lõunast tavaliselt kala ja riis, pasta vms, olenevalt mis päevapakkumised on, ühesõnaga tavaline päevapraad, mida kõik teised sealset kohvikut külastavad tööinimesed lõunati söövad nii mehed kui naised (kui on mingi sealiha, siis seda tõesti ei söö). Õhtu oode on kas banaan/virsik vms ja jogurt. Õhtuks söön üldiselt kala kartuli või riisiga (kala maitseb praegu väga ja teen seda ehk isegi liiga tihti, mehel kindlasti juba isu täis sellest), aga ka igasugused muud asjad ühepajatoidud jne. Koguseliselt hommikul ja õhtul söön mehega sama suure portsu (lõunati ei oska öelda, sööme eraldi).
Lisaks siis õhtuti tekib teleka ees magusa isu. Nädalaid andsin sellele järgi ja sõin iga õhtu suure koguse kooki, jäätist, šokolaadi, ükskord isegi terve paki mesikäpa komme korraga ära. Süda hiljem läikis küll. Nüüd viimased nädal aega olen mõelnud, et aitab sellest magusast õhtuti, see ei saa head teha ja pigem kahju. Niiet nüüd kui luban, siis päevas väikese šokolaadi (mitte enam suure tahvli) või ühe väikese koogitüki tee kõrvale. Mingit magusa massilist pugimist (mis oli varem) enam tõesti ei ole.
Õhtul hiljem veel teleka ees tihti joon keefiri mitu klaasi (nii väga on maitsema hakanud), söön mingeid näkileibu jne.
Võimalik, et seda on siis tõesti vähe. Minu enda hinnangul mitte. Ma pole kunagi söömist piiranud ning pigem on sõbrad terve elu naernud, et ma söön meeste koguse, aga ise piitspeenike.
Jah, liha tõesti hetkel ei söö (kuigi nagu mainisin, kui kusagil on lihakaste või supi sees vms, siis ikka söön, aga steiki, šnitslit jms hetkel mitte). Kui see on põhjus, siis võib-olla tõesti. Aga see, et ma magusat ei söö, põhjus kindlasti ei ole. Normaalne olekski ju see, et magusat ei söödaks liiga palju, aga rasedusega siiski kilod juurde tuleksid.