Sa eksid. Mina ei taha, et kellelgi halvasti läheks, eriti just lastel. Mina tahaks uskuda, et maailm on ilus ja inimesed head, aga paraku see nii alati pole. Ja siis on oluline aidata neid, kellel pole elu nii hästi läinud.
Kuna mul tõesti ei ole alust arvata, et kohust saab lollitada, et meie politseinikud on kinnimakstud või südametunnistuseta inimesed, kes “pinnivad” tunnistusi välja, et artiklis nimetatud kümned inimesed, sh sotsiaaltöötajad tahavad tunnustatud kasuperele halba ja on nõus selle pärast valetama, siis mul ei jää muud varianti, kui tunnustada kohtuotsust. Ja ühtlasi viitab see, et laste ütlused on tõeseks tunnistatud. Kui ma kohtuotsust ei aktsepteeriks, tähendaks see seda, et kõik küsitletud inimesed rääkisid valet. Mis oleks nende motiiv? Miks peaks õpetajad või sotsiaaltöötajad seda tegema, mis kasu nad sellest saaksid?
Ühtlasi toon ära, et minult nõudsid sa küll, et viitaksin, kellest räägin ja millele tuginen, mida ma ka tegin, aga ise ei viita sa kordagi, kust võtad info, et politsei pressis tunnistusi välja või kes on need nimega esinenud isikud, kes kinnitasid, et kõik oli korras.
See:
“Mitte ühtki tunnistajat tegelikult siiski ei ole, kogu leheloo võib vabalt liigitada fantaasia hulka, nagu nii paljud teisedki.”
kohe kindlasti ei vasta tõele. Sellega sa sead kogu eesti ajakirjanduse halba valgusse, justkui fabritseeriksid ajakirjanikud lugusid. Eesti on siiski ajakirjandusvabaduse poolest maailmas esirinnas, meil ei ole tuvastatud, et ajakirjanikud oleksid korrumpeerunud või tegeleksid muinasjuttude kirjutamisega, nii et sinu väide on täiesti alusetu.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 26.09 13:11; 26.09 13:20; 26.09 13:22; 26.09 13:29; 26.09 14:56;