Esileht Ajaviite- ja muud jutud Aastalõpp koos tv2 ja tv3 – ma ei saa aru

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Aastalõpp koos tv2 ja tv3 – ma ei saa aru

Postitas:
Kägu

Vaatasin enne ühte, nüüd teise kanali aastavahetuse saadet, ma ei saa aru – ühed ja samad lauljad, isegi TV3 õhtujuht Sünne Valtri istub rahulikult Kanal2 peol lauas – kas peod on varem valmis tehtud või jooksid siis kõik edasi- tagasi kahe stuudio vahet või mis värk sellega on?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Saated on eellindistatud, otse tegi ainult ETV.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas siis kogu see oleng nagu saadaks vana aastat ära oligi näitemäng? Nii veider.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Saated on lindistatud juba novembri lõpp/dets algus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle asja nimi on show. Eelnevalt lindistatud muidugi.
Etv tegi küll otse, seepärast tulid ka mõned apsakad sisse.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hullem on see, kui haledad need saated on (olid). Siiri Sisaskil õigus, nimetada kanalid Palat1, Palat2 jne. Ma elan enda pahameele Tallinnas aastavahetuse kontserdi suhtes ka välja: Getter Jaani, Anne Veski, Marju Länik!!! Kes ja mismoodi tuldi selliste esinejate mõttele üldse? EV juubeliaasta ja need esinejad, kas tõesti oldi rahul? Oli mingi väike uudisteklipp Riia aastavahetuse kontserdist jõe kaldal, tundus selle lühikese uudise põhjal, et esinesid folkmuusikud, mõned ooperilauljad jt. Tundus rahvuslik, loomulikult oli ka hümn. Kikilips, Karikakar, Jätke võtmed väljapoole, kellele see kõik oli mõeldud, ei saa aru. Väikeste tüdrukute peale ka, kui juba Getter lavale toodi, kes laulab ebasiiralt, teesklevalt, isikupäratult, minu meelest. Saan aru, et teised arvavad teistmoodi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina etv programmi üle ei nurise. Oli keskpäraselt tore. Muusikute valik turvaline ja igale maitsele. Kui mina nautisin smilersit, tukkus vanem põlvkond ja nooremad vaatajad. Kui Getter ja Taukar möllasid, rõõmustasid lapsukesed, samal ajal kui mina toolilt igavusest maha pidin kukkuma. Veski, Länik, Linna tõid vanarahvale rõõmu ja äratundmist. Igale ühele süldi kõrvale näpuotsaga. Selline aastavahetuse programm pole paljude rahvustelevisioonide puhul üldse tavapärane. Nt BBC väntab täitsa argist telekava. Kanal2 ja tv3 programmi ma ei viitsinud vaadata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin enne ühte, nüüd teise kanali aastavahetuse saadet, ma ei saa aru – ühed ja samad lauljad, isegi TV3 õhtujuht Sünne Valtri istub rahulikult Kanal2 peol lauas – kas peod on varem valmis tehtud või jooksid siis kõik edasi- tagasi kahe stuudio vahet või mis värk sellega on?

AHAAAAA:D nagu päriselt arvad, et keegi viitsib otse seal eetris olla?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mõtlen, et Nõukogude estraadi kontsert oli ilmselt suunatud Vene turistile.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minumeelest see on lausa reegel, et kõik, mis ei ole vaja teha otse-eetris, salvestatakse varem. Samamoodi raadiote hommikuprogrammidega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärapanija oli hea (meeldis Oja enese üle naermine)

See Oja enese üle naermine ei tundunud siirana. Oli selline, et päris vaikida sel teemal ei saa ja teeme siis midagi naljaga pooleks. Nad oleksid võinud Oja sama kriitiliselt ette võtta nagu kõik muud juhtumid seal saates võetakse. Ühe marginaalse erakonna ja ühe sõnavabaduse õigust kasutava kodaniku aasimine “Ärapanija” lõpus, minuarust selline värk ei tohiks olla rahvusringhäälingu tase. Arvestades ERR ja ärapandavate jõudude vahekorda jättis see koolikiusamise mulje.

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Aastalõpp koos tv2 ja tv3 – ma ei saa aru

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.