Esileht Pereelu ja suhted Abielumehe hala võõrale inimesele

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 52 )

Teema: Abielumehe hala võõrale inimesele

Postitas:
Kägu

Kuna mul on lähiajast mitu kogemust abielumeeste vingumisega ja mul on tüdimus eest sellest halast, siis mõtlesin, et teen siia teema.

Saan kõigi  töökaaslastega hästi läbi, aga viimasel ajal kutsub üks meessoost töökaaslane mind lõunale ja hiljem kiidab, et sinuga on nii tore rääkida. Millest siis lõuna ajal räägitakse? Täpsemalt, tema räägib ja mina kuulan, et kui halvasti tal abielus läheb, tema naine ei saa temast aru, tema naine tahab koguaeg koristada ja teha midagi aktiivset nädalavahetusel aga tema ei soovi. Räägib, et seksi on vähevõitu ja aina vähemaks jääb, üsna isiklikke teemasid räägitakse. Üritasin mitu korda lõunaleminekust eemale hoida, aga töökaaslane on visa, kui korra ära ütled, siis küsib, et siis homme, ülehomme, järgmine nädal? Nii tüütu ja kavatsen kindlasti kuidagi öelda, et ma ei viitsi su ühepoolselt vingumist kuulata. Kui ta oma naine seda kuuleks, siis selguks muidugi naise seisukoht, aga kuulata kuidas üks pooltest kurdab, sellele ei viitsi oma elu kulutada.

Teine juhtum, sain sporti tehes vigastada ja läksin füsioterapeudi juurde, pean seal mitu korda käima. Peagi hakkas füsio rääkima, et temal on abielus halvasti, et naine teeb talle haiget, aga ta ei saa aru miks tehakse ja koguaeg räägib oma naisest. Päriselt??! Maksan 50 eurot tunni eest, et peaksin oma raha eest perepsühholoogi mängima ja kuulama kuidas mulle võõras mees oma naise üle kurdab? Kusjuures füsiot ennast ei huvitanud minu arvamus, vaid ta rääkis oma mätta otsast ja kui ravitund läbi sai, siis mõtlesin, et ta ilmselt ei tea isegi mu nime, aga mina tean  mida talle naine hommikul ütles ja millal ta viimati seksi sai. 

Kolmas juhtum on juba mitu aastat aktuaalne, aeg-ajalt kogunevad mehe töökaaslased meile ja kui väike naps sees, siis hakkab üks meestest kurtma, et tal on mitu aastat naisega halvasti, et naine teda ei armasta ja tal on armastust vaja. Ise jookseb absoluutselt iga seeliku järel. Mu mees räägib, et kui on jõulupidu või suvepäevad, siis see mees jookseb jalad rakku, et saaks mõne naise ära rääkida. Tema enda naine kasvatab samal ajal kodus lapsi kui mees käib mööda küla naisi põrutamas ja kõvasti joomas.

Ma ei saa aru mis neil abielumeestel on häda, et peavad oma hädasid teistele rääkima? Olen nii tüdinenud sellest, et isegi ei küsita, et kas ma võiksin sulle oma muresid kurtma? Küsida võiksid ikkagi, et kas ma tahan su abieluprobleeme kuulata või sellel teemal rääkida, ära võta suvalise töökaaslase või kliendiga seda teemaks.

Mõistaksin kui tegemist on sõbraga või sõpradega keda tuntakse aastaid, aidatakse ja kuulatakse heameelega, sest tead ja tunned sõpru, et nad ei kasuta sind ära, aga nende abielumeeste kurtmiste üle jääb tunne, et lihtsalt valatakse sind oma probleemidega üle, suvalin mis sina sest arvad, neile on oluline, et saaks vinguda ja kurta. Mida nad ootavad, kaastunnet?

+23
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõik need mehed üritavad sind rajalt maha võtta, et kohustustevaba seksi saada.

