Esileht Imetamine 5-päevase imetamine

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: 5-päevase imetamine

Postitas:
Kägu

Tere!

Vajan imetamisel nõu. Laps 5-päevane. Tahab tihti rinnal olla, mida ka lasen teha. Võib iga 0.5h-1h tagant rinda tahta. Samas aga ei ime ta pikalt. Nii 5min ja siis kõik. Üritan teda äratada aga miski ei mõju et ta uuesti imema hakkaks. Võtab küll rinna suhu, veidi lutsutab(ei ime) ja siis kõik. Võin lasta, tal rinna otsas niisama olla aga lõpuks laseb ikka lahti. Samas rinnad täna suht lötsid vaatamata sellele et ta tihti rinnal. Proovisin pumbata aga sain pika pumpamise peale 30ml ühest rinnast. Tänane päev on üldse keeruline olnud. Koguaeg viril ja nutab rinnaotsas, sest piima nagu ei tule üldse. Võtab rinna haardesse, proovib imeda paar korda, kisub pea eemale ja laseb lahti ning hakkab uuesti paaniliselt rinda otsima. Juba olen peatäie ära nutnud, sest ei tea mida teha. Ärkvel oleku ajal ka otsib koguaeg rinda. Muidu kakab ja pissib kenasti. Täna on kindlasti üle 6x pissist mähkut olnud ja 2x kakaga.
Ma ei tea mida ma valesti teen? 🙁

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitan kaaluda enne ja pärast söömist, et vaadata palju laps piima kätte saab. Järelturult võib leida väga soodsa hinnaga beebikaale. Kui pissib-kakab, siis tõenäoliselt probleemi pole. Püüa hoida natuke pikem vahe, ca 2h, ning vaata, kaua ta siis rinna otsas on. Vabalt võib olla, et lihtsalt tahab lutsutada midagi või tellib piima juurde 🙂

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli oma lapsega sarnane probleem umbes 2 esimest elunädalat – ta lihtsalt tahtis kogu aeg magada ja siis kui ta üles saime, siis pidime igasugu imetrikke tegema, et ta üleval püsiks ja sööks. Kasutasin ka ise kaalu ja kuna näitas, et piima saab piisavalt ning kaal tõusis, siis oli kergem see aeg üle elada. Umbes 2 nädala möödudes muutus laps erksamaks ja saime ka söömise paika. Aga enne sain Ma ka ikka paar peatäit nutta. Pea vastu!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil oli ka alguses sama probleem. Soovitan ka beebikaalu. Võimalik on ka rentida seda nt Tervise Abi firmast! Siis saad enne söömist ja peale seda teda kaaluda. KUIGI mina ei ostnud/rentinud ja lasingi tal 5min süüa. Arsti juures kaaludes oli üle 1kg juurde võtnud. Tema jaoks piisas täiesti sellest 5-10min. Siiani (ta on 4 kuune) sööb ta ikka kuskil 5-10 min ja edasi nämmutab niisama otsas. Muidugi meid aitas lutt kuna imemisvajadus jäi rahuldamata, aga nii väiksele ei tohiks veel lutti anda.
Kui oled ikka mures siis soovitan soojalt rentida beebikaal ja siis saadki teada, kas on vaja nt lisa anda kuna ei saagi piisavalt kätte. Ole tugev!

0
0
Please wait...

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Esileht Imetamine 5-päevase imetamine