Esileht Pereelu ja suhted Abielumehe hala võõrale inimesele

Näitan 22 postitust - vahemik 31 kuni 52 (kokku 52 )

Teema: Abielumehe hala võõrale inimesele

Postitas:
Kägu

Sellepärast, et on inimesi, kellele ei ole kümme käsku takistuseks, näiteks.

Kas on inimesi, kellele on kümme käsku takistuseks? Kahtlen tõsiselt.

Vist kukkus keekeliselt valesti. Tahtsin öelda, et on inimesi, kes ei varasta,valeta, riku abielu, tapa jne. Ja see käitumine hakkab juba lapsepõlves peale pakun.

Ei hakka, mul on heasüdamlik ja intelligentne sõbranna, abiellus toreda mehega aga nende sekselu on 0, peaaegu olematu mehe poolt. Mees armastab oma naist, aga sekselust ei hooli. Tunnen meest ligi 30 aastat, ta ongi ülikoolist peale selline olnud, rahulik kuivik ja päris kindlasti ei ole mehel kedagi teist, lihtsalt seksi vastu ei tunne huvi. Naine ootas aastaid, et asi paraneks, lõpuks tekkis ikkagi kõrvasuhe, aga abielu kindlasti ei lahuta, ainult seksib teisega. See on nüüd selline olukord kus kümne käsu jutt on veidi kaheldav, et kas naine oleks pidanudki elu lõpuni füüsilisest lähedusest loobuma? Samas muu on abielus korras.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei hakka, mul on heasüdamlik ja intelligentne sõbranna, abiellus toreda mehega aga nende sekselu on 0, peaaegu olematu mehe poolt. Mees armastab oma naist, aga sekselust ei hooli. Tunnen meest ligi 30 aastat, ta ongi ülikoolist peale selline olnud, rahulik kuivik ja päris kindlasti ei ole mehel kedagi teist, lihtsalt seksi vastu ei tunne huvi. Naine ootas aastaid, et asi paraneks, lõpuks tekkis ikkagi kõrvasuhe, aga abielu kindlasti ei lahuta, ainult seksib teisega. See on nüüd selline olukord kus kümne käsu jutt on veidi kaheldav, et kas naine oleks pidanudki elu lõpuni füüsilisest lähedusest loobuma? Samas muu on abielus korras.

Esiteks kindlasti mehele meeldib, et tema kuiviklikust ja rahulikkust sõbrannadega arutatakse ja tõmmatakse paralleel voodisse edasi, tegelikkuses on see sama loogika, et oivikud ja kuivikud ei seksi üldse.

Teiseks mida naine voodis teeb, et meest käima tõmmata?

Kolmandaks sellele samale vihjavad siin päris mitmed või sama naine, et mees ei ole initsiatiivikas, ei tee suuseksi jne. Kindlasti varem oli sekselu korras. Küsig endalt, mis muutus ja mida parandada.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei nimeta seda korras abieluks, kui naine/mees kepib mujal. Armastav mees ei lase naisel nii teha, öelge, mis tahate. Kõrvalteemas on kirjeldus, kuidas naine saab orgasmi ja mis asendeid võtab (saunalaval, toolil jne). Ma olen veendunud, et kui te lasete mehel lugeda seda teksti, kuidas ta mingi donJuaniga kepib, siis ta enam oma naist sellise pilguga ei vaata. Ta võib isegi koos elada, aga ta ei näe iial teda samamoodi. Midagi on peas nihkes, kui mees sellist asja lubab. Täielik tseeta.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja lubamise all mõtlen seda, et mees haarab ise initsiatiivi ja kepib nagu enne või lahutab. Seda mõtlen, mitte kaikaga pekstes ja seksita ”hoides”. Et saadaks aru, mida mõtlen, mees peab ise ka muretsema selle üle, miks naist enam ei taha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vist kukkus keekeliselt valesti. Tahtsin öelda, et on inimesi, kes ei varasta,valeta, riku abielu, tapa jne. Ja see käitumine hakkab juba lapsepõlves peale pakun.

