Mul 38+ täna ja võin öelda, et aina hullemaks läheb 😄 öösel magamise võib ära unustada, päeval see eest magan 2x. Mind isegi ei ärata pissihäda, mul seda nn tüüpilist raseda vetsu vahet jooksmist ei ole. Ma lihtsalt teen silmad lahti kell 3, passin paar tundi ja siis enne 7 olen iga päev üleval. Väsimus on meeletu ja siis magan päeval tunnuseid unesid.
Toonused on iga enda liigutuse peale ja kuna laps üli aktiivne kõhus, siis ajab tema ka veel kõhu toonusesse. Toonused mul olnud juba 20+ nädalast ja suht regulaarselt, tunnis ikka 5-10x vähemalt. Õnneks ei ole siiani valusad. Liikuda enam ammu juba ei saa 😂 kui ei valuta puus, siis valutab vaagen või häbemeluu. Ja see viimane valutab öösel ka. Magamine parema külje peal on võimatu, sest see häbemeluu valu ajab nutma. Külje keeramine öösel käib ohkides ja võtab aega ikka paar minutit ja see kõik ajab muidugi une pealt ära 😀 ahjaa, pingviini kõnnak on juba paar nädalat 😀
Kõrvetisi ei ole. Selle eest on gaasid ja meeletu kõhukinnisus, sest rauda pean võtma. Liikumine oleks siin abiks, aga no alumine ots on nüüdseks alla andnud ja üks kilomeetrine tiir tähendaks kaks päeva vigasena voodis lebamist 😀
Kodus on kõik juba ära külmunud, sest ma olen kuumahoogudega kliimaksis rase, mul on koguaeg palav ja hoian aknaid 24/7 lahti. Tujudest ma ei hakka rääkimagi, sest kuna ma juba suht lõpus oma rasedusega ja raske on füüsiliselt ja vaimselt, siis see ärritab mind kõige rohkem, et ma nii saamatu olen. Ootan sünnitust iga päev, sest keha tahab alla anda juba. Ja noh mul ei ole jopet mida saaks eest kinni panna ja järgmine nädal lubas külma 😀
Hirmudest nii palju, et aegajalt leian ennast öösel mõttelt, et kuidas hakkama saan. Kolmas laps küll juba, teisega vahe 10 aastat, aga ikkagi on hirm tuleviku ees. Sünnitust ei karda, aga hirm on tekkinud, et äkki läheb midagi valesti. Ja noh see, et ma öösel ärkan ja hakkan ta liigutusi kõhus ootama, kuigi ta magab öösel, siis mul suht tihti paanika, et kas peaks kontrolli minema. Et ma tunnen nüüdseks, et ma pigem tahaks, et ta mul juba kõrval oleks kui kõhus 😊