+16
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi ootavad kaastunnet ja lohutamist. See on nagu emme põlle sisse nutmine lapsepõlves oli. Aga oma naisele ei saa ju sellist külge näidata.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikka kui leitakse lollike, keda ära saab kasutada, siis kasutatakse ära.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See ei tule isegi kõne alla, ma ei ole isegi korraks märku andnud, et soovin nendega seksida, samuti teavad kõik kes on kurtmas käinud, et ma olen abielus ja erinevalt neist, ei ole mul midagi oma abielu üle kurta.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arvates on halvem olukord kus üks pool ei ole üldse huvitatud ja mingid hoorapurikad käivad järel. Samuti olukorrad kus tegelikult kasutatakse naisi seksi või kurtmise pärast, aga mis tunded naisel jäävad, sellest on üsna ükskõik. Nartsisslik egoist kes vaatab kus on järgmine auk, räägib mingeid valesid kokku ja isegi südametunnistus ei piina, et mõni naine siiralt usub või hoolib teistest inimestest. Mul on olnud juhus kus ma tundsingi ühele mehele kaasa, aga hiljem tuli välja, et 80% räägitust oli vale. Tundsin teda aastaid ja arvasin, et räägin sõbralikult nagu vennaga ja hiljem tuli välja, et olen naiivne, igasugu udujuttu aeti kokku. Kahju, et selliseid inimesi on olemas, kes isegi avameelselt ei suuda tõtt rääkida.

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas on raske halisejale öelda, et vabandage, ehk vahetame teemat?

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui olin noor ja ilus, siis üritas mõni mees sellise jutuga külje alla ujuda, vaatas ise hirvesilmadega veel otsa, kas ma ikka saan aru, et kuidas ta tuge vajab. Kahjuks ei saanud – soovitus oli lihtne – räägi oma  naisega asjad selgeks. On teatud mehed, kes tahavad vaid endast rääkida ja see on kohutavalt igav.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kunagi kui tutvumisportaalist meest otsisin, siis neid kurtjaid oli palju. Tuled kohtingule, siis selgub, et tüüp on hoopis abielus või suhtes. Ja hakkab siis oma suhet siunama, et näe, naine on selline ja teistsugune, ei armasta ehk loe, ei anna seksi. Mõtlesin alati, et ega ka ei annaks, kui mees istub tutvumisportaalis ja ajab teisi naisi taga. Siis oli massiliselt selliseid, kes olid pikaajalise partneri maha jätnud ja noorema seeliku järgi jooksnud. Aga suhe ei püsinud ja nüüd siis oli mees üksi, otsis tutvumisportaalist meeleheitlikult naist, lapsed olid pahased ja mees väga pahane, miks ta elu selliseks äkki keeras. Vana naine ka tagasi ei tahtnud enam, seega oli tema muidugi põhisüüdlane.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kunagi kui tutvumisportaalist meest otsisin, siis neid kurtjaid oli palju. Tuled kohtingule, siis selgub, et tüüp on hoopis abielus või suhtes. Ja hakkab siis oma suhet siunama, et näe, naine on selline ja teistsugune, ei armasta ehk loe, ei anna seksi. Mõtlesin alati, et ega ka ei annaks, kui mees istub tutvumisportaalis ja ajab teisi naisi taga. Siis oli massiliselt selliseid, kes olid pikaajalise partneri maha jätnud ja noorema seeliku järgi jooksnud. Aga suhe ei püsinud ja nüüd siis oli mees üksi, otsis tutvumisportaalist meeleheitlikult naist, lapsed olid pahased ja mees väga pahane, miks ta elu selliseks äkki keeras. Vana naine ka tagasi ei tahtnud enam, seega oli tema muidugi põhisüüdlane.