Pealtnäha tundub nagu kõigile osapooltele hea lahendus… aga kas ikka on? “Kõrvalsuhe” on ju elus inimene ja ka tal on tunded ning eneseväärikus. Mis tunne on sellel inimesel, keda kasutatakse ära seksivajaduse rahuldamiseks? Võib küll olla, et kõrvalsuhe on mehega, kes samuti ei saa oma abielu lahutada, aga naine on aseksuaalne ja lubab kõrvalsuhet pidada. Või on tegu üksiku mehega, kes mingil põhjusel soovib üksikuks jääda. Aga kõige tõenäolisemalt on kõrvalsuhtel ikkagi tunded ja kui kaua koos olla, tekivad tunded ka sellel naisel, kes ainult seksib. Inimesed ei ole ju kivist ning aastaid ei ole keegi suhtes ainult seksi pärast. Ikka tekivad tunded, harjumus, hoolimine ja sellega seoses ka suhtepuntrad. Kui vähegi võimalik, siis tuleks leida mõni ausam ja lihtsam viis elamiseks.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pealtnäha tundub nagu kõigile osapooltele hea lahendus… aga kas ikka on? “Kõrvalsuhe” on ju elus inimene ja ka tal on tunded ning eneseväärikus. Mis tunne on sellel inimesel, keda kasutatakse ära seksivajaduse rahuldamiseks? Võib küll olla, et kõrvalsuhe on mehega, kes samuti ei saa oma abielu lahutada, aga naine on aseksuaalne ja lubab kõrvalsuhet pidada. Või on tegu üksiku mehega, kes mingil põhjusel soovib üksikuks jääda. Aga kõige tõenäolisemalt on kõrvalsuhtel ikkagi tunded ja kui kaua koos olla, tekivad tunded ka sellel naisel, kes ainult seksib. Inimesed ei ole ju kivist ning aastaid ei ole keegi suhtes ainult seksi pärast. Ikka tekivad tunded, harjumus, hoolimine ja sellega seoses ka suhtepuntrad. Kui vähegi võimalik, siis tuleks leida mõni ausam ja lihtsam viis elamiseks.

Kindlasti see oleneb inimesest, mõnel ei teki, mõnel tekib. Suhe tuleks luua sellisega, kellel ei teki ootusi ja nõudmisi. Ja tihti on veel nii, et seesama mees, kes ei seksi ja kelle teadmisel käiakse kõrvalt seksimas, on ise jäänud kellelegi/mitmetele silma ja need siis loodavad, et suhe/abielu läheb naisega, kes mujal käib, lõhki. Nii et, alati tasub mõelda, kas tasub jätta muljet endast või oma mehest, et ta on justkui vaba. Ja mulje jätmiseks ei pea näitama tänaval ennast ja demonstreerima, vaid piisab täiesti mehega aja veetmisest nii, et kehakeel muutuks, sest paraku kehakeel annab palju välja. Suhtedünaamika, et naise jalas on püksid jne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja sellised nõrgukesed oivikud ja rahulikud prillidega nohkaritest tüübid võivad mõnele kärtsakamale naisele peale minna küll.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No mis jutud need nüüd siin on? Kui sood juhtuvad vastupidi olema, siis kribate kõik, et seksi ei tohi teisele peale sundida ja kõrvalt ka ei tohi võtta. Et kui seksivaba elu ikka ei meeldi, siis tuleb suhe viisakalt lõpetada ja alles siis järgmist otsima minna; et kui peres on lapsed, siis tuleb üldse oma huvid ära unustada, sest lapsi ei tohi ju ometi hüljata; et kui mees naist püetab, siis ta on viimane tõbras ja eriti alatu on veel naise teades vasakule panna ja naist nõnda alandada. Miks nüüd, kui naine meest nõnda inetusti kohtleb, jälle meest hurjutatakse, et tseeta ja kuivik ja nohik? Miks te naisele ei ütle, et teisele ei tohi seksi peale sundida, kõrvalt ei tohi panna, laste pärast tuleks oma himud ära unustada?

