Ukrainas inimesed surevad, sinu gaas on tühine mure selle kõrval. Kõigil on isiklikud mured, aga see ei ole asi mida üle kõige pasundada.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Venemaa alustas Ukraina ründamist.
Teema: Venemaa alustas Ukraina ründamist.

Mind häirib, et meie peaminister ikka hoiab piiranguid. Hetkel tuleks anda 100%, et eestit koos hoida. Nendest piirangutest pole kasu niikuinii, ego tuleks alla suruda ja lõpetada, sest iga rahulolematu lõhestab julgeolekut. Sellisel hetkel tuleks ükskõik, mis hinnaga Eestit koos hoida, isegi kui surevad mitu vanurit. Soome ei karda, sest nendel pole sellist lõhestumist-targad, eriti sellisel ohtlikul ajal.
Mis lõhestumisest sa räägid, neid vastaseid on ju paar autotäit ainult. Nende pärast küll eesti ei lõhestu 😅

Õudne mõelda isegi mis saab kui Putin mõtleb järgmiseks Baltimaad ette võtta. Venemaa jaoks eriti Eesti on ju nii väike, et selle vallutamine ei nõuaks isegi väga suurt pingutust.
Soomel ka pikk üle tuhande kilomeetrine ühine piir Venemaaga, ei tea kas üritab rünnata ka Soomet? Soomes on õnneks mingid pommivarjendidki. Kuhu sa ikka jooksed kui pommid lendavad.
Lumememm, mis hullu juttu sa ajad? Baltimaad on NATOs ja Euroopa Liidus ehk vallutamine nõuaks justnimelt väga suuurt pingutust Venemaalt. Eesti turvalisus on täiesti tagatud!

Mina olen hirmul ja riigi lippu sättisin täna hoopis teise tundega. Olen alles alustanud oma iseseisvat elu ja ei teagi kuidas peaks valmistuma. Auto tankisin juba täis. Kas säästud peaks pangast välja võtma?

Minu meelest on piinlik, et meil käib samal ajal riigitelevisioonis ainult katkematu pidu ja trall. Mõne erakorralise uudistesaategi võiks vahele pista.
Vaata siis CNNi

Kell 13:00 tuleb ETVst AK erakorraline uudistesaade.

Kuni eilse päevani oli EU sanktsioonid kehtestamises peaaegu ühtsel meelel, aga täna kui peaks konkreetselt tegutsema seda enam ei ole. Venemaad ei koti need sanktsioonid-ta on selleks valmistunud 8 aastat. Sanktsioonid peaks otseselt puudutama miljoneid venemaalasi!
et need tõuseks diktaatori vastu. Tuleb kehtestada raudne eesriie!

milline ärkamine/märkamine lõpuks ometi https://forte.delfi.ee/artikkel/95998991/justiitsminister-maris-lauri-sonum-telekomiettevotetele-venemaa-propagandakanalid-tuleb-sulgeda-kohe-sel-tunnil

Elu näitab, et need Euroopa ja maailma sanktsioonid kestavad kõige rohkem 3 kuud ja pärast seda on kõigil liidritel mälud kustunud ja pead liiva all. Jana Toom mõistis täna rünnakud hukka, aga samas ei pidanud mingeid sanktsioone vajalikuks ja kui talt küsida, kuidas Venemaad peatada, siis oli talgi mökk-mökk – oeh-aehh mina küll ei tea. Ehk siis ei tasu eriti loota muu maailma abile, siinsete venelaste liidrid on Putini poolel ning ootavad võimalust saada autonoomse piirkonna juhiks.
Küll aga peab kiitma, et muu riikide uudistest saab palju rohkem infot ja pilte sündmuskohtadest. Eesti kanalid on kuidagi nirud.

tegelt jama … elan gaasiküttega majas ja no ikka jumalast jama kui Venemaa sanktsioonide kättemaksuks gaasitarned kinni keerab 🙁
See sõda siia jõuab on gaas sinu väikseim nure!

Küll aga peab kiitma, et muu riikide uudistest saab palju rohkem infot ja pilte sündmuskohtadest. Eesti kanalid on kuidagi nirud.
Militaar.net foorum on detailne ja ei ole sündmustest mitu tundi maas. Rahvusringhääling ajast maas ja üldsõnaline.
Tallinnas rahulik? Või juba pooltel autodel nn Georgi lindid küljes?

Putini kõnet saatis selged tuumaähvardused nende aadressil, kes peaksid tahtma sekkuda. Nato pole siiani sekkunud ei sekku nad ka edaspidi.

Mind häirib, et meie peaminister ikka hoiab piiranguid. Hetkel tuleks anda 100%, et eestit koos hoida. Nendest piirangutest pole kasu niikuinii, ego tuleks alla suruda ja lõpetada, sest iga rahulolematu lõhestab julgeolekut. Sellisel hetkel tuleks ükskõik, mis hinnaga Eestit koos hoida, isegi kui surevad mitu vanurit. Soome ei karda, sest nendel pole sellist lõhestumist-targad, eriti sellisel ohtlikul ajal.
Issand jumal, jääge ometi kord VAIT oma piirangutega. Ausalt, juba see, et sinu suurim mure on hetkel piirangud, näitab seda, kui õnnelikku elu sa elad – sind ei ähvarda kodust või elust ilmajäämine pommide tõttu!
Saate aru, et on palju suuremaid muresid, kui see, et sa kinno, kohvikusse või spaasse ei saa! Ole õnnelik, et sul on veel iseseisev riik ja kodu alles!
Uskumatu lihtsalt sellist konkreetset p**** lugeda, eriti veel tänasel päeval.. oksele ajab.
Putini kõnet saatis selged tuumaähvardused nende aadressil, kes peaksid tahtma sekkuda. Kui Nato pole siiani sekkunud ei sekku nad ka edaspidi.
Mul sama mõte. Ei ole Nato siiani sekkunud, ei sekku ka.

