Kohvikud ei meeldi kohe üldse ja alati ajab nutma, kui pean kuskile kohvikusse kohtumisele minema. Või mõne lapse koolilõpupeole vms. Ka kõige kuulsamatesse olen paraku sattunud ja noh – pole minu rida. See pole minu stiil ega maitse. Pokaalis salateid nautisin ma viimati, kui olin umbes 5-7 aastat vana, mis on ca 55 aastat tagasi. Kohvikus aga on pakkumisel peamiselt tainas, suhkur, besee, tainas, kreem, tainas, šokolaad, vanilje, suhkur, tainas, suhkur, kreem, tuhksuhkur, suhkur, kreem, tainas, suhkur, vahukoor, vanilje, suhkur, tainas, suhkur, šokolaad, glasuur, vahukoor, tainas, suhkur, vanilje, besee, šokolaad ja kreem, paremal juhul ka natuke jäätist, tsitrust või kardemoni või kohupiima (suhkruga) – väkk.
Kui ma välja sööma lähen, siis ma tahan nautida, saada erinevaid maitseid. SÜÜA midagi, mida ma kodus ei saa/tee ja tahan veini või viskit juua, mitte väikest sõrme kõverdades kohvi lonksata ja mingit närust koogikest näkitseda. Söön väljas sageli, paar korda nädalas kindlasti ja väldin kohvikuid nagu tuld. Kohvi aga armastan. Sõbrannadega ei pläkuta ka, me vestleme 🙂
Restoranides käies kohvi hinda ei vaata, enamasti on täiesti okei maitsed ka. 3 eurot…ma arvasin, et enamasti on need kallimad, aga pole ka vaadanud. Koguarvest moodustab see niikuinii nii väikese osa, et ei märkagi.
Bensukate papptopsikohvi ei osta eladeski, minu meelest on neil papi ja/või liimi maitse juures.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 31.10 10:53; 31.10 17:32; 31.10 17:59; 31.10 18:10; 31.10 18:53; 02.11 19:02;