PS. seda meeste halamist on naised viimased aastakümned ise kultiveerinud.  Muiste oli mehelik mitte viriseda ja ise oma probleemidega toime tulla, nüüd öeldakse, et probleemidest tuleb rääkida. Järgmine kord, kui õhutate mehi oma emotsioone näitama, ärge unustage lisada, et muuseas on virisevad mehed eemaletõukavad.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen natuke sama saatusega. Võõrad mehed kas tahavad mulle väga südant puistada või, vastupidi, kardavad ja võõristavad mind. Saan küllalt palju meestelt küsimusi, et mida soovitan või mida ta peaks tegema. Ah, alles poolteist kuud tagasi tuli uus mees tööle ja juba rääkis mulle lõunalauas, kuidas ta ei ole kindel, kas ta oma lapse emaga abielluda tahab. Keegi neist ei püüa mulle ka külge lüüa, see on päris kindel. Seega, TA, ole õnnelik – sa tekitad osades inimestes turvatunnet. Kui sulle on see solvav, et ta ei näe sinus naist vaid sõpra, kellega oma muresid jagada, kahju. Proovi võtta seda komplimendina.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen natuke sama saatusega. Võõrad mehed kas tahavad mulle väga südant puistada või, vastupidi, kardavad ja võõristavad mind. Saan küllalt palju meestelt küsimusi, et mida soovitan või mida ta peaks tegema. Ah, alles poolteist kuud tagasi tuli uus mees tööle ja juba rääkis mulle lõunalauas, kuidas ta ei ole kindel, kas ta oma lapse emaga abielluda tahab. Keegi neist ei püüa mulle ka külge lüüa, see on päris kindel. Seega, TA, ole õnnelik – sa tekitad osades inimestes turvatunnet. Kui sulle on see solvav, et ta ei näe sinus naist vaid sõpra, kellega oma muresid jagada, kahju. Proovi võtta seda komplimendina.

Mul on raske võtta komplimendina, sest ma ei taha nende inimeste pereelust kuulda, sest minu poolt ei ole soovi sõbrasuhete moodi suhet luua. Nemad millegipärast arvavad, et sõber kes kuulab, tegelikult olen ma viisakas, ei räägi vahele ja noogutan kaasa.  Vahel on tunne, olen liiga viisakas, kuigi tahan end konkreetsemalt kehtestada, siis vahel teen seda liiga pehmelt, sest mul on inimestest kahju. Tunnen tõesti kaasa inimestele kel on lähisuhtega probleeme ja võtan mõistusega arvesse, et ma kuulan ainult ühte poolt ja räägitu ei pruugi isegi pool tõde olla. Seetõttu ongi nii raske öelda, et aitab, nüüd olen ma väsinud sinu probleemide kuulamisest ja ma ei taha monoloogi, vaid kui meil on midagi arutada, siis võiks see dialoogi vormis olla. Olen tegelikult ühele neist öelnud, et läheks psühholoogi juurde, aga sinna ei tahetud minna. Maailm on kirju paik, aga kuna mul on endal sõpru ja lähedasi piisavalt keda heameelega kuulan, siis eelistan võõrastele mitte oma energiat kulutada, sest selline suhtlusviis ainult kurnab mitte ei anna energiat nagu tavaliselt sõpradega suhtlemine annab.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna mul on lähiajast mitu kogemust abielumeeste vingumisega ja mul on tüdimus eest sellest halast, siis mõtlesin, et teen siia teema.

Saan kõigi töökaaslastega hästi läbi, aga viimasel ajal kutsub üks meessoost töökaaslane mind lõunale ja hiljem kiidab, et sinuga on nii tore rääkida. Millest siis lõuna ajal räägitakse? Täpsemalt, tema räägib ja mina kuulan, et kui halvasti tal abielus läheb, tema naine ei saa temast aru, tema naine tahab koguaeg koristada ja teha midagi aktiivset nädalavahetusel aga tema ei soovi. Räägib, et seksi on vähevõitu ja aina vähemaks jääb, üsna isiklikke teemasid räägitakse. Üritasin mitu korda lõunaleminekust eemale hoida, aga töökaaslane on visa, kui korra ära ütled, siis küsib, et siis homme, ülehomme, järgmine nädal? Nii tüütu ja kavatsen kindlasti kuidagi öelda, et ma ei viitsi su ühepoolselt vingumist kuulata. Kui ta oma naine seda kuuleks, siis selguks muidugi naise seisukoht, aga kuulata kuidas üks pooltest kurdab, sellele ei viitsi oma elu kulutada.

Teine juhtum, sain sporti tehes vigastada ja läksin füsioterapeudi juurde, pean seal mitu korda käima. Peagi hakkas füsio rääkima, et temal on abielus halvasti, et naine teeb talle haiget, aga ta ei saa aru miks tehakse ja koguaeg räägib oma naisest. Päriselt??! Maksan 50 eurot tunni eest, et peaksin oma raha eest perepsühholoogi mängima ja kuulama kuidas mulle võõras mees oma naise üle kurdab? Kusjuures füsiot ennast ei huvitanud minu arvamus, vaid ta rääkis oma mätta otsast ja kui ravitund läbi sai, siis mõtlesin, et ta ilmselt ei tea isegi mu nime, aga mina tean mida talle naine hommikul ütles ja millal ta viimati seksi sai.

