RE: Abielu soovivatele naistele
[small]Mutsamamma kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
tingimuste teatavaks tegemine ei ole väljapressimine. kui sa ütled suhte tõsiseks muutudes mehele, et sina sohilapsi ei sünnita, kuidas see on väljapressimine? aga mees ei pressi välja, kui sina tahad last enda nimele panna ja mees ütleb ei, lapsed käivad tema nimel? kokku elama hakates peab lihtsalt tulevikunägemused läbi rääkima ja kui need ei ühti, siis otsustama, mis on olulisem. kui naise jaoks on abiellumine oluline, siis lihtsalt tuleb enda eest seista ja pole teiste asi arvustada, kas abiellumine on oluline või mitte.
abielu ei ole midagi eraldiseisvat. abiellumisest saab alguse perekond. lihtsalt koos elavad või keppivad kaks inimest ei ole seda mitte. tõesti, on õnnelikke ilma abieluta koos elavaid paare ja ka selliseid lastega peresid, aga minu jaoks on asjade järjekord üsna kindlalt selline: kooselu, abielu, lapsed. ma olen vanamoeline.[/tsitaat]
Mutsa, märkan juba mitmes sinu tekstis sõna sohilaps. Laps, kelle sünbnitunnistusel on mõlemad vanemad kirjas, ei saa kuidagi olla sohilaps. Lisaks kujutan ette, et Sinu lapsed ongi need, kes teisi perekonnaseisujärgi narrivad, kuna nende ema halvustavat sõna tarvitab.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 27.02 14:23; 28.02 17:38; 28.02 17:51; 28.02 18:08;