Esileht Pereelu ja suhted 40+ pidutsejad

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 66 )

Teema: 40+ pidutsejad

Postitas:
Kägu

Tahaks vahel välja minna, tantsima ja küsimus pole kuhu vaid kuidas?

Ehk siis et kuidas te jaksate 40+, mille pealt pidutsete? Vesi, mull, gin, mingid ained?

Ma ei taha palju alkoholi juua, väga rasked pohmellid on, üleval ei saa ka kaua olla, järgmisest päevast on kahju ja iga magamata tund võtab 1 päeva tagasi magamiseks.

Samas vaatan pilte nt fb-st, 40-60 aastased, näpud püsti, rokivad, möllavad, lõbutsevad.

Olin ka “kunagi”, ehk et isegi 5 a tagasi veel suur tantsulõvi, aga täna juba mõte kuhugi minemisesest väsitab 🙂

Et pidulised – kordan küsimust – mis on teie boosterid? 🙂

+4
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samas vaatan pilte nt fb-st, 40-60 aastased, näpud püsti, rokivad, möllavad, lõbutsevad.

Aga miks sa neilt endilt ei küsi? Juba kuuludes teatud seltskonda peaks ju lihtne olema. Ilmselt saaksid kõige asjakohasema-adekvaatsema vastuse. Kes end ikka avalikus foorumis krimineerida tahab.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Möh? Jõutrenni pealt. Pole mingi karsklane, aga pidutsemiseks pole mingit “boosterit” vaja.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikka alkohol tõmbab peo käima. Paar päeva vindud kodus pohmelliga ja siis läheb elu vana rada edasi. Töö, lapsed, söök, koristamine, aed jne. Vähemalt süda tükiks ajaks rahul, kui oled ühe õhtu endale väljaelamiseks saanud lubada.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei taha palju alkoholi juua, väga rasked pohmellid on, üleval ei saa ka kaua olla, järgmisest päevast on kahju ja iga magamata tund võtab 1 päeva tagasi magamiseks.

Kui on pidu, siis on palju alkot. Järgmise päeva puhkan terve päeva, tõusen 16-18.00 Mul ei ole küll ühest nädalavahetuse päevast kahju, puhkepäev ju nagunii! Pealegi teine päev veel olemas.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii palju, kui mina nüüd olen vaadanud neid välismaa daame küpsemas vanuses (vanemad kui 40), siis eks on mingite sõprade kamp ja enamasti on seal väljamaa naistel nii, et sõbrad ja lisaks mingid suguvõsaliikmed, a la naine käib vennanaise ja kahe sõbrannaga kuskil puhkamas, restos, korraldatakse perepidusid vms. Sellist suurt tantsukultuuri ja alkotarbimist (piltidel on alko ikka, toidu kõrval), ma ei ole märganud kunagi.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

välismaa daame küpsemas vanuses (vanemad kui 40)

Huvitav, mis on sinu enda vanus?
“Daamid küpsemas vanuses” 😀

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pidutsen selle pealt, et sel päeval pean olema eelnevalt välja puhanud, pärast tööpäeva lõppu ei viitsi küll kuskile peole veel minna.

Kui on mingi pidu, siis kogu eelneva päeva jooksul “võtan rahulikult”, st ei rassi mingeid töid teha, pikutan, käin vannis, loen raamatut, meigin, vaatan, mis selga panna jms tilulilu. Ei korista, ei tee süüa, ei pese pesu, ei mõtle tööasjadele jne. Siis lähen õhtul välja, pidutsen nii max kella 1ni öösel ja tulen koju ära. Kui hiljemalt kell 2 saab magama siis on okei, aga järgmine päev peab muidugi ka vaba olema. Alkoholiga on nii, et tuleb jälgida, et vähemalt kaks tundi enne magamajäämist ei joo enam üldse mingit alkoholi, parem kui pidur peale tõmmata juba enne peolt lahkumist. Kui läheb mingiks ennastunustavaks prassimiseks, siis on kaks päeva pohmelli kindlustatud, esimesel päeval ainult korised voodis ja teisel päeval on hõre olla. Aga vanuses umbes 50 seda enam eriti ei juhtu, pidurid töötavad.