Kolmas juhtum on juba mitu aastat aktuaalne, aeg-ajalt kogunevad mehe töökaaslased meile ja kui väike naps sees, siis hakkab üks meestest kurtma, et tal on mitu aastat naisega halvasti, et naine teda ei armasta ja tal on armastust vaja. Ise jookseb absoluutselt iga seeliku järel. Mu mees räägib, et kui on jõulupidu või suvepäevad, siis see mees jookseb jalad rakku, et saaks mõne naise ära rääkida. Tema enda naine kasvatab samal ajal kodus lapsi kui mees käib mööda küla naisi põrutamas ja kõvasti joomas.

Ma ei saa aru mis neil abielumeestel on häda, et peavad oma hädasid teistele rääkima? Olen nii tüdinenud sellest, et isegi ei küsita, et kas ma võiksin sulle oma muresid kurtma? Küsida võiksid ikkagi, et kas ma tahan su abieluprobleeme kuulata või sellel teemal rääkida, ära võta suvalise töökaaslase või kliendiga seda teemaks.

Mõistaksin kui tegemist on sõbraga või sõpradega keda tuntakse aastaid, aidatakse ja kuulatakse heameelega, sest tead ja tunned sõpru, et nad ei kasuta sind ära, aga nende abielumeeste kurtmiste üle jääb tunne, et lihtsalt valatakse sind oma probleemidega üle, suvalin mis sina sest arvad, neile on oluline, et saaks vinguda ja kurta. Mida nad ootavad, kaastunnet?

Kõige targem on mitte lasta neil sebijatel-halajatel end ära rääkida. Noh, mitte selle tegevuse peale aega raisata. Ära näita end nõrga ja naiivse naisena.

Sest tegemist on ju nii või naa kas kellegi, keda te ei tunne, tagarääkimisega, sarjamisega.

Ei saa aru, miks seda peaks tegema

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on raske võtta komplimendina, sest ma ei taha nende inimeste pereelust kuulda, sest minu poolt ei ole soovi sõbrasuhete moodi suhet luua.

Miks sa siis ei ütle neile seda?

Tead, Martin, ma hea meelega ei arutaks eraelulisi asju. Ei sinu ega minu omi. Niisiis, kuidas sa töökohaga rahul oled?

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ma ei taha nende inimeste pereelust kuulda, sest minu poolt ei ole soovi sõbrasuhete moodi suhet luua. Nemad millegipärast arvavad, et sõber kes kuulab, tegelikult olen ma viisakas, ei räägi vahele ja noogutan kaasa.  Vahel on tunne, olen liiga viisakas, kuigi tahan end konkreetsemalt kehtestada, siis vahel teen seda liiga pehmelt, sest mul on inimestest kahju. Tunnen tõesti kaasa inimestele kel on lähisuhtega probleeme ja võtan mõistusega arvesse, et ma kuulan ainult ühte poolt ja räägitu ei pruugi isegi pool tõde olla. Seetõttu ongi nii raske öelda, et aitab, nüüd olen ma väsinud sinu probleemide kuulamisest ja ma ei taha monoloogi, vaid kui meil on midagi arutada, siis võiks see dialoogi vormis olla. Olen tegelikult ühele neist öelnud, et läheks psühholoogi juurde, aga sinna ei tahetud minna. Maailm on kirju paik, aga kuna mul on endal sõpru ja lähedasi piisavalt keda heameelega kuulan, siis eelistan võõrastele mitte oma energiat kulutada, sest selline suhtlusviis ainult kurnab mitte ei anna energiat

