Tere
Liitun ka. N29 M37, tulemas esimene laps, teine rasedus. TA peaks olema hetkeseisuga 27.08. 2.01 hommikul käisin kontrollis, kuid süda veel ei löönud, näha oli vaid loode. Pandi uus aeg alles 18.01. Ise käinud oma kuludega Synlabis HCG-d mõõtmas neljal korral, nende tulemuste järgi on kõik hästi, tõus on olnud viimasel kahel korral eeldatavast kõvasti suurem. Tunnustest hetkel valusad nibud, tore sõber iiveldus ja meeletu uni kogu-aeg. Kui eelnevalt lihtsalt hommikuti veidi iiveldas ja mõne tunni jooksul möödus, siis 2.01 oli esimene kord, kus veetsin terve päeva peadpidi wc potis, mida peale lasin ämmakal välja kirjutada omale Cerucali juhuks, kui vaja peaks minema.
Minu ajalugu: 2018 juunis jõudsime mehega lõpuks otsusele, et soovime beebit ja 2018 juuni lõpus eemaldati spiraal. Pärast 2a11k hulluksajavat triibupüüdmist õnnestus kolmandal IUI katsel 2021 märtsis saada esimest korda elus testile 2 triipu, kahjuks see rasedus ei lõppenud elussünniga. Nüüd olen siis uuesti ootel, seekord tuli uudis vägagi ootamatult. Emotsioonid on veidi segased, ühest küljest olen ma terve oma täiskasvanuea lapsevanemaks saada soovinud, aga teisest küljest on hirme kohutavalt palju. Üritan positiivsust säilitada.
Eelmise raseduse ajal oli meil ühest teisest foorumist välja kasvanud väga tore väiksema seltskonnaga beebigrupp ja hea meelega lobiseks pärast 18.01, kui kõik korras on, samuti pisemas seltskonnas ka FB-s edasi.