Esileht Pereelu ja suhted Abielumehe suhtlemine teise naisega

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 67 )

Teema: Abielumehe suhtlemine teise naisega

Postitas:
Kägu

Kui abielumees teise naisega suhtleb väljaspool tööaega, siis ikka loodab keppi saada.

Järelikult kodust ei saa, see on meestele põhiline põhjus. Ja siis tulevad alles need põhjused, et ikka mees on isane ja eesmärk on võimalikult palju rasestada. Nii on kindlasti, oleneb, kuidas mees üles kasvab, kuidas sündis või mis eeskuju talle anti, kuhu riiki sündis, paljud aspektid. Tegelikult on põhiline põhjus, et naine enam ei seksi, muud põhjused on teisejärgulised. Mehed ei ole nagu naised, mehed lahkuvad suhtest kergekäelisemalt.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii et, kui mees on suhtes edasi, siis ta saab sealt mingit kasu, mida armukeselt ei saa. See peaks ju olema nagu siiski egot upitav klausel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Me käime paariga jalkat vaatamas või mängimas. Teisega nt stand-uppidel. Palun väga, naine võib kaasa tulla, aga ta ei tule. Lapsi mõnikord saadetakse kaasa.

See on täiesti normaalne olukord ka, just see, et lapsed ja kaaslased käivad ka kaasas või on neil antud võimalus. Mees teab, et a ja b on sinu sõbrad ja vastupidi, sina tead mehe sõpru. Selline käitumine tõstab usaldustunnet kõvasti kõigi osapoolte seas.

Et mu mees taha sõbrannaga jalkat vaatama minna ja ma hakkan lapsi kaasa toppima. Ei, selline pereelu ei tööta minu jaoks ja kui keegi sellises olukorras on, siis tuleb pigem ootamatusi ette. Ehk siis maakeeli sellisest “luuavarrest” tuleb suht kindlasti pauku ka 🤭.

No vaata, mul on selliseid suhteid 15-20 a olnud, pole mingit pauku tulnud. 3-4 kutti käivad ka mu sünnipäeval ja lausa ilma naisteta. Inimeste pereelu oleks tunduvalt õnnestunum, kui saadaks aru, et inimese elu ei ole vaid 100% pereelu, vaid sinna kuuluvad ka teised tegevused ja inimesed.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

3-4 kutti käivad

Kui sa neid kutiks nimetad, siis on pahasti 🙂 Mida nii noored mehed sinu sünnal teevad?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et mu mees taha sõbrannaga jalkat vaatama minna ja ma hakkan lapsi kaasa toppima. Ei, selline pereelu ei tööta minu jaoks ja kui keegi sellises olukorras on, siis tuleb pigem ootamatusi ette. Ehk siis maakeeli sellisest “luuavarrest” tuleb suht kindlasti pauku ka .

Mitte ei hakka lapsi kaasa toppima, vaid kuidagi… usaldus on selline asi, et…. kuidagi sa kas usaldad oma kallimat või mitte, kuidagi sa tunned teda hästi ja sa tunned, kui midagi on teisiti. Samas ei mõelnud ma üleüldse seda, et topid vägisi lapsi kaasa, vaid et suhtumisest on aru saada kuidagi, et mehel poleks midagi selle vastu, kui läheksite paaridena ja/või koos lastega. Ja et mees tunneb sinu sõpru ja sina tema, et ei ole mingisugust varjamist. Ja muud aspektid.

Jah ongi, ja kui tunned, et kahtlane sõbranna, siis ongi kahtlane (ja pigem Väga kahtlane, ku lihtsalt kahtlane). Siin mingit Lihtsalt usaldust peale rammida ei ole võimalik.

Usaldus ei ole kunagi mingi lihtsalt usaldan või ei usalda.

Usaldusväärsus – on tehtud mingid usaldust väärivad teod, usaldan seda isikut. Usaldusväärsus on tegevuste kogum.

Kui tehakse mitteusaldusväärseid tegevusi, ei saa usaldada – see isik pole usaldusäärne.

Lihtsalt usaldus, misasi see on?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

3-4 kutti käivad

Kui sa neid kutiks nimetad, siis on pahasti 🙂 Mida nii noored mehed sinu sünnal teevad?

Mida inimesed üldiselt teevad sünnipäevadel? Söövad, joovad, lobisevad. Või sinu sünnal on mingi suurem orgia?

