Mida arvate, kas abielumehel võib olla (väga) hea platooniline sõbranna? Selles mõttes, et abieluinimestel võivad ka ju sõbrad olla. On teil oma tutvusringkonnast näiteid tuua?
Esileht › Pereelu ja suhted › Abielumehe suhtlemine teise naisega
Teema: Abielumehe suhtlemine teise naisega

Mida arvate, kas abielumehel võib olla (väga) hea platooniline sõbranna? Selles mõttes, et abieluinimestel võivad ka ju sõbrad olla. On teil oma tutvusringkonnast näiteid tuua?
On näiteid tuua küll. Platooniliseks jääb suhe ainult siis, kui naine on nii kole, et mehele see naine huvi ei paku. Aga tavaliselt ei viitsi mees siis suhelda ka, võib sõpradega ka rääkida. Või siis mees ei paku naisele huvi ja ei võta vedu, mees salamisi ikka loodab.

Seda teemat on siin lahatud kümneid kordi. Lühidalt on tulemus selline, et ühest küljest võib küll olla, teisest küljest loodab mees kunagi plaatooniliselt sõbrannale kotid taha sättida.

Mina olen see näide. Suhtlen päris mitmega – ja just suhtlemise pärast, sest tegu on tarkade ja huvitavate inimestega. Tuttavaks saadud eeskätt töö kaudu. Kole ma pole, hoopis vastupidi, lisaks olen ka loominguline ja nutikas – ega tark mees minuga muidu ei suhtleks 🙂 Ja kui mehel on kodus umbes samasugune ilus ja huvitav naine … no miks ometi ta peaks oma elu keeruliseks elama ja oma naise koopiaga magama? Lihtsalt ego kergitamiseks? Vabandust, sellised mehed mind küll ei köida ja sellise sõbrasuhte lõpetaks kiirelt ning konkreetselt.

Naised ja mehed on erinevad ja täiendavad üksteist, niisiis peaks piisama partnerist, et naiselikkust luua. Pealegi peab palju aega olema, et mõlema perede kõrvalt jõuda just sobivatel hetkedel suhelda. Ning muidugi ühel ei pruugi tundeid olla, teisel võivad ikka ajaga tekkida. Armusin ise ühte kiilanevasse sünniaastast 10 a. vanema välimusega paksu mehesse, klapp lihtsalt. Mehele ilmselt on takistuseks vaid naise inetu välimus, mulle naisena mehe välimus pole kunagi esikohal olnud.

Mina olen see näide. Suhtlen päris mitmega – ja just suhtlemise pärast, sest tegu on tarkade ja huvitavate inimestega. Tuttavaks saadud eeskätt töö kaudu. Kole ma pole, hoopis vastupidi, lisaks olen ka loominguline ja nutikas – ega tark mees minuga muidu ei suhtleks 🙂 Ja kui mehel on kodus umbes samasugune ilus ja huvitav naine … no miks ometi ta peaks oma elu keeruliseks elama ja oma naise koopiaga magama? Lihtsalt ego kergitamiseks? Vabandust, sellised mehed mind küll ei köida ja sellise sõbrasuhte lõpetaks kiirelt ning konkreetselt.
Nõus, kui on juba superpartii kodus, siis enam ei vaja teisi. Niisama suhelda muidugi on võimalik naisel ja mehel.

On näiteid tuua küll. Platooniliseks jääb suhe ainult siis, kui naine on nii kole, et mehele see naine huvi ei paku. Aga tavaliselt ei viitsi mees siis suhelda ka, võib sõpradega ka rääkida. Või siis mees ei paku naisele huvi ja ei võta vedu, mees salamisi ikka loodab.
Ei pea isegi kole olema. Mõni naine pole seksapiilne lihtsalt ilust olenemata. Keskmisel mehel on samuti maitse.

Ei pea isegi kole olema.
Jah, täitsa võimalik, et tõmme on null. Aga üldiselt mehed tarkuse pärast suhelda ei viitsi, siis valivad selleks mehed, mitte naissõbrad.

Ma võin öelda, et see ei ole enamasti võimalik, mehed ajavad mingit oleme head sõbrad aga mõne kuu pärast jõutakse ikka selleni, et tahaks muud samuti. Minu mees ajas mulle sama juttu pool aastat, mina temaga sõbra poolest ikkagi kohtuma ei läinud ja sõpra ei mänginud. Mees lahutas pool aastat hiljem ja esimese asjana kutsus mind kohtama, hommikul allkirjastas lahutuse paberid ja lõunaks oli mul kutse laual. Nii palju siis sõbra juttu ja mul oli abielus olles hiljuti sama kogemus, et neli kuud ajas üks mees juttu, et me saame nii hästi läbi ja kõik muu sinna juurde, mõne aja pärast ikka tunnistati, et ollakse armunud. Mis mul sellest, mul oma kindel abielu, seda sõbra juttu oligi imelik kuulata ja tulemus oli ikka sama.