Küsisin kord selliselt tutvumisportaalist naisi sebivalt abielumehelt, kas ta oma naist armastab. Vastus oli, ei armasta ja pole kunagi armastanud.  Koos ollakse veel ainult ühiste firmade ja laenude pärast. (Tervitus K.L-le)

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsisin kord selliselt tutvumisportaalist naisi sebivalt abielumehelt, kas ta oma naist armastab. Vastus oli, ei armasta ja pole kunagi armastanud. Koos ollakse veel ainult ühiste firmade ja laenude pärast. (Tervitus K.L-le)

Sama lugu on mul mitu korda teemaks olnud, mees ütleb, et ei armasta, vist ei olegi kunagi armastanud, ei armasta, koos ollakse laste pärast. Kui naine teaks kuidas temast ja tema teemal räägitakse, võib ikka väga valus olla.

Olen alati imestanud, et inimesed ei taha ennast arendada, nii südames kui hingeliselt, samuti tänulikkust, aga koguaeg nõuavad ebamäärast armastust, aga ise seda pakkuda ei taha. Kui inimene ei oska armastada ja ei taha selles osas areneda, siis ei ole ka teiselt poolelt mingit armastust oodata.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõike läbi ei lugenud, aga kokkuvõttes ainult kaks võimalust: peenike vihje, et hakka armukeseks/tee üks kepp või tõesti pole kellegagi rääkida ja on mehed, kes kurdavad ja otsivad naistelt lahendusi. Esimene variant on PALJU tõenäolisem. Viisakalt juhiks ikka vestlust töö/füsio vms suunas. Äkki toimib ka TMI = too much information. Liiga palju infot. Liiga palju ebavajalikku infot välja ütlemine.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen teemaalgataja, seda üritan koguaeg, aga iga teema juurest tullakse oma eluhädade juurde, viimane kord füsio juures oli kannatus katkemas, mõtlesin siis omi mõtteid kuni monoloogi peeti. Õnneks ei pea seal enam kaua käima, aga hoopis hull on töökaaslane, uurisin juba mis päevadel ta kodus töötab, et ei peaks trehvama. Otsesest ütlemisest kasu ei olnud, ta laseb selle ühest kõrvast sisse ja teisest välja, on ikka egoist, rääkisin probleemist teistele töökaaslastele, sooviga, et jutt jõuab ringiga temani.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen teemaalgataja, seda üritan koguaeg, aga iga teema juurest tullakse oma eluhädade juurde, viimane kord füsio juures oli kannatus katkemas, mõtlesin siis omi mõtteid kuni monoloogi peeti. Õnneks ei pea seal enam kaua käima, aga hoopis hull on töökaaslane, uurisin juba mis päevadel ta kodus töötab, et ei peaks trehvama. Otsesest ütlemisest kasu ei olnud, ta laseb selle ühest kõrvast sisse ja teisest välja, on ikka egoist, rääkisin probleemist teistele töökaaslastele, sooviga, et jutt jõuab ringiga temani.

Olen perearsti suunamisel füsioteraapias omajagu käinud, kogemused on kõik muud kui negatiivsed.

Miks sa enda eest ei seisa?

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on tavaline sebimistaktika. Et naisega kõik halb jne…ja ei saa mingil hetkel sa ise ka aru, kui juba tema riista imed ja emmena lohutad.

+7
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Olen perearsti suunamisel füsioteraapias omajagu käinud, kogemused on kõik muud kui negatiivsed.

Miks sa enda eest ei seisa?

Mul ei olegi varem negatiivset kogemust olnud, aga seekord on selline vigastus, et neid spetsialiste Eestis eriti ei ole.

See ei ole neist kõige hullem kogemus, töökaaslase teema on peaaegu vältimatu. Mõnikord mõtlen, et kui minu mees nii vingumas käiks, siis oleks valus seda teada, õnneks mu mees on üsna selgelt välja öelnud mida tema sellistest meestest arvab, eriti oma töökaaslasest. Parem kui nende naised ei tea kuidas mehed neid tegelikult iseloomustavad, oleks karm kogemus.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on tavaline sebimistaktika. Et naisega kõik halb jne…ja ei saa mingil hetkel sa ise ka aru, kui juba tema riista imed ja emmena lohutad.