Alkoholi mulle peol siiski meeldib juua, mitte mingis tohutus koguses, aga täitsa karskena ma istun lihtsalt nurgas ja olen vait, sel juhul on parem juba üldse koju jääda kui kuskil müürilille mängida. 2-3 ühikut mingit alkoholi on selline, mis on mõnus seltskondlik surin ja ei hakka tervisele ega riku järgmist päeva. Kõik, mis läheb juba üle nelja on paha-paha.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainus tervemõistuslik peobooster täiskasvanud normaalsele inimesele on meeldiv seltskond ja meeldivat sorti pidu muusika ja muu keskkonnaga, mis hästi sobib. Nii vana inimene võiks teada, mis talle meeldib ja sobib, ja mis mitte, ja teha oma otsuseid enda huvide ja enesetunde järgi. 40tes veel spetsiaalselt mingeid aineid tarbida, et kambas vahva oleks, tundub küll üsna hale.

Ma ei räägi sellest, et ei võiks pidutsemise käigus alkoholi juua, ja kui teisiti ei oska, siis kas või purju, aga kui seda tehakse algusest peale eesmärgiga end üldse peo nautimist võimaldavasse seisundisse tarbida, siis selles küll midagi kadestamis- ja õppimisväärset pole. Kui ei jaksa ja ei taha, ära pidutse, mitte ära mõtle, kuidas end meelemürkide abil peomeeleollu saada.

Ja nagu eelpool öeldi, siis sport on tõesti hea variant, kuidas end muu hulgas ka peo tarbeks paremasse vormi saada. Kui endale sobiv tantsutrenn leida, siis see annabki peotunde kätte tegelikult ja võib selle enda jaoks tüütu ja raske öise ringi jõlkumise üldse ära jätta.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alkohol. Lihtsalt mitte nii palju, et tuumapohmelli saada. Palju vett vahele, siis ei tee ka 4 kokteili või pudel veini midagi. Tunnid tuleb täis magada.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tahaks vahel välja minna, tantsima ja küsimus pole kuhu vaid kuidas? Ehk siis et kuidas te jaksate 40+, mille pealt pidutsete? Vesi, mull, gin, mingid ained?

Kas ilma “aineteta” ei saa tantsida? 40+ peaks oskama juba nii targakt juua vähemalt, et järgmine päev sant olla ei ole.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tahaks vahel välja minna, tantsima ja küsimus pole kuhu vaid kuidas?

Ehk siis et kuidas te jaksate 40+, mille pealt pidutsete? Vesi, mull, gin, mingid ained?

Olin ka “kunagi”, ehk et isegi 5 a tagasi veel suur tantsulõvi, aga täna juba mõte kuhugi minemisesest väsitab 🙂

Et pidulised – kordan küsimust – mis on teie boosterid? 🙂

Hea seltskond, hea muusika, tants, vestlus on need, mis peost peo teevad. Alkohol ka, aga see ei ole hädavajalik, lihtsalt enamasti on mängus.

Pärast mõnusat pidu ei tundu järgmine aeglasem päev sugugi raiskamisena.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui on mingi pidu, siis kogu eelneva päeva jooksul “võtan rahulikult”, st ei rassi mingeid töid teha, pikutan, käin vannis, loen raamatut, meigin, vaatan, mis selga panna jms tilulilu. Ei korista, ei tee süüa, ei pese pesu, ei mõtle tööasjadele jne. Siis lähen õhtul välja, pidutsen nii max kella 1ni öösel ja tulen koju ära. Kui hiljemalt kell 2 saab magama siis on okei, aga järgmine päev peab muidugi ka vaba olema. Alkoholiga on nii, et tuleb jälgida, et vähemalt kaks tundi enne magamajäämist ei joo enam üldse mingit alkoholi, parem kui pidur peale tõmmata juba enne peolt lahkumist.

Monica can be cool and fun at organized indoor projects 🙂
Ma lihtsalt pidin 🙂 Naer on muidugi peeglisse vaatav, teatud vanusest täpselt nii ongi just nagu Kägu siin kirjutas 🙂

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küpsemas eas daamina vastan, et minu 50nda juubeli tõmbas käima hea diskor, rahvas (vanuses 25-67) vehkis näpud püsti tantsida, pärast rääkisid, et ei jäänud aega ka eriti süüa ega juua.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

40+ on kummaline teemaalgatus. Selles vanuses on väikesed või kõige rohkem põhikoolilapsed kodus, mingist vabast päevast enne või pärast pidu pole juttu. See rohkem 20 või 50+ teema. 60+ juba paljudel lapselapsed ja nädalavahetused perega. Võibolla tõesti need, kes 20ndates noor olemise asemel ruttu lapsed said, tahavad 40+ hirmsasti nädalavahetusel olla pildi kadumiseni joogised ja välja magada.

Teemasse, jaksan. Lapsed hoiavad noorena.

