Mulle meeldivad Jihoon ja Deavan. ON näha, et neile on seal põnevuse pärast natuke konflikte tekitatud, aga ka need ei riku muljet.
Kõige vastikum oli Paola. Iga kord kui ta kaadrisse ilmus, keerasin edasi. Täielik egotsentrik. Kõik mida ta endale lubas ja nõudis, olid asjad , mida ta Russile mingil juhul poleks andestanud (vastassoost sõbrad, provokatiivne karjäär jne). Russ mulle väga meeldis.
Karine ja Pauli lugu oli ka huvitav, nagu 2 algajat, mõlemad tirivad tüli. Karinest kukkus väga arvamus, kui näidati millises segaduses ta elas ja samal ajal voodis telefonis lösutas. Mille räpakad inimesed lihtsalt ei meeldi.
Angela mulle ei meeldi. Kahtlemata on ta värvikas, aga ta ei pea Michaelit abloluutselt võrdväärseks partneriks. Tal on õigus teda kontrollida 100%, esitada absurdseid nõudmisi ja kamandada nagu tahab. KUi mehel peaks mingi oma arvamus olema, saab nii, et tolmab.
Meeldisid veel mulle Süüria hambaarst ja Avery. Hoian neile pöialt.
Aga jah, kõige parem oli ikka Colt, mamma ja Larissa.
Lisast on ette näha, et korras ta ei ole, Ushmaniga läheb kindlasti põnevaks. Õnneks pole U. ehk nii allaheitlik kui Angela Michael.
Üldse on kurb vaadata, kudas vanad ajavad taga endast põlvkonna jagu nooremaid. Kindlasti on olukordi, kus elus selliseid paare tekib, aga interneti vahendusel… no nii loll ei tohiks ikka olla.