Ma isegi ei näe välja, et keegi mind sebiks, selleks sobivad teised naised märksa paremini. Mul puudub selline elukogemus, et keegi siis hakkab halamise eest suuseksi pakkuma ja lohutama, ju sellest teavad rohkem need inimesed kes on sellega tegelenud.

Minu jaoks on üllatus, et kõik ütlevad, et on sebimistaktika, eriti kui on tegemist tutvusringkonna või töökaaslastega keda hästi tuntakse, miks peaks abielunaist sebima kes selleks grammigi huvi välja ei näita?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nooh, sa oled siis kas väga noor ja naiivne või naudidki seda lillekese mängimist, et näete, mehed muudkui jutustavad minuga, õhhhh, ei tea, mis nad minust küll tahavad.

Kui tahad päriselt, et jutud lõpeksid siis vasta nii: ei tea, ei oska nõu anda, mina olen oma mehega küll väga rahul. Eriti hindan tema juures, et ta kunagi mind töökaaslastega klatšimas ei käi ja meie eraelu üksikasju võõrastele ei lobise.

Teine variant on, et kohe, kui mees midagi oma naise kohta kaebab, hakka vastu mulisema midagi samal teemal oma mehest ja räägi kui hästi teil selle asjaga on. Et tema naine tahab koristada? Vasta, et issand, minu mees on ka korraarmastaja, see on täiega seksikas! Laupäeval alati koristame koos elamise ära, aga noh, pärast juhtub tavaliselt, et voodi ajame uuesti sassi. Naine ei armasta mind? Issand, minu mees küll täiega armastab mind ja väljendab seda iga päev mitmel erineval moel, tead, see on nii mõnus tunne. Naine tegi haiget? Ohhh, minu mees küll mulle kunagi haiget ei teeks, ta täiega arvestab mu soovide ja tunnetega. Jne jne jne. Igale vingatusele paned vastu kui hästi on kõik sinu suhtes sama teemaga.

Praegu sa lahkesti kuulad ja mehed muudkui loodavad, et varsti saab keppi ka. Jah, on olemas sellised mehed, kes arvavad, et kui naine nendega täiesti tavaliselt vestleb, siis ta on nõus ilmselt millalgi ka seksima. Miks nad seda arvavad, mina ei tea, aga pakun, et on kehva koduse kasvatusega jobud.

+11
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on tavaline sebimistaktika.

Kusjuures on tüüp naisi, kes võtabki vedu. Et näe, vaene mees, pole oma naisega ammu mingit elu, aga mina olen palju parem, mina pakun lohutust, mina olen hingesugulane. Siitki olen lugenud armukeste jutte, kes sama räägivad. Mehe enda naine on nii halb, mina olen palju parem, ilusam, targem, seksikam. Aga millegipärast püsib see truudusetu jorss ikka seal oma naise juures. Küll on vabanduseks, et vara ei taha jagada, naine ei anna lahutust ja mida iganes. Iga kord mõtlen, et kuidas muidu arukas naine sellise jura õnge jälle langeb.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ei olegi varem negatiivset kogemust olnud, aga seekord on selline vigastus, et neid spetsialiste Eestis eriti ei ole.

Parem kui nende naised ei tea kuidas mehed neid tegelikult iseloomustavad, oleks karm kogemus.

Neid spetsialiste Eestis ei ole ja siis on mingi tippspetsialist, kes on oma alal ainukene ja sina pead meelega kuulama ja taluma seda käitumist? Tavaliselt võetakse sellised asjad üles ja pannaks suure kella külge, kui on tegu mingi Eestis tuntud tegijaga

Pluss, Ma olen siia seda näidet varem kirjutanud. Minu tuttaval oli tuttava tuttav ja sel oli siis poiss-sõber (vanus kindlalt noor seaduse järgi), poiss-sõber (boyfriend) klatšis selja taga tüdruku keha (ütleme näiteks rindade kuju) ja sebis teiste tüdrukutega, aga oma tüdrukut maha ei jätnud.

