Mul mure seoses 2.klassi lapsega. Laps saab esimesest klassist alates õpiabi nii eestikeeles kui ka matemaatikas. Õpiabist sain teada juhuslikult, kui see õpetajaga paari kuu möödudes jutuks tuli. Ei vaevunud mulle seda klassijuhata ütlema. Mina ise arvasin, et lapsel läheb koolis hästi. Ei olnud ka e-koolis vastavat märget sellele. Kuna esimene laps ja esimene kogemus kooliga, siis need asjad uued minu jaoks. Leian, et õpetaja peaks ikka lapsevanemat kursis hoidma sellega, kuidas lapsel koolis läheb. Ja nüüd ongi mure. Ma ei tea kas õpetaja lihtsalt kiusab minu last või ongi mu laps rumal. Arenguvestlusel tegi õpetaja vaid mu last maha. Küll pidavat mu laps pidevalt abi paluma ja midagi ise teha ei oska. See tuli minu jaoks üllatusena, sest kodus teeb ta oma asjad ise ära. Kontrollides ta koduseid töid, siis aeg ajalt on paar viga kuid ei midagi hullu. Luuletused alati kenasti peas, arvutab hästi, loeb soravalt. Enamus üleasandeid haarab hoobilt. Eks ta veidi selline on küll, et aeg ajalt peab suunama, et keskenduks oma kodutööle vms. Tahab vahepeal tegeleda teiste asjadega. Tuli ka tunnistus. Hetkel bad keegi hindeid ei saa, vaid on kõiki õppeaineid iseloomustatud sõnaliselt, et kuidas lapsel läheb. Ei ole üheski õppeaines, et vajab pidevat abi või et ei saa hakkama. Käisime kooli psühholoogi juures kaa ja tema nägi mu lapse tulemusi, et kas on keskmised või üle selle. Tema probleemi kuskil ei näinud. Samas tuleb ka e-koolis aeg ajalt kiituseid, et see või too töö hästi tehtud. Ja nüüd ma ei saagi aru. Millal saab lapse istuma jätta. Kas seepärast, et ta sehkendab aeg ajalt ja mõtted on eemal? Tööd on ju tehtud. Loogiline, et laps palub tundides ka abi, aga arvan, et seda teevad ikkagi enamus lapsed. Ja õpetaja muudkui korrutab, et ta tuleks istuma jätta ja ei vasta oma eale koolis. Kuhu ma veel pöörduma pean ? 🙁 Laps ise on kurb, sest ütleb, et töötab küll tunnis kaasa ja õpetaja valetab. No mina ei tea. 🙁 Samas mina ju tunde ei näe kuidas laps seal tegutseb ja mismoodi kaasa teeb. Aga rumal ta nüüd ei ole, et istuma peaks jätma. Küsisin ka õpetajalt, et kas minu lapsega kõige rohkem probleeme. Vastas, et jah. Ometi räägib mul laps, et õpiabis ei oska üks või too õpilane midagi. Kes ei oska lugeda ja nutab alati kui rääkima peab. Kodutööd tegemata jne. Ja siis minu laps kõige kehvem. Mida ma veel teha saaksin? Arvan, et lapsele tehakse ülekohut ja õpetaja nüüd valinud välja lapse kes talle ei meeldi 🙁
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 11.02 14:28; 11.02 15:08; 12.02 14:13; 12.02 14:21; 13.02 18:27; 16.02 03:30;