Siin üle-eelmises postituses toodud info, nagu oleks mingi tuumajäätmete hoidla juba puruks lastud, ei ole tõsi. Aga- võimalus, et see juhtub, on olemas.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Venemaa alustas Ukraina ründamist.
Siin üle-eelmises postituses toodud info, nagu oleks mingi tuumajäätmete hoidla juba puruks lastud, ei ole tõsi. Aga- võimalus, et see juhtub, on olemas.
Siin foorumis küll kõvatavad kõik, aga et mõnele venemeelsele venelasele vastu öelda ja ta paika panna – no seda ei ole. Ainult vahutatakse siin vòi minnakse ära “ennast koguma” .
Miks sa nii ütled? Oleneb ju ka olukorrast. Ja inimesest. Olen kindel, et suurem osa meist küll ei kõhkleks selliseid paika panemast. Kindlasti sai siin mainitud e-maili teel ärpleja ka õige mitmeid teravaid vastuseid.
Siin foorumis küll kõvatavad kõik, aga et mõnele venemeelsele venelasele vastu öelda ja ta paika panna – no seda ei ole. Ainult vahutatakse siin vòi minnakse ära “ennast koguma” .
Miks sa nii ütled? Oleneb ju ka olukorrast. Ja inimesest. Olen kindel, et suurem osa meist küll ei kõhkleks selliseid paika panemast. Kindlasti sai siin mainitud e-maili teel ärpleja ka õige mitmeid teravaid vastuseid.
Kellegi paika panemiseks on vaja teada fakte ja ajalugu, millest enamusel eestlastest ei ole aimugi. Ega meie meedia ka muidugi ses osas kaasa ei aita ja inimesi ei hari. Vaid pime viha külvamine.
Mina olen hirmul ja riigi lippu sättisin täna hoopis teise tundega. Olen alles alustanud oma iseseisvat elu ja ei teagi kuidas peaks valmistuma. Auto tankisin juba täis. Kas säästud peaks pangast välja võtma?
Käisin ka täna jalutamas ja vaatasin neid hordides ja hordides sinimustvalgeid majade küljes ikka hoopis teise pilguga.
Kas keegi üldse tunneb ennast meie praeguse valitsusega turvaliselt mingiski poliitilises kriisis? Et tehakse tarku otsuseid ja valikuid?
Kas su meelest on PRAEGU õige hetk hakata paati kõigutama ja valitsust vahetama? Omavahel kakeldakse rahuajal. No ennegi on sinu küündimatu ja rumal vihast kantud jutt silma jäänud, aga ürita mingitki taset hoida, jeestlane, “rahvuslane”.
Välisministeerium andis välja hoiatuse mitte Venemaale ega Valgevenesse reisida. Kas on oodata vastulööki?
Venelased üritavad vallutada Tšernobõli tuumajaama. Kui sinna pommid lendaksid siis võib kahju olla katastroofiline.
Välisministeerium andis välja hoiatuse mitte Venemaale ega Valgevenesse reisida. Kas on oodata vastulööki?
Venelased üritavad vallutada Tšernobõli tuumajaama. Kui sinna pommid lendaksid siis võib kahju olla katastroofiline.
Aga siis saavad nad ka ise pihta. Seega on see pigem hirmutamine.
Aga siis saavad nad ka ise pihta. Seega on see pigem hirmutamine.
Ma kardan, et pole asja, millest nad hoolivad. 🙁
Kui Tšornobõli sarkofaag puruneb, siis on meil kõigil palju suurem jama kaelas kui vaid gaasitarned ja kallinev nafta.
Imelik, et Venemaa ei mõtle sellele, et sama jama tabab ka teda ennast. Et ta ei mäleta, et omal ajal suudeti sarkofaag ehitada ainult tänu ülejäänud maailma abile.
Kellegi paika panemiseks on vaja teada fakte ja ajalugu, millest enamusel eestlastest ei ole aimugi.
Ma olen eestlastest paremal arvamusel. Vähemalt selles osas, mis enamust puudutab. Eks tõrvatilku leiab igast potist.
Hanna Liubakova on Twitter: “Russian troops from #Belarus entered the Chernobyl zone. Heavy fights between them and Ukrainian soldiers guarding the storage of radioactive waste. We don’t know about the fallout yet. But this is an absolute madness https://t.co/yHll6ApQgk” / Twitter
Kusjuures internetiühendus on täna terve päeva ja erinevates kohtades kohutavalt halb olnud. Kas venemaa küberrünnakud või on inimesed hakanud ennast varasemast rohkem kassipiltidega lohutama?
Mul on küll normaalne internet nii telefoniga kui wifiga. Äkki sul operaator jupsib?
Aga selle Tšernobõli kohta mõned allikad väidavad, et on juba venelaste valduses. Ja need ei ole venelaste endi allikad.
Link ka: https://censor.net/ru/news/3318857/okkupanty_zahvatili_chaes
Mul on küll normaalne internet nii telefoniga kui wifiga. Äkki sul operaator jupsib?
Aga selle Tšernobõli kohta mõned allikad väidavad, et on juba venelaste valduses. Ja need ei ole venelaste endi allikad.
Mul on Tele2 ja seni on normaalselt käitunud, kui, siis on jama olnud kindlatel kellaaegadel, nt õhtul kui kõik koju tulevad. Täna on hommikust peale jukerdanud, ka mobiilis, ka mujal kui kodus. Küberrünnakuid toimub.
Mul on Tele2 ja seni on normaalselt käitunud, kui, siis on jama olnud kindlatel kellaaegadel, nt õhtul kui kõik koju tulevad. Täna on hommikust peale jukerdanud, ka mobiilis
Täna ongi ju kõik kodus. Ja tarbivad metsikus koguses uudiseid ning infot.
Link ka: https://censor.net/ru/news/3318857/okkupanty_zahvatili_chaes
Ongi juba ära võetud. Huvitav, miks?
Zelenski läände: kui te praegu Ukrainat jõuliselt ei aita, koputab sõda teie uksele homme. Väidetavalt Poola ja Slovakkia võtavad praegu põgenike vastu ka ilma passita, testita jne.
Kas keegi üldse tunneb ennast meie praeguse valitsusega turvaliselt mingiski poliitilises kriisis? Et tehakse tarku otsuseid ja valikuid?
Kas su meelest on PRAEGU õige hetk hakata paati kõigutama ja valitsust vahetama? Omavahel kakeldakse rahuajal. No ennegi on sinu küündimatu ja rumal vihast kantud jutt silma jäänud, aga ürita mingitki taset hoida, jeestlane, “rahvuslane”.
Olen nõus. Ja kuigi ma eelistaks ka teistsugust valitsust, siis välispoliitika osas pole hetkel peaministrile midagi ette heita. Omad eelistused saame korraliselt järgmisel aastal valimiskastide (või arvutite) juures välja käia. Loodan, et siis on Euroopas taas rahu.
Ongi juba ära võetud. Huvitav, miks?
Ju seal on mingeid tuumajäätmeid, mis on veel kasutatavad? Elektrit saab sealt võibolla ka praegu.
Nad pommitavad juba haiglaid!
Tsernobül on juba venelaste käes, sanuti lennuväli
Kas keegi teab, mis haigus Putinil on (lisaks sellele, et tal pole peas kõik korras)?
Tsitaat artiklist:
Kuni tänaseni ei uskunud ma USA luureagentuuride infot võimaliku sõjalise operatsiooni kohta. Alahindasin nende võimekust hankida biokeemilist materjali uriininalüüsiks ilmselgelt haigelt inimeselt, kes oma haiguse varjamiseks isikliku biokäimlaga välismaale reisib.
Kas keegi teab, mis haigus Putinil on (peale selle, et tal pole peas kõik korras)?
Tsitaat artiklist:
Kuni tänaseni ei uskunud ma USA luureagentuuride infot võimaliku sõjalise operatsiooni kohta. Alahindasin nende võimekust hankida biokeemilist materjali uriininalüüsiks ilmselgelt haigelt inimeselt, kes oma haiguse varjamiseks isikliku biokäimlaga välismaale reisib.