Venelasest kolleeg saatis kolme naerunäoga õnnitluse meie pidupäeva puhul, mis lõppes sõnadega “Nautige, kuni saate!” Ütleme nii, et ma ei naernud, tahaks rusikaga näkku lüüa, sest arvata on, et liigagi paljud Eesti venelased praegu just nii mõtlevad.
Õnneks näen kõiki oma venelastest tuttavaid sõja alustamist ja Putinit hukka mõistmas ja Ukrainat toetamas. Lootust on.

Putini kõnet saatis selged tuumaähvardused nende aadressil, kes peaksid tahtma sekkuda. Kui Nato pole siiani sekkunud ei sekku nad ka edaspidi.
Mul sama mõte. Ei ole Nato siiani sekkunud, ei sekku ka.
Nad tegelikult ikkagi ei saa sekkuda ka kui Ukraina Natos ei ole.

Kommentaar eemaldatud.
2.14 kasutatud roppusi, ebatsensuurseid sõnu.
Perekooli moderaator.
Venelasest kolleeg saatis kolme naerunäoga õnnitluse meie pidupäeva puhul, mis lõppes sõnadega “Nautige, kuni saate!” Ütleme nii, et ma ei naernud, tahaks rusikaga näkku lüüa, sest arvata on, et liigagi paljud Eesti venelased praegu just nii mõtlevad.
Kui eestis elav venelane, siis miks mitte küsida otse – kas arvab, et kui sõda tuleb siia, jääb tema töökoht alles? Kui pommitatakse linnu, et tema kodu on kuidagi kupli all? Või kui haiglad on rusudes, siis kuhu ta sõidab, kui ise abi vajab? Kust ostab süüa, kui sõja ajal tarneahelad läbilõigatud?
Kui Venemaal elav, siis küsida – kas arvab, et Nato jätab sõja ainult oma territooriumile ja Vene territoorium jääb sõjast puutumata?
Ma ei saa aru neist rumalaist, kes ei näe, millist hävingut sõda kõigile toob, ole kelle poolt tahes ☹

See on Eestis elav kolleeg?

Ma saadaks selle KAPOsse edasi. Otsene ähvardamine.
KAPOt huvitavad ilmselt praegu vägagi sellised inimesed, kes kahjurõõmu tunnevad – nemad on ka oht omariiklusele.
Minu venelastest tuttavad on õnneks normaalsed – kurvad ja mornid nagu meiegi. Mõnegi kohta neist on see isegi üllatav, pole nad kunagi mingid Eesti patrioodid väga olnud.

wtf mis otsaga see mõtleb?!

Vangi võetud vene sõjaväelased

Kui eestis elav venelane, siis miks mitte küsida otse – kas arvab, et kui sõda tuleb siia, jääb tema töökoht alles? Kui pommitatakse linnu, et tema kodu on kuidagi kupli all? Või kui haiglad on rusudes, siis kuhu ta sõidab, kui ise abi vajab? Kust ostab süüa, kui sõja ajal tarneahelad läbilõigatud?
Kui Venemaal elav, siis küsida – kas arvab, et Nato jätab sõja ainult oma territooriumile ja Vene territoorium jääb sõjast puutumata?
Ma ei saa aru neist rumalaist, kes ei näe, millist hävingut sõda kõigile toob, ole kelle poolt tahes ☹
Imelik asi üldse, mille üle rõõmustada – isegi Narva venelased ütlevad, et nemad küll Venemaal elada ei tahaks. Kes tahaks nagu…

Leedus on läinud liikvele kuulujutud, mille järgi Venemaa on kohe-kohe okupeerimas Balti riike, ning et Poolas olevat juba suured rahutused. Loomulikult juurde kuulub see, et NATO ei võivat midagi teha. Asi ei vasta tõele, tegemist on Venemaa propagandaga, aga rahvas on hakanud selliseid jutte uskuma.

Jah, mulle räägiti ka tööl, mismoodi vastikud Ukrainlased venelasi pommitavad, Donetsk ja Lugansk pidid niikiinii venemaa omad olema juba. Ja putin pidi ainult omasid kaitsma. Mul hakkas reaalselt nii halb, et läksin ennast koguma selle info peale..

Kas keegi üldse tunneb ennast meie praeguse valitsusega turvaliselt mingiski poliitilises kriisis? Et tehakse tarku otsuseid ja valikuid?
Uskumatu, kui naiivne mõni inimene võib olla.

No kui sarkofaag ka puruks lastakse oleks see eriline kirss tordil

Toda Putini kõnet vaadates jäi mulje, et tegelasel pole ladvas kõik korras või siis niipidi, et mingi järsk nihe on toimunud.
Eks Putin loodabki, et kohalik meeltesegaduses aborigeen tõmbab kohalikul sibulal soolikad välja lasnamäe kanali tänavavalgustuse postide otsa kuivama, et tulla tankidega rahu tooma. Ilmselt tuleb busside/trollide/trammide uksed suuremaks ehitada, sest babuljade õlad lihtsalt ei mahu sisenemisel ära.
Ilmselt peab ka noorsugu mõned lihtsamad venekeelsed väljendid ära õppima: [ropp väljend] ja matt: sellest saab iga sibul aru.

Siin foorumis küll kõvatavad kõik, aga et mõnele venemeelsele venelasele vastu öelda ja ta paika panna – no seda ei ole. Ainult vahutatakse siin vòi minnakse ära “ennast koguma” .

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Venemaa alustas Ukraina ründamist.