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda mehe ja abielumehe ja üldse naiste sõpruseasja saab vaadata ainult nii, et kui sellest mitte kunagi mitte midagi muud ei kujune, ka aastate pärast ja see sõprusssuhe jõuab ka mehe pere ja naise ja kodu juurde välja nagu ikka ühe sõber muutub pärast ühiseks ja sellest mitte mingit muud teemat ei kujune kunagi – siis saab hiljem öelda, et see on olnud sõbrasuhe ja sõprus.
Kui aga sellest tuleb mingil ajal midagi muud, siis on need kaks teistele lihtsalt jama ajanud.
Näiteks hea tuua samast soost sõber, kellega suhe kunagi sõbrastaatusest intiimsesse ei lähe. Sõber on justkui sootu. Ma olen ka oma sõbrannaga ühes voodis maganud ja nooruses ümbert kinni ka hoidnud, kui külm oli. Ühikas. Kuid mitte kunagi meie sõbrasuhe kaugemale ei läinud. Oligi sõprus. Sõbrasuhtest puudub täielikult ka flirt.
Nii et ei maksa inimestele jama ajada.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui abielumees teise naisega suhtleb väljaspool tööaega, siis ikka loodab keppi saada.

Järelikult kodust ei saa, see on meestele põhiline põhjus. Ja siis tulevad alles need põhjused, et ikka mees on isane ja eesmärk on võimalikult palju rasestada. Nii on kindlasti, oleneb, kuidas mees üles kasvab, kuidas sündis või mis eeskuju talle anti, kuhu riiki sündis, paljud aspektid. Tegelikult on põhiline põhjus, et naine enam ei seksi, muud põhjused on teisejärgulised. Mehed ei ole nagu naised, mehed lahkuvad suhtest kergekäelisemalt.

On juhtunud ka nii, et naine kodus seksib ja mees seksib veel mujal ka.

Ja see pole mingi väga harv juhus.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda mehe ja abielumehe ja üldse naiste sõpruseasja saab vaadata ainult nii, et kui sellest mitte kunagi mitte midagi muud ei kujune, ka aastate pärast ja see sõprusssuhe jõuab ka mehe pere ja naise ja kodu juurde välja nagu ikka ühe sõber muutub pärast ühiseks ja sellest mitte mingit muud teemat ei kujune kunagi – siis saab hiljem öelda, et see on olnud sõbrasuhe ja sõprus.

Kui aga sellest tuleb mingil ajal midagi muud, siis on need kaks teistele lihtsalt jama ajanud.

Näiteks hea tuua samast soost sõber, kellega suhe kunagi sõbrastaatusest intiimsesse ei lähe. Sõber on justkui sootu. Ma olen ka oma sõbrannaga ühes voodis maganud ja nooruses ümbert kinni ka hoidnud, kui külm oli. Ühikas. Kuid mitte kunagi meie sõbrasuhe kaugemale ei läinud. Oligi sõprus. Sõbrasuhtest puudub täielikult ka flirt.

Ise saad aru, mis räägid?

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

..

Kõik need meessõbrad, kellega olen pikka aega läbi käinud on teinud vähemalt korra ka mingeid imelikke lähenemiskatseid:)

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Yap. Kui see abielumehe sõbranna pole meie sõbranna, siis pole üldse ok.

Ja olen ka oma mehe kolleegiga pikalt meie sõbranna-tanud ka (näiliselt). Selle päevani, kuni leidsin üürikorteri et lahkuda. Mulle ei sobinud, rohkem valikuid ei näinud.

See sõbranna abielus kellegi kolmanda või neljandaga ja arvan, et see sõprus on möödas. Eksmehe lähisuhteid rohkem ei tea.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah ongi, ja kui tunned, et kahtlane sõbranna, siis ongi kahtlane (ja pigem Väga kahtlane, ku lihtsalt kahtlane). Siin mingit Lihtsalt usaldust peale rammida ei ole võimalik.

Usaldusväärsus – on tehtud mingid usaldust väärivad teod, usaldan seda isikut. Usaldusväärsus on tegevuste kogum.

Kui tehakse mitteusaldusväärseid tegevusi, ei saa usaldada – see isik pole usaldusäärne.

Mõtlesin seda, et kui sul on mees, siis sa tead teda läbi ja lõhki nagu teab tema sind läbi ja lõhki ja igasugune muutumine näitab, et midagi on põhjust kahtlustada. Samas… oled kuulnud vahel mingitest USA (sari)mõrvaritest ja naine ei teadnud midagi? Nagu… on lihtsalt inimesi, kes on kahe näoga ja sa ei saagi iial teada või saad hilja teada. Enda meelest nagu usaldasid. Oligi lihtne usaldus, mis tekkis lihtsalt koos olles.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida inimesed üldiselt teevad sünnipäevadel? Söövad, joovad, lobisevad. Või sinu sünnal on mingi suurem orgia?

Kummaline sõnakasutus lihtsalt. Kutt… mis see tähendab? Mees ei ütle? Mehed.