Mis me arvame, et need poisid kasvavad sellisteks korralikeks meesteks nagu sinu mees? Et nad siis abielludes muutuvad kuidagi teistsuguseks? Vastus jäta enda teada. Mina olen veendunud, et selline iseloom, mis on inimesel a la 20selt, on temal ka 66selt, mõningate varieeruvustega, aga ma ei usu, et inimene on võimeline muutuma.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma isegi ei näe välja, et keegi mind sebiks, selleks sobivad teised naised märksa paremini. Mul puudub selline elukogemus, et keegi siis hakkab halamise eest suuseksi pakkuma ja lohutama, ju sellest teavad rohkem need inimesed kes on sellega tegelenud.

Minu jaoks on üllatus, et kõik ütlevad, et on sebimistaktika, eriti kui on tegemist tutvusringkonna või töökaaslastega keda hästi tuntakse, miks peaks abielunaist sebima kes selleks grammigi huvi välja ei näita?

Sellepärast, et on inimesi, kellele ei ole kümme käsku takistuseks, näiteks. Ja kas selleks peab nüüd usklik olema, et neid täita? Enda pärast täidan, minu klaasi täidab see, et mul hing puhas, teine jälle täidab klaasi selliste sebimiste ja üle aisa löömistega. Kumbagi ei saa pahaks panna, sest minu iseloom on puhtalt juhuslik, sellisena sündisin.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Parem kui nende naised ei tea kuidas mehed neid tegelikult iseloomustavad, oleks karm kogemus.

Neid spetsialiste Eestis ei ole ja siis on mingi tippspetsialist, kes on oma alal ainukene ja sina pead meelega kuulama ja taluma seda käitumist? Tavaliselt võetakse sellised asjad üles ja pannaks suure kella külge, kui on tegu mingi Eestis tuntud tegijaga

Pluss, Ma olen siia seda näidet varem kirjutanud. Minu tuttaval oli tuttava tuttav ja sel oli siis poiss-sõber (vanus kindlalt noor seaduse järgi), poiss-sõber (boyfriend) klatšis selja taga tüdruku keha (ütleme näiteks rindade kuju) ja sebis teiste tüdrukutega, aga oma tüdrukut maha ei jätnud.

Mis me arvame, et need poisid kasvavad sellisteks korralikeks meesteks nagu sinu mees? Et nad siis abielludes muutuvad kuidagi teistsuguseks? Vastus jäta enda teada. Mina olen veendunud, et selline iseloom, mis on inimesel a la 20selt, on temal ka 66selt, mõningate varieeruvustega, aga ma ei usu, et inimene on võimeline muutuma.

Ei ole mõtet draamat üles kiskuda, füsioterapeut on tõenäoliselt jutust hoolimata hea spetsialist kui erivigastusi ravib, ta ilmselt kuuleb  päevade kaupa kuidas kliendid oma elust räägivad ja võib-olla hullematki juttu kuulnud. Juuksuritel ja kosmeetikutel on sama probleem, et nad on justkui piksevardad kes kõigi isiklikke jutte kuulavad, vahelduseks võib olla ka vastupidi.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas sa öeldud ei saa, et sind see hala ei huvita. Muudkui kuulad teiste jama ja ei oska kõva häälega öelda, et lõpeta, mind ei huvita su naise teema. Mömm oled, ei muud. Kuula siis edasi.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul õnnestus kunagi kohata sellist naist, kes oma meest igati maha tegi. Ütlesin siis talle näkku, et nii mõttetu mees tundub, mina jätaks küll sellise kohe maha. Peale seda neelatas korraks ja jäi koheselt vait ja ei öelnud enam midagi kordagi oma mehe kohta. Vist ikka polnud nii kehv mees siis ikkagi.

