Esileht Pereelu ja suhted Abielumees kulutab palju raha teise naise peale

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Abielumees kulutab palju raha teise naise peale

Postitas:
Kägu

Nii et kulutab jah, aga suhelda eriti selle teise naisega ei taha. Kas on tegemist äkki altruistiga? Või oskate veel mingeid ideid välja tuua?

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa kõiki oma rumalaid küsimusi ühes teemas ei küsi?

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena pakun puusalt, et mees maksab valgustkartva asja vaikimise eest, et see mitte mingil juhul välja ei tuleks. Et oo õudust küll.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena pakun puusalt, et mees maksab valgustkartva asja vaikimise eest, et see mitte mingil juhul välja ei tuleks. Et oo õudust küll.

Ei ole nii. Mees on teraapia eest maksnud, see aga teadagi naise tervisele kasulik, seepärast mõtlesingi, et nagu altruistlik toiming teine? Aga eemale hoiab.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Või oskate veel mingeid ideid välja tuua?

Juu siis titt välja petetud. Mees õnnetu, suhtlema ei peagi, kuid elatist peab maksma ja seda päris pikalt. Lisaks varandus läheb jagamisele. Millal mehe peakolu taipab, naisel on mitte meest vaid raha vaja!

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Või oskate veel mingeid ideid välja tuua?

Juu siis titt välja petetud. Mees õnnetu, suhtlema ei peagi, kuid elatist peab maksma ja seda päris pikalt. Lisaks varandus läheb jagamisele. Millal mehe peakolu taipab, naisel on mitte meest vaid raha vaja!

Titte  ega muid kohustusi ka pole, täitsa platooniline värk teine.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

täitsa platooniline värk teine.

Kust sina seda tead, kas oled voodiserval istunud ja pealt vaadanud?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ju see naine teab mehe kohta midagi kompromiteerivat ja nüüd pressib mehelt raha välja. Miks muidu peaks mees ühele naisele lihtsalt raha andma.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks muidu peaks mees ühele naisele lihtsalt raha andma.

Nii on. Mina annan naisele raha ainult siis kui seksi või äärmisel juhul minetti vastu saan.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks muidu peaks mees ühele naisele lihtsalt raha andma.

Nii on. Mina annan naisele raha ainult siis kui seksi või äärmisel juhul minetti vastu saan.

Kõik mehed ei ole nagu sina- ainult seksi peal väljas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõik mehed ei ole nagu sina- ainult seksi peal väljas.

Eks muidugi võib oma raha mingite võõraste naiste vahel niisama ka laiali jagada, aga targem on midagi vastu küsida ja saada. Näiteks seksi või minetti. Ikka antakse.

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Pereelu ja suhted Abielumees kulutab palju raha teise naise peale