Kas kinos käimine või novelli lugemine kurnab sind?
Mina võtan neid lugusid nii nagu kuulaks jutuvestjat, loeks raamatut või vaataks filmi. Kes on tegelased, kuidas inimene neid kirjeldab, milline on toimumispaik, mida keegi ütles ja mida seejärel tegi, kuidas asi kulmineerus ja mis oli lahendus jne. Ühepolne muuidugi, aga ma kuulangi seda kui minavormis kirjutatud teost, kus teistest tegelastest tekib kujutluspilt, mis täieneb ja areneb. Kas see tõele vastab, keda huvitab. Kui aga inimene ei räägi piisavalt köitvalt või ta lugu on liiga banaalne, siis ütlengi, et ma eraelu ei arutaks. Ehk ma võtan seda kui meelelahutust. Väga meelelahutuslik näiteks oli kuulamisel ühe kauni, sportliku, aga ülimadala üldvõimekuse ja IQga mehe aastaid kestnud teekond lahutuseni. Kõik need kõhklused, argumendid, kaalutlused, petmised, tülid, leppimised, lahuts, jagelemine, uus naine, uued mured…nagu kuulaks, kuidas mõnd psühholoogilist suhteseriaali keegi ümebr jutustab. Kahju kohe oli, kui see lugulaul otsa sai, st mees teise riiki kois.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselgelt ei julge mees kapist välja tulla. Ju on temalgi oma salaelu.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siin on mitu varianti, nt et need on energiavampiirid, kes oma küündimatust ja saamatust teiste kaela ajavad. Vilets palk, kodu ja elu, naine süüdi. See on nii tavaline, kõik teised pahad, mina üksi lilleke pasamere keskel, Saab keppi või oma ego upitada, mõlemad sobivad.  Aja selg sirgu ja küsi, miks ometi  ära ei lahuta, kui nii hull naine. See on ka ainus asi, mis mõjub. Oled viisakas ja kuulad, noogutad, siis sinu peal end välja elataksegi. Igavesti.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas on raske halisejale öelda, et vabandage, ehk vahetame teemat?

Olen teemaalgataja, seda üritan koguaeg, aga iga teema juurest tullakse oma eluhädade juurde, viimane kord füsio juures oli kannatus katkemas, mõtlesin siis omi mõtteid kuni monoloogi peeti. Õnneks ei pea seal enam kaua käima, aga hoopis hull on töökaaslane, uurisin juba mis päevadel ta kodus töötab, et ei peaks trehvama. Otsesest ütlemisest kasu ei olnud, ta laseb selle ühest kõrvast sisse ja teisest välja, on ikka egoist, rääkisin probleemist teistele töökaaslastele, sooviga, et jutt jõuab ringiga temani.

Issand, miks sa ometi raiskad aega selle “kuulamise” ja “nõuandmise” peale aega!

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suhe tuleks luua sellisega, kellel ei teki ootusi ja nõudmisi.

Sellega, kellel pole ootusi, pole ka võimalik suhet luua.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esiteks kindlasti mehele meeldib, et tema kuiviklikust ja rahulikkust sõbrannadega arutatakse ja tõmmatakse paralleel voodisse edasi, tegelikkuses on see sama loogika, et oivikud ja kuivikud ei seksi üldse.

Sõbrannadega arutataksegi selliseid asju.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suhe tuleks luua sellisega, kellel ei teki ootusi ja nõudmisi.

Sellega, kellel pole ootusi, pole ka võimalik suhet luua.

Mõeldi seda, et kui hakatakse teist tasandit soovima/nõusdma, siis muutubad ootused ja nõudmised, millele kumbki ei suuda vastata ehk teineteisele pole õiged.
Meil on ootused erinevad iseendale, sõpradele, intiimpartnerile, lastele, kolleegidele jne.

A la saad olla sõber paksu mehega, aga ei taha seksida temaga.
A la saad olla sõber suure ajalooga naisega, aga ei taha seksida temaga.
Sõbrad/tuttavad aga olla saadakse, kes arutavad toitu, dieete, mehi, antakse suhtenõu ise suhet tahtmata jne.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja selge see, et abielumehel ok armukesele minimaalsed ootused.armukestel aga endal võiksid olla kõrgemad. Milleks ikka bikiinipiltidega keha näidata ja enda saleda vormiga eputada, mehega flirtida, ega ükski abielumees seda eivääri, olgu ta või kröösus. Naised mõtlevad erinevalt. Mõni sebib veel 35selt edasi, eriti veel vanemat lastega meest. Not worth it.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja selge see, et abielumehel ok armukesele minimaalsed ootused.armukestel aga endal võiksid olla kõrgemad. Milleks ikka bikiinipiltidega keha näidata ja enda saleda vormiga eputada, mehega flirtida, ega ükski abielumees seda eivääri, olgu ta või kröösus. Naised mõtlevad erinevalt. Mõni sebib veel 35selt edasi, eriti veel vanemat lastega meest. Not worth it.

Vanema mehe lapsed on juba suured. 55-aastase lapsed on 25.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vanema mehe lapsed on juba suured. 55-aastase lapsed on 25.

Ja kui sina sellisega lapse teed, siis selleks ajaks, kui sinu laps 25 on, on see mees juba surnud. Sellist ikka ei tahaks ju.

0
0
Please wait...

Näitan 22 postitust - vahemik 31 kuni 52 (kokku 52 )

Esileht Pereelu ja suhted Abielumehe hala võõrale inimesele