Miskit, mis immuunsüsteemi nõrgestab vist. Lugesin kusagilt, et ta turvamehed pidavat iga päev fekaaliproovi andma.
Ju seal on mingeid tuumajäätmeid, mis on veel kasutatavad? Elektrit saab sealt võibolla ka praegu.
Hetkel ei peaks seal ükski reaktor töötama, aga radioaktiivselt ohtliku piirkonna enda käes hoidmine annab päris kena tugipunkti, mida vastane ei julge tulega rünnata, sest sarkofaag võib viga saada ja radioaktiivne tolm laiali paiskuda.
Tšornobõli tuumaelektrijaam – Vikipeedia (wikipedia.org)
Veel rohkem hirmutab see, et lisaks hulluks läinud Putinile on USA-l praktiliselt seniilne ja teovõimetu president, kes oma pädevust mitte kuigi ammu Afganistanis juba suurepäraselt demonstreeeris. Putinil ei jäänud see kohe kindlasti märkmata.
Miskit, mis immuunsüsteemi nõrgestab vist.
Oletatakse et on keemiaravi saanud. Paar aastat tagasi oli mäletatavasti 10-kond päeva kadunud. Kehv näeb välja küll teine.
Veel rohkem hirmutab see, et lisaks hulluks läinud Putinile on USA-l praktiliselt seniilne ja teovõimetu president, kes oma pädevust mitte kuigi ammu Afganistanis juba suurepäraselt demonstreeeris. Putinil ei jäänud see kohe kindlasti märkmata.
Ma ütleksin, et Biden on saanud igati paremini hakkama kui Obama 2014 aastal. Ja mäng pole veel läbi, arvan, et Usa (Nato) võtavad Ukraina õhuruumi oma kontrolli alla, toovad oma droonid kohale ja annavad ka raketilööke, eeskätt venkude õhukaitsesüsteemide-radarite pihta. Ja kui Bidenil oleks ka suuremad munad, siis ehk isegi Krimmis, Venemaal ja Valgevenes paiknevate õhusüsteemide pihta peale seda, kui sealt on lastud rakette Nato lennukite pihta.
Ma ütleksin, et Biden on saanud igati paremini hakkama kui Obama 2014 aastal. Ja mäng pole veel läbi, arvan, et Usa (Nato) võtavad Ukraina õhuruumi oma kontrolli alla, toovad oma droonid kohale ja annavad ka raketilööke, eeskätt venkude õhukaitsesüsteemide-radarite pihta.
See vallandaks III maailmasõja, Hiina hüppaks mängu ja ehk veel mõni. Kõigile tee mahti, eks utiliseerimist või katsetamist vajavaid relvi on kõigil kogunenud.
Ma ikka mõtlen, kas meie midagi teha ei saa.. Kas see sõjaõhutaja RTR jääbki meie kanalitele ja me nagu lambad laseme võõral riigil enda riigi vastast juttu päevast päeva ja ööst öösse jätkuda? KOHE tuleks see kuritegelik ja seadusi eirav kanal sulgeda, otsekohe!
Ja need, kes pole RTR´i vaadanud, vaadake ja kuulake, mida see Solovjov seal räägib. Ta lubas juba suvel, et algab sõda Ukrainaga ja materdab ka meie riiki järjepidevalt. Kuidas me nii saamatud oleme, et midagi ette ei võta ja protesteerime ja korraldame rongkäike pseudoprobleemide osas, aga tõeliselt ohtliku asja suhtes oleme pimedad??
TTJA suudab igale Eesti ettevõtjale 5 minutiga 5 lk ettekirjutust teha, aga vot neid kanaleid kinni ei saa!
Ja mäng pole veel läbi, arvan, et Usa (Nato) võtavad Ukraina õhuruumi oma kontrolli alla, toovad oma droonid kohale ja annavad ka raketilööke, eeskätt venkude õhukaitsesüsteemide-radarite pihta.
Väga kahtlen, et nad seda teevad. Oleks juba teinud, kui tegemas oleks. Mis siin nädala pärast enam hüpata on.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Venemaa alustas Ukraina ründamist.