Minu sünnad toimuvad alati ja suht vaikselt ainult pereringis, pole veel kunagi neid sõpradega tähistanud. On kindel tort, on kindel jalutuskäik õhtul oma isaga.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõik need meessõbrad, kellega olen pikka aega läbi käinud on teinud vähemalt korra ka mingeid imelikke lähenemiskatseid:)

Siis tuleb leida selline meessõber, kelle maitse sa pole ja kes pole ka vaba.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõber on justkui sootu. Ma olen ka oma sõbrannaga ühes voodis maganud ja nooruses ümbert kinni ka hoidnud, kui külm oli. Ühikas.

Sa oled inimene, kes laseb endale kergelt teisi lähedale. Usaldad inimesi ja usaldad nende kehasid. Mitte pervolikus mõttes, vaid oleksid hea massöör näiteks.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kindlasti on, aga inimese loomus tuleb varakult välja. Kas on selline pealelööja ise naistele, kas ütleb EI, kuidas suhtub üldse maailmasse jne. See tuleb välja suhte alguses ja see enamasti ei muutu. Mõne inimese kohta võib ju kindlalt väita, et vat see sebib igalt poolt ja teise kohta ei väidaks midagi sellist. Lihtsalt hunch, mis paljudel juhtudel vastab tõele ja mõnel juhul on ka eksimusvõimalus, sest elus pole kunagi 100%.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena, kui ma oleks abielus ja armastaks naist ja suhe oleks korras, siis mul poleks vaja mingit nais sõbrannat. Ma tahaks naisega olla.
Aga kui nii pole, siis tahes tahtmata vaatad teisi naisi ja pilk jääb kuhugi peale. Midagi juhtuma ei pea, aga mõttes ikka mõtled midagi ja mõni kehaosa annab tunda.
Selle vastu ei saa.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kummaline sõnakasutus lihtsalt. Kutt… mis see tähendab? Mees ei ütle? Mehed.

Minu sünnad toimuvad alati ja suht vaikselt ainult pereringis, pole veel kunagi neid sõpradega tähistanud. On kindel tort, on kindel jalutuskäik õhtul oma isaga.

No see on siis su oma probleem, et sõpru pole. Teistel on ja nad käivad ka üksteisel sünnipäevadel.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida arvate, kas abielumehel võib olla (väga) hea platooniline sõbranna? Selles mõttes, et abieluinimestel võivad ka ju sõbrad olla. On teil oma tutvusringkonnast näiteid tuua?

Muidugi võib. Polegi vaja lisada sõna platooniline. Nende vahel pole seksuaalset tõmmet, seega on lihtsalt sõbranna. Minu mehel on neid neli. Aeg-ajalt käivad meil külas, teinekord aga kuskil lõunal. Sünnipäevadele kutsutakse mind ka, aga ma eriti sageli ei lähe, sest ega ma oma meest ka alati kaasa kutsu, kui sõbranna poole lähen. Teiseks mul pole ka kuigi huvitav kuulata seda, mis Käsu-Kallest või Patsi-Pillest on saanud, kellega nad koos kunagi ühel kursusel käisid vms. Seksuaalsus on seal välistatud.

Mul on ka meessõpru, kaks väga head on jäänud. Me suhtleme hoopis teisel tasandil, kui seda teeksid kaks seksuaalselt teineteisest huvitatud inimest. Või ka juhul, kui üks meist oleks huvitatud. Keegi pole, pole ka kunagi olnud, aga meid seovad huvid, mälestused, huumorimeel, usaldus, intellekt. Ka minu sõbrad käivad meil külas. Abikaasadega. Muidu käime kas lõunal või pärast tööd baaris või suhtleme veebis-telefonis.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

3-4 kutti käivad

Need on sellised “juba 20a käinud” “kutid” 😀

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõtlesin seda, et kui sul on mees, siis sa tead teda läbi ja lõhki nagu teab tema sind läbi ja lõhki ja igasugune muutumine näitab, et midagi on põhjust kahtlustada. Samas… oled kuulnud vahel mingitest USA (sari)mõrvaritest ja naine ei teadnud midagi? Nagu… on lihtsalt inimesi, kes on kahe näoga ja sa ei saagi iial teada või saad hilja teada. Enda meelest nagu usaldasid. Oligi lihtne usaldus, mis tekkis lihtsalt koos olles.

Need sarimõrvarite naised on enamasti olnud ka sellised naiivsevõitu tädid. Ei mina usu, et ei ole võimalik aru saada, et sinu mees on sarimõrvar või petab. Peab siis ikka ise ka pime ja ullike olema,kui aru ei saa.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena, kui ma oleks abielus ja armastaks naist ja suhe oleks korras, siis mul poleks vaja mingit nais sõbrannat. Ma tahaks naisega olla. Aga kui nii pole, siis tahes tahtmata vaatad teisi naisi ja pilk jