Esileht Ilu ja tervis 5 kg vaja maha võtta järgmise nädala lõpuks,soovitage kiirdieete

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: 5 kg vaja maha võtta järgmise nädala lõpuks,soovitage kiirdieete

Postitas:
Kägu

Vaja järgmise nädala lõpuks maha võtta 5 kg,sooviage dieete mis aitaks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: 5 kg vaja maha võtta järgmise nädala lõpuks,soovitage kiirdieete

Kahe nädalaga 5 kilo?
Ainuke \”dieet\” mis pähe tuleb, on 1 jalg maha.
Kõik muu nii lühikese ajaga on kohutav tervise rikkumine ja suht võimatu, kui sa just ainult vee peale ei lähe.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mina koos ema ja sõbrannaga tegime sellist dieeti:
1PÄEV:
ainult aedviljad ja juurviljad. välja arvatud kaunviljad ja kartul.Võib hautatud või toorelt.Maitseaineid võib kasutada .puljongit ja õli mitte.
2PÄEV:
Ainult puuvili ja hommikuks võib juua klaas keefiri või süüa maitsestamata jogurtit või lahjat kohupiima.
3PÄEV:
peaks olema ainult marjad,aga mina tegin puuvilja ja aedvilja sega päeva.
4PÄEV:
sama mis esimene
5PÄEV:
sama mis teine päev
6PÄEV:
sama mis kolmas päev
7PÄEV:
ainult õunamahl

Nädalaga saab 3-4 kg alla kui tahtejõudu jätkub.Mina ise sain 3,5,aga ema sai 4kg maha.Mina hästi vähe patustasin ka.Järgmine nädal võid ju korrata sama ,aga siis juba kaotad paar kg.
Mina ise järgmisel nädalal lisasin lahjemaid liha tooteid aedvilja juurde ja puuvilja päevad olid ka aedvilja ja lihaga.Kaal langes tasapisi nagu peab .Paarsada g päevas.
Ära peaks lihtsalt jätma valgejahu tooted ja vorstid,pasteedid ,magus .Hommiku leivale võib ju panna kodujuustu ja tomatit või lahjat sinki.Võid kindlasti mitte.parem juba lahjad määrded.

Olen seda dieedi varjanti ka enne siin foorumis välja toonud.Ei tea kas keegi veel katsetanua seda ,aga minu puhul toimis ilusti.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kapsasupidieeti võid ka proovida. kui pärast kohe kiiresti õgima ei hakka, võib tulemus isegi jääda. tavaliselt inimesed pärast selliseid dieete kukuvad muidugi õgima. ei usu, et selline nädala-paarine dieet nyyd tervisele erilise põntsu paneks. põnts tulenb siis, kui selline jahmerdamine ainevahetusega muutub rutiiniks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

13 päeva dieet http://www.hot.ee/crazyk/13paevadieet.htm

las teeb mis tahab. möttetu igas sellises teemas soiguda, et ikka KUI pahad need kiirdieedid on… saab omal nahal proovitud ja rahu majas. edu!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]võin saata privana, nälga tundma ei pea ja odav
5-7 kg. garanteeritud[/tsitaat]

Kas siin on võimalik privada?
Muidu ma oleksin küll huvitatud sellisest dieedist, kus 2 nädalaga kaotab 5-7 kg ilma nälga tundmata, mis odav ja garanteeritud. Tegelikult kuidas see garantii andmine käib? Kui ma võtan 3kg alla või üldse mitte siis mis?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]võin saata privana, nälga tundma ei pea ja odav
5-7 kg. garanteeritud[/tsitaat]Jälle mingi mürgitaja ja teiste tervise rikkuja!
5 kg nii ruttu maha ei saa, võibolla siis ainult, kui algkaal on metsikult suur ja hakkad paastuma, st üldse midagi ei söö – aga see on samuti väga ohtlik.

0
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Ilu ja tervis 5 kg vaja maha võtta järgmise nädala lõpuks,soovitage kiirdieete

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.