Aga viitsin vaid siis, kui järgmisel hommikul ärkab lastega keegi teie ja ise saan 10-12ni magada. Sel juhul võin 3-4ni väljas olla. Mõned joogid, mitte pildituks. Ei pea olema eelnev päev vaba, tunnike pesemiseks ja riidesse panekuks ja minek. Enne kodus hea muusika ja riietumise ajal peegli ees keksimine ning kange tass kohvi on piisav. Kui seltskond on hea ja muusika meeldib, võin 4-5 tundi järjest tantsida.

Küll tundub see nädalavahetuse raiskamisena, niigi vähe vabu päevi perega. Rohkem kui paar korda aastas ei viitsi aja kulu pärast. Eelistan selle aja looduses või trennis käia. Äkki selle pärast jaksangi. Nädalavahetustel teen trenni mitte ei maga pead välja.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, mis on sinu enda vanus?
“Daamid küpsemas vanuses”

No küpsemas ju ongi 40+ ja 60ni välja, kuigi nimetan ka 60+ inimesi keskealisteks. Nii et ei saa hinnata selle järgi, et ütlesin küpsem, et nüüd ongi vanur valmi.

Olen pisut noorem, aga ega palju ei puudu ja aeg lendab kibekiirelt.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui on mingi pidu, siis kogu eelneva päeva jooksul “võtan rahulikult”, st ei rassi mingeid töid teha, pikutan, käin vannis, loen raamatut, meigin, vaatan, mis selga panna jms tilulilu. Ei korista, ei tee süüa, ei pese pesu, ei mõtle tööasjadele jne. Siis lähen õhtul välja, pidutsen nii max kella 1ni öösel ja tulen koju ära. Kui hiljemalt kell 2 saab magama siis on okei, aga järgmine päev peab muidugi ka vaba olema. Alkoholiga on nii, et tuleb jälgida, et vähemalt kaks tundi enne magamajäämist ei joo enam üldse mingit alkoholi, parem kui pidur peale tõmmata juba enne peolt lahkumist.

Monica can be cool and fun at organized indoor projects 🙂

Ma lihtsalt pidin 🙂 Naer on muidugi peeglisse vaatav, teatud vanusest täpselt nii ongi just nagu Kägu siin kirjutas 🙂

Krt, peaks hakkama Sõpru vaatama, ei ole vaadanud veel, aga tundub super.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

40+ on kummaline teemaalgatus. Selles vanuses on väikesed või kõige rohkem põhikoolilapsed kodus, mingist vabast päevast enne või pärast pidu pole juttu. See rohkem 20 või 50+ teema. 60+ juba paljudel lapselapsed ja nädalavahetused perega. Võibolla tõesti need, kes 20ndates noor olemise asemel ruttu lapsed said, tahavad 40+ hirmsasti nädalavahetusel olla pildi kadumiseni joogised ja välja magada.

Teemasse, jaksan. Lapsed hoiavad noorena.

Aga viitsin vaid siis, kui järgmisel hommikul ärkab lastega keegi teie ja ise saan 10-12ni magada. Sel juhul võin 3-4ni väljas olla. Mõned joogid, mitte pildituks. Ei pea olema eelnev päev vaba, tunnike pesemiseks ja riidesse panekuks ja minek. Enne kodus hea muusika ja riietumise ajal peegli ees keksimine ning kange tass kohvi on piisav. Kui seltskond on hea ja muusika meeldib, võin 4-5 tundi järjest tantsida.

Küll tundub see nädalavahetuse raiskamisena, niigi vähe vabu päevi perega. Rohkem kui paar korda aastas ei viitsi aja kulu pärast. Eelistan selle aja looduses või trennis käia. Äkki selle pärast jaksangi. Nädalavahetustel teen trenni mitte ei maga pead välja.

Lapsed on boosterid, ei lase väljamaganud tundega ära harjuda.
Võiksin mitmel peol järjest käia kui ainult saaksin järgmine päev kauem magada:D Vahet pole mis kell  magama saan, hommik algab ikka kell 6-7 ja puhkusest nädalavahetusel juttu pole. Alla 5 uneunniga öid tuleb igal nädalal ette, ka enne tööpäevi. Külm dušš ja elu läheb edasi.
Peol käin täiesti ilma alkoholita, see suurendab unevajadust. Pulmades, sünnipäevadel, aastavahetusel, korra aastas ka klubis. Korra paari kuu peale kindlasti.

45a lapsevanem

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hea seltskond, hea muusika, tants, vestlus on need, mis peost peo teevad.