Jah, täitsa võimalik, et tõmme on null. Aga üldiselt mehed tarkuse pärast suhelda ei viitsi, siis valivad selleks mehed, mitte naissõbrad.
No väga kergekäeliselt tegelikult nimetatakse inimesi oma sõbraks. Kui küsid, et mis see sõber siis erineb teistest tuttavatest, ega enamik ei oska põhjendada. Kui tööl on kolleegiks naised, kellega hästi läbi saadakse ja lõunal käiakse, on tegu ikka kolleegideg. Probleem on siis, kui mees naise ja laste asemel läheb puhkepäeval hoopis sõbrannaga kusagile.

Mis mul sellest, mul oma kindel abielu, seda sõbra juttu oligi imelik kuulata ja tulemus oli ikka sama.
Sellepärast, et sinul on kindel abielu. Enamasti on nii, et kui pole kindel suhe, siis on inimene otsingutel ja otsingute käigus armutakse. Kui inimene enda ise kinni paneb, siis ta ei saa armuda.

No väga kergekäeliselt tegelikult nimetatakse inimesi oma sõbraks. Kui küsid, et mis see sõber siis erineb teistest tuttavatest, ega enamik ei oska põhjendada. Kui tööl on kolleegiks naised, kellega hästi läbi saadakse ja lõunal käiakse, on tegu ikka kolleegideg. Probleem on siis, kui mees naise ja laste asemel läheb puhkepäeval hoopis sõbrannaga kusagile.
Me käime paariga jalkat vaatamas või mängimas. Teisega nt stand-uppidel. Palun väga, naine võib kaasa tulla, aga ta ei tule. Lapsi mõnikord saadetakse kaasa.

Mees lahutas pool aastat hiljem ja esimese asjana kutsus mind kohtama, hommikul allkirjastas lahutuse paberid ja lõunaks oli mul kutse laual.
..ja õhtul juba minu sängis:)

Sõltub inimesest, ei ole naine ja ei ole mees. Mingi eesmärk on suhtlusel kindlasti, kedagi niisama kuulata ei viitsita. Eesmärk ei pea olema seksuaalne, otsitakse ka ideid, tasuta häid nõuandeid, tasuta inspiratsiooni, tasuta, soodsalt teenuseid. Üldiselt oma firma huvides kasutatakse ära teise ideid ja häid mõtteid. On ka neid, keda seksides tõmmatakse orki, näiteks oma varapagasi kindlustamine, seksi varjus ei paista välja.

Mina olen see näide. Suhtlen päris mitmega – ja just suhtlemise pärast, sest tegu on tarkade ja huvitavate inimestega. Tuttavaks saadud eeskätt töö kaudu. Kole ma pole, hoopis vastupidi, lisaks olen ka loominguline ja nutikas – ega tark mees minuga muidu ei suhtleks
Ja kui mehel on kodus umbes samasugune ilus ja huvitav naine … no miks ometi ta peaks oma elu keeruliseks elama ja oma naise koopiaga magama? Lihtsalt ego kergitamiseks? Vabandust, sellised mehed mind küll ei köida ja sellise sõbrasuhte lõpetaks kiirelt ning konkreetselt.
E itundu väga nutikas 🙂

Minul on meessõpru olnud elu palju, kindlasti võis neist mõni soovida enamat, et hoidsin piirid väga paigas. Kui abiellusin, siis küsisin mehelt, kas ma võin suhelda edasi, et kui temale ei sobi, siis ei suhtle.
Küll on aga naisi, kes smeest nähe hakkavad kohe fantaseerima. Endalgi selline töökaaslane, kellega vahest joome kohvi, tean, et temal on pere, lapsed, aga töökaaslane läheb kohe ärevile, hakkab flirtima, piinlik vaadata vahest. Mees ei tee sest välja, on viisakas edasi.

Anu saates, nt Bonzo ja Linalakk rääkisid oma sellisest suhtest.

Me käime paariga jalkat vaatamas või mängimas. Teisega nt stand-uppidel. Palun väga, naine võib kaasa tulla, aga ta ei tule. Lapsi mõnikord saadetakse kaasa.
See on täiesti normaalne olukord ka, just see, et lapsed ja kaaslased käivad ka kaasas või on neil antud võimalus. Mees teab, et a ja b on sinu sõbrad ja vastupidi, sina tead mehe sõpru. Selline käitumine tõstab usaldustunnet kõvasti kõigi osapoolte seas.

