Pidutsen selle pealt, et sel päeval pean olema eelnevalt välja puhanud, pärast tööpäeva lõppu ei viitsi küll kuskile peole veel minna.
Kui on mingi pidu, siis kogu eelneva päeva jooksul “võtan rahulikult”, st ei rassi mingeid töid teha, pikutan, käin vannis, loen raamatut, meigin, vaatan, mis selga panna jms tilulilu. Ei korista, ei tee süüa, ei pese pesu, ei mõtle tööasjadele jne. Siis lähen õhtul välja, pidutsen nii max kella 1ni öösel ja tulen koju ära. Kui hiljemalt kell 2 saab magama siis on okei, aga järgmine päev peab muidugi ka vaba olema. Alkoholiga on nii, et tuleb jälgida, et vähemalt kaks tundi enne magamajäämist ei joo enam üldse mingit alkoholi, parem kui pidur peale tõmmata juba enne peolt lahkumist. Kui läheb mingiks ennastunustavaks prassimiseks, siis on kaks päeva pohmelli kindlustatud, esimesel päeval ainult korised voodis ja teisel päeval on hõre olla. Aga vanuses umbes 50 seda enam eriti ei juhtu, pidurid töötavad.
Alkoholi mulle peol siiski meeldib juua, mitte mingis tohutus koguses, aga täitsa karskena ma istun lihtsalt nurgas ja olen vait, sel juhul on parem juba üldse koju jääda kui kuskil müürilille mängida. 2-3 ühikut mingit alkoholi on selline, mis on mõnus seltskondlik surin ja ei hakka tervisele ega riku järgmist päeva. Kõik, mis läheb juba üle nelja on paha-paha.