See on selline kiituse norimine oma suhtele, umbes nagu mõned ohivad kuuldavalt, kuidas keegi nende toitu ei söö ja ilmselt on nad viletsad kokad või kui koledad nad mingis riietuses välja näevad, et siis kuulda teiste poolt kiitust, et eii, sa teed nii hästi süüa ja oled nii ilus.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mõni töökaaslane või muidu tuttav oma elu üle kurtma hakkab, on jama jah, aga siiski kergesti lahendatav, kui aga ise tahad. Mul oli kolleeg, kes alustas iga päeva ülevaatega, mis neil mehega kodus eelmisel päeval juhtus, mida keegi ütles ja kui nõme mees tal ikka on. Naine naisele. Ei olnud see karvavõrdki meeldivam kogemus.  Õnneks kestis see ülevaade vaid ca 10 minutit, aga milleks seda vaja oli, ei saanud aru. Palju vastikum oli olukord, kui ma sain väga hästi läbi nii oma kursavennaga kui ka tema naisega. Käisime perekondlikult läbi, suhtlesime tihti, lapsed olid samas eas, elasime lähestikku. Ja siis mõlemad lahkasid oma pereelu pikalt ja põhkalikult, kui me omaette kokku saime. Mõlemate jaoks olin hea inimene, kes kuulas ja kellele kõik oma mured ära rääkida. Küll see oli kurnav. Täiesti jube. Ja kui nad rääkisid, tundus mõlemal nii õigus olevat oma seisukohast! Muudkui noogutasin kaasa, ei saanud kummalagi öelda, mida teine just mulle usaldanud oli.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See ei tule isegi kõne alla, ma ei ole isegi korraks märku andnud, et soovin nendega seksida, samuti teavad kõik kes on kurtmas käinud, et ma olen abielus ja erinevalt neist, ei ole mul midagi oma abielu üle kurta.

Tuleb ikka kõne alla, kes siis sinu märguannet ootab. 90% sellistest kurtjatest lihtsalt signaliseerivad nende jaoks atraktiivsetele naistele, et nad pole suhtes, et nende abielu on fiktiivne ja loodavad siis, et see lihtsustab neil kuskilt tihi saada. Klassika, siin pole isegi midagi arutada.

Ja mis peaasi, see ilmselt ka töötab kuigipalju, sest muidu seda ei harrastataks.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellepärast, et on inimesi, kellele ei ole kümme käsku takistuseks, näiteks.

Kas on inimesi, kellele on kümme käsku takistuseks? Kahtlen tõsiselt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole mõtet draamat üles kiskuda, füsioterapeut on tõenäoliselt jutust hoolimata hea spetsialist kui erivigastusi ravib, ta ilmselt kuuleb päevade kaupa kuidas kliendid oma elust räägivad ja võib-olla hullematki juttu kuulnud. Juuksuritel ja kosmeetikutel on sama probleem, et nad on justkui piksevardad kes kõigi isiklikke jutte kuulavad, vahelduseks võib olla ka vastupidi.

Mina ju ei kirjuta sellest. Teema pole minu tehtud ja suure kella külge panek võib tähendada ka lihtsalt enda eest seismist. Pea kõigil inimestelnon tulnud ette kahtlasi olukordi ja oleme need lahendanud.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellepärast, et on inimesi, kellele ei ole kümme käsku takistuseks, näiteks.

Kas on inimesi, kellele on kümme käsku takistuseks? Kahtlen tõsiselt.

Vist kukkus keekeliselt valesti. Tahtsin öelda, et on inimesi, kes ei varasta,valeta, riku abielu, tapa jne. Ja see käitumine hakkab juba lapsepõlves peale pakun.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul õnnestus kunagi kohata sellist naist, kes oma meest igati maha tegi. Ütlesin siis talle näkku, et nii mõttetu mees tundub, mina jätaks küll sellise kohe maha. Peale seda neelatas korraks ja jäi koheselt vait ja ei öelnud enam midagi kordagi oma mehe kohta. Vist ikka polnud nii kehv mees siis ikkagi.

Teen sama alati, kui vinguvad.

+3
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 52 )

Esileht Pereelu ja suhted Abielumehe hala võõrale inimesele