mul on küll kõik lapsed suuremad, aga kuigi meie perearstikeskuses on kõigil alati kiire juba aastaid-aastaid, siis nii on küll, et kui mina ise millelegi perearsti kbinetis (esmaslt tuleb jõuda selleni, et üldse päris perearsti näha) tähelepanu juhin või midagi konkreetselt küsin, siis perearst selle probleemiga ka tegeleb. ka juhul, kui see on ainult minu jaoks probleem. kui mina midagi ütlen, et see või teine asi on nii ja ma muretsen, siis ikka vaatab üle ja tegutseb vastavalt oma nägemusele, aga kindlasti olen saanud alati kas siis lihtsalt vastused või saatekirja vms.
mina arvan, et perearst kindlasti peab kuulama ära 1aastase lapse ema mured ning nendesse süvenema.
mis puutub soovitusse minna toitumisnõustaja juurde, siis toitumisnõustajad on minu teada tasulised ning kui 1aastasel pole mingeid eriprobleeme selles osas, võiks ikka esmalt saada perearstikeskusest haigekassa kulul nõu. need 1. aasta visiidid ongi ju rohkm nõuandmised ka vanematele – eriti esimeste laste puhul.
toitumisnõustaja juurde peaks minema, kui on probleemid tervisega, perearst on teinud analüüsid, mis on korras või mitte ja leidnud omapoolsed lahendused, mis ikka ei toimi. saad aru, et toitumisega saaks seda muuta ja paned aja toitumisnõustaja juurde. ma ei tea, paljud seal siis 1aastastega käivad. pigem ikka suuremad lapsed või täiskasvanud.