On juhtunud ka nii, et naine kodus seksib ja mees seksib veel mujal ka.
Ja see pole mingi väga harv juhus.
Kindlasti on, aga inimese loomus tuleb varakult välja. Kas on selline pealelööja ise naistele, kas ütleb EI, kuidas suhtub üldse maailmasse jne. See tuleb välja suhte alguses ja see enamasti ei muutu. Mõne inimese kohta võib ju kindlalt väita, et vat see sebib igalt poolt ja teise kohta ei väidaks midagi sellist. Lihtsalt hunch, mis paljudel juhtudel vastab tõele ja mõnel juhul on ka eksimusvõimalus, sest elus pole kunagi 100%.
Mulle näib, et asi pole inimeses, vaid ajas. Alguses ju armunud mees ja naine ei näegi teisi. Ei tahagi kedagi teist. Ja mõlemad usaldavadki teineteist, kõik ongi kindel. Abiellutakse, lapsed… Raskused. Tekib nõmedaid kohustusi, mis ei kavatsegi lõppeda.. Algab elu…
ja siis võib neist väga kindlatest EI
Ütlejatest vägagi jaa ütlejad saada.
Siingi ju mõni teatab, et ta ei lähe kuhugi, kui kodus on kõik korras.
Aga pole üle 5, 10 ( või x) aastast suhet, kus absoluutselt kõik korras oleks… Midagi leiab igaüks kurta… Ja kasvõi see, et võõras on põnevam… Sa ei tea temast mitte misagi, raudselt on kiftim….
… Mitte et on võimalik panna ei inimesed ja ringitõmbajad eri lahtritesse. Kuigi sellega ma nõustun, et on lojaalsemad ja vabamalt võtjad, mis aga minu arvates tähenda, et see lojaalsemad ei võiks petta või lahutada ja teisega minna.