Ainult niikaua saavad nad sõbrad olla, kuni naine enamat ei soovi. Nii kui soovima hakkab, läheb asi käest varem või hiljem.

Pole mõtet plära ajada mehe ja naise vahelisest sõprusest. Kui abielumees teise naisega suhtleb väljaspool tööaega, siis ikka loodab keppi saada. Muu jutt selle kohta on uudituudi. Naised on need, kes tahavad lihtsalt lobiseda.

Kas sa oled see: mamehenatunnenhuvi mees?

Kui olin vaba kohtasin ka niisuguseid “sõpru”, aga täpselt seniks kuni selgub, et mitte kuidagi sekssuhet ei saa.
Abielus olles millegipärast TA kirjeldatud sõpru ette ei tulnud, (pakun põhjusena, et paistis välja, et minult midagi saada polnud).

Abielumehe platooniline sõbranna – hea anektoot (minu kogemustel). 🤭

Iga abielumees (-või naine) võib 10 naist (meest) ka pidada. Igaüks ise otsustab, paljudega ja kuidas läbi käib.
Teise poole otsustada, kas sellisega koos olla saab või ei saa. Olen elust nii aru saanud.

See on täiesti normaalne olukord ka, just see, et lapsed ja kaaslased käivad ka kaasas või on neil antud võimalus. Mees teab, et a ja b on sinu sõbrad ja vastupidi, sina tead mehe sõpru. Selline käitumine tõstab usaldustunnet kõvasti kõigi osapoolte seas.
Et mu mees taha sõbrannaga jalkat vaatama minna ja ma hakkan lapsi kaasa toppima. Ei, selline pereelu ei tööta minu jaoks ja kui keegi sellises olukorras on, siis tuleb pigem ootamatusi ette. Ehk siis maakeeli sellisest “luuavarrest” tuleb suht kindlasti pauku ka 🤭.

selle sõbranna kätes (või siis ühes teises kehaliikmes) on teie abieluõnn, pakuksin subjektiivselt.
Tunnen kaasa ka, been there too.

Ja muideks see abielumehe poolt kinnitatud platooniline võib ka väike liialdus olla (või siis liialdused vastand, ei leia sõna…)
Ma kontrolliksin selle suhtluse väga detailselt üle.
Mees võis terminiga eksida… hiljem selgub. ..

Et mu mees taha sõbrannaga jalkat vaatama minna ja ma hakkan lapsi kaasa toppima. Ei, selline pereelu ei tööta minu jaoks ja kui keegi sellises olukorras on, siis tuleb pigem ootamatusi ette. Ehk siis maakeeli sellisest “luuavarrest” tuleb suht kindlasti pauku ka .
Mitte ei hakka lapsi kaasa toppima, vaid kuidagi… usaldus on selline asi, et…. kuidagi sa kas usaldad oma kallimat või mitte, kuidagi sa tunned teda hästi ja sa tunned, kui midagi on teisiti. Samas ei mõelnud ma üleüldse seda, et topid vägisi lapsi kaasa, vaid et suhtumisest on aru saada kuidagi, et mehel poleks midagi selle vastu, kui läheksite paaridena ja/või koos lastega. Ja et mees tunneb sinu sõpru ja sina tema, et ei ole mingisugust varjamist. Ja muud aspektid.

Anu saates, nt Bonzo ja Linalakk rääkisid oma sellisest suhtest.
Hästi sobivad kolleegid pakuksin. Minu arvates nad kahekesi ajavad töö- ehk muusikaasju.
Ma ei kuulnud neid chättimas kahekesi koos (muusika)vaba aja veetmisest, et käiks näiteks spas, jalkat vaatamas või mujal, samal ajal abikaasad kodus toimetamas.

Iga abielumees (-või naine) võib 10 naist (meest) ka pidada. Igaüks ise otsustab, paljudega ja kuidas läbi käib.
Teise poole otsustada, kas sellisega koos olla saab või ei saa. Olen elust nii aru saanud.
Probleem on selles, et kodus ei räägita sellest, et täna käisin Malle või Kallega seksimas. Kindlasti on ka palju polügaamseid paare või selliseid paare, kes käivad svingimas, aga neil on ühine eesmärk ja soovid. Ei, ma ei pea silmas sellist polügaamsust või svingimist, kus üks pool läks suhtesse teadmisega, et tema on suhtes ühe inimesega, kes on temale truu. Suhte mõte ongi enamsti ju see, et teine inimene on sinu oma (mitte vägivaldses mõttes) ja tahab olla sinu oma ja vastupidi ka.

Esileht › Pereelu ja suhted › Abielumehe suhtlemine teise naisega