Minu jaoks on hea peo definitsioon alati olnud pisut teine, nii 22, 32, 42, 52 vanuses. Hea seltskond, hea söök, hea vestlus. Tants ja vali muusika ainult rikuvad asja. Festivalidel on muidugi asi teine, aga sünnipäevadel, jaanipäevadel, uusaastal jne tahaks heade sõprade uuemaid lugusid ja elusündmusi kuulata. Pulmades nt on kohustuslikud ringmängud põrgupiin.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen 50+, pidutsen iga nädal. Käin elava muusika saatel tantsimas, seltskonnatantse. Alkoholi ei tarbi või siis pokaal veni mõni kord. Peod toimuvad õhtul, mitte öösel.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen 50+, pidutsen iga nädal. Käin elava muusika saatel tantsimas, seltskonnatantse. Alkoholi ei tarbi või siis pokaal veni mõni kord. Peod toimuvad õhtul, mitte öösel.

See on lihtsalt vanadus, mitte pidutsemine.

+4
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega mind noorena ka joomine ja ööelu ei huvitanud. Pidu on minu jaoks pidulik ja lõbus ettevõtmine heas seltskonnas. Järgmisel päeval tunnen end puhanu ja värskena.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võiksin mitmel peol järjest käia kui ainult saaksin järgmine päev kauem magada:D Vahet pole mis kell  magama saan, hommik algab ikka kell 6-7 ja puhkusest nädalavahetusel juttu pole. Alla 5 uneunniga öid tuleb igal nädalal ette, ka enne tööpäevi. Külm dušš ja elu läheb edasi. Peol käin täiesti ilma alkoholita, see suurendab unevajadust. Pulmades, sünnipäevadel, aastavahetusel, korra aastas ka klubis. Korra paari kuu peale kindlasti. 45a lapsevanem

Miks nii? Miks mees ei võiks selle päeva lastega veeta ja sul magada lasta? Lapsed nädalavahetustel vanavanemate juures ei käi?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega mind noorena ka joomine ja ööelu ei huvitanud. Pidu on minu jaoks pidulik ja lõbus ettevõtmine heas seltskonnas. Järgmisel päeval tunnen end puhanu ja värskena.

Teemaalgatust ikka oskasid lugeda? Ilmselgelt pole see sulle.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgatuses oli juttu välja minekust ja tantsimisest. Just seda ma teen.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgatuses oli juttu välja minekust ja tantsimisest. Just seda ma teen.

Rokivad, möllavad, näpud püsti ja boosterid. Ajate fokstroti ajal näpud püsti?

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu jaoks on hea peo definitsioon alati olnud pisut teine, nii 22, 32, 42, 52 vanuses. Hea seltskond, hea söök, hea vestlus. Tants ja vali muusika ainult rikuvad asja. Festivalidel on muidugi asi teine, aga sünnipäevadel, jaanipäevadel, uusaastal jne tahaks heade sõprade uuemaid lugusid ja elusündmusi kuulata. Pulmades nt on kohustuslikud ringmängud põrgupiin.

Minu jaoks on väga hea peo kriteerium just tants. Sõpradega vestlemine on koosviibimine:)

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võiksin mitmel peol järjest käia kui ainult saaksin järgmine päev kauem magada:D Vahet pole mis kell magama saan, hommik algab ikka kell 6-7 ja puhkusest nädalavahetusel juttu pole. Alla 5 uneunniga öid tuleb igal nädalal ette, ka enne tööpäevi. Külm dušš ja elu läheb edasi. Peol käin täiesti ilma alkoholita, see suurendab unevajadust. Pulmades, sünnipäevadel, aastavahetusel, korra aastas ka klubis. Korra paari kuu peale kindlasti. 45a lapsevanem

Miks nii? Miks mees ei võiks selle päeva lastega veeta ja sul magada lasta? Lapsed nädalavahetustel vanavanemate juures ei käi?

Kaasaegne vanaema küsib perekoolis klubi ja boosterinõu mitte ei hoia lapselapsi

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selles vanuses inimesed, kes tõsiselt pidutsevad, käivad pigem välismaareisidel tantsimas vms. Peale klubi ja mingite ürituste ju mingit sellist tantsu otseselt teha ei saagi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu jaoks on väga hea peo kriteerium just tants. Sõpradega vestlemine on koosviibimine:)

ma nt oskan üksi ka majas muusika käima pannaj hingest tantsida. Selleks, erinevalt vestlemiseks, mul teisi vaja pole. Jube hea trenn ka.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 66 )

Esileht Pereelu ja suhted 40+ pidutsejad