Esileht Hobinurk 90 päeva pulmadeni saade

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 215 )

Teema: 90 päeva pulmadeni saade

Postitas:
Kägu

ED on välimuselt küll väga ebaatraktiivne, kuid iseloomult üsna tore mees. Ei saa aru, miks tema väljavalitu peab ilmtingimata olema temast 30 aastat noorem? Usun, et ta leiaks üsna lihtsalt mõne omaealise ja võiks olla palju õnnelikum, kui neid noori tüdrukuid taga ajades.

Lapsi ta ju ka enam ei taha ega saa. Milleks siis see kinnisidee noorte naiste vastu?

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Danielli mõtlemisest ei saa ka aru. Miks on vaja II kohtamisel(!) rääkida mehele sellest, et tema eelmine mees ütles talle, et ta haiseb ja keegi ei taha temaga seksida? Selle info oleks vabalt võinud endale hoida. Kui üldse seda kunagi teemaks võtta, siis kunagi kaugemas tulevikus, kus ollakse juba lähedased, kus ta on uue mehega juba tõsises suhtes. Olukorras, kus pole üksteisega veel suudlusenigi, rääkimata voodisse jõudmisest, pole vaja selliseid asju rääkida. See võib mehe hoopis eemale peletada. On siis vaja, et kui ühel hetkel ollakse teineteisele lähedal, tuleb mehele see meelde?

II kohtingul ei pea olema süda peo peal. Sel ajal võiks keskenduda hoopis uuele suhtele, mitte kiruda ekse.

Ja, mida annaks talle see, et eksmees vabandaks ja sõnad tagasi võtaks? Ju selles arvamuses oli ka mingi tõde sees. Kui vaadata Danielle välimust ja kodu, siis võib oletada küll, et ega ta väga puhas inimene ei ole. Milleks seda siis veel rõhutada televaatajate ees korduvalt teemaks võttes?

Iseasi jah, kas Danielli ja Mohammedi puhul saabki üldse mingist suhtest rääkida, sest tegelikult oli ju täiesti selgelt aru saada, et mees oli selles nn “suhtes” ainult elamisloa pärast, mitte sellepärast, et teda oleks see naine huvitanud.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatan ka netist, olen aastaid vaatanud seda saadet.  Uutes osades ei otsi Ed enam noori naisi 🙂

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina vaatan ja oli ka väga üllatav, et Ed ja Liz tülis, lõppes ju saade nii, et Liz pidi tema juurde kolima.

Nad tahavad ju suhtest täiesti erinevaid asju ja pealekauba on Ed armukade kontrollfriik. Pole lootustki, et sellest midagi tuleb.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatan ka netist, olen aastaid vaatanud seda saadet. Uutes osades ei otsi Ed enam noori naisi 🙂

Kus sa neid vaatad? 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatan ka netist, olen aastaid vaatanud seda saadet. Uutes osades ei otsi Ed enam noori naisi 🙂

Kas nad siis ei jäänudki kokku Liziga? Googeldades annab küll info, et veel novembris 2021 on nad koos.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina vaatan ja oli ka väga üllatav, et Ed ja Liz tülis, lõppes ju saade nii, et Liz pidi tema juurde kolima. Eks tuleb uut saadet oodata. Tegelt ma ei saa üldse aru, et mida see Liz selles vanamehes näeb, ise kena noor naine, äkki lihtsalt show?

Ütleme nii, et Lizi vaimse tervisega on pehmelt öeldes huvitavad lood. Sealt ka põhjus, miks ta sellise molkusega nagu Ed on. Keegi siin ütles, et Ed on tore mees, aga see, kuidas ta Rosei kohtles ning lastele veidraid sõnumeid saadab, ütlevad midagi muud. Lisaks on avaldatud kõnesid Edi ja Lizi vahel, kus Ed räägib temaga nagu ei-tea-kellega, see mees on igast otsast täielik kõnts.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ütleme nii, et Lizi vaimse tervisega on pehmelt öeldes huvitavad lood. Sealt ka põhjus, miks ta sellise molkusega nagu Ed on. Keegi siin ütles, et Ed on tore mees, aga see, kuidas ta Rosei kohtles ning lastele veidraid sõnumeid saadab, ütlevad midagi muud. Lisaks on avaldatud kõnesid Edi ja Lizi vahel, kus Ed räägib temaga nagu ei-tea-kellega, see mees on igast otsast täielik kõnts.

Miks Ed molkus on?

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks Ed molkus on?

https://youtu.be/16PqIOsEX8A

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas nad siis ei jäänudki kokku Liziga? Googeldades annab küll info, et veel novembris 2021 on nad koos.

nad korduvalt kokku-lahku läinud. Aga hetkeseisuga on kihlatud ja kusagilt jooksis ka uudis läbi, et pirukas ahjus neil.

pEDo on ehtne inimkõnts. Alguses oli Lizist isegi kahju aga ta ilmselt kuulsuse nimel kõik valmis alla neelama.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole küll sama saade, aga tegelased samad. Räägin siis Darcey ja Stacey saatest. Praegu on Türgis iluoperatsioone tegemas ja lasid neid seal terve hunniku teha. No minu arust ei ole küll ilusam, ikka täitsa oma nägu ära hävitatud. Nina on eraldivõttes küll ilus, aga nägu ei kaunista. Huuled olid juba ennegi punni süstitud, nüüd on lip lifti tehtud ja ikka päris hullud mokad peas. Õudne.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

nad korduvalt kokku-lahku läinud. Aga hetkeseisuga on kihlatud ja kusagilt jooksis ka uudis läbi, et pirukas ahjus neil.

Siis, kui ED Rosega koos oli, oli ju korduvalt juttu, et EDil on vasektoomia tehtud ja mitte mingil juhul rohkem lapsi ei soovi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole küll sama saade, aga tegelased samad. Räägin siis Darcey ja Stacey saatest. Praegu on Türgis iluoperatsioone tegemas ja lasid neid seal terve hunniku teha. No minu arust ei ole küll ilusam, ikka täitsa oma nägu ära hävitatud. Nina on eraldivõttes küll ilus, aga nägu ei kaunista. Huuled olid juba ennegi punni süstitud, nüüd on lip lifti tehtud ja ikka päris hullud mokad peas. Õudne.

Redditis esitati hea küsimus uuematele vaatajatele. Kas tunned ära, kes on pildil?

https://www.reddit.com/r/90dayfianceuncensored/comments/rb5j7c/rewatching_before_the_90_days_curious_if_newer/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

Ma vist nutaks iga õhtu, kui aastatega sellise muutuse läbi oleks teinud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Redditis esitati hea küsimus uuematele vaatajatele. Kas tunned ära, kes on pildil? https://www.reddit.com/r/90dayfianceuncensored/comments/rb5j7c/rewatching_before_the_90_days_curious_if_newer/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf Ma vist nutaks iga õhtu, kui aastatega sellise muutuse läbi oleks teinud.

Kas see on mingi vanem pilt? Sama nägu ju.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks see Angela nii kohutavalt halb ja loppis välja näeb? Ta ju tegi näo opi, mis oli üsna tulemuslik. Nüüd, vaid aastake hiljem näeb välja nagu… Vanust ju ka veel nii palju pole, et peaks nii hirmus välja nägema.

Kas näo ringlõikus ja muu kohendamine kestabki nii vähest aega?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks see Angela nii kohutavalt halb ja loppis välja näeb? Ta ju tegi näo opi, mis oli üsna tulemuslik. Nüüd, vaid aastake hiljem näeb välja nagu… Vanust ju ka veel nii palju pole, et peaks nii hirmus välja nägema.

Ta ju ei teinud näo ringlõikust.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida siis?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Näkku tegi erinevaid süste. Kunagi mingis saates kiitles, et tegi botoxit.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida siis?

Ega tal elustiil ka ei toeta. Mitu pakki suitsu päevas + alkohol sinna juurde, pole ime, et ta äärmuslikult vana enda vanuse kohta välja näeb.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida siis?

Ega tal elustiil ka ei toeta. Mitu pakki suitsu päevas + alkohol sinna juurde, pole ime, et ta äärmuslikult vana enda vanuse kohta välja näeb.

Eks ta ole nagu õhust tühjaks lastud autorehv. Suur kaalukaotus, pluss ahelsuitsetaja ja napsuarmastaja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida siis?

1. Eks ta ole nagu õhust tühjaks lastud autorehv. Suur kaalukaotus, pluss ahelsuitsetaja ja napsuarmastaja.

Ma küll ei tea, et ta eriline alkoholi tarbija oleks. Küll aga tean, et vett ta ei joo. Coka cola on ta peamine tarbitav vedelik.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma küll ei tea, et ta eriline alkoholi tarbija oleks. Küll aga tean, et vett ta ei joo. Coka cola on ta peamine tarbitav vedelik.

Kuidas ta siis ei tarbi alkoholli? Ta on ju saateski enamuse ajast joobes.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ta on märatsev hull, mitte alkohoolik.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Märatsev hull on ta nagunii, aga teinekord jälgi… Osades lõikudes on ta täiesti purjus. Vaata ta silmi ja liigutusi. Täiesti selgelt ja arusaadavalt joobes.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Märatsev hull on ta nagunii, aga teinekord jälgi… Osades lõikudes on ta täiesti purjus. Vaata ta silmi ja liigutusi. Täiesti selgelt ja arusaadavalt joobes.

Joogidki käes. Ma ei usu, et ta mocktaile joob 😂

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See kui inimene aegajalt täis on, ei tee veel temast alkohoolikut.

Kusagil on ta öelnud, et kuritarvitab oma valuvaigisteid, mis seoses operatsioonidega välja kirjutati talle. Tabletid+alko…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See kui inimene aegajalt täis on, ei tee veel temast alkohoolikut. Kusagil on ta öelnud, et kuritarvitab oma valuvaigisteid, mis seoses operatsioonidega välja kirjutati talle. Tabletid+alko…

Okei, hoopis narkomaan, nagu sinu kaitsekõnest välja tuleb. See on muidugi hoopis teine asi.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See kui inimene aegajalt täis on, ei tee veel temast alkohoolikut. Kusagil on ta öelnud, et kuritarvitab oma valuvaigisteid, mis seoses operatsioonidega välja kirjutati talle. Tabletid+alko…

Okei, hoopis narkomaan, nagu sinu kaitsekõnest välja tuleb. See on muidugi hoopis teine asi.

Viimane näide sellest, kuidas Angela ainete all on https://www.reddit.com/r/90dayfianceuncensored/comments/10oa88x/this_woman_has_got_some_serious_transfer/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõikjal söögikohtades tellis esimese asjana alkoholi.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See kui inimene aegajalt täis on, ei tee veel temast alkohoolikut.

Kusagil on ta öelnud, et kuritarvitab oma valuvaigisteid, mis seoses operatsioonidega välja kirjutati talle. Tabletid+alko…

Kui inimene on need momendid, kui teda filmitakse, peaaegu alati joobes, siis võib kahtlustada, et ta on ka muul ajal joobes.

Inimene, kellel alkoprobleemi ei ole, ei satu koguaeg purjuspäi kaamerate ette.

+3
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 215 )

Esileht Hobinurk 90 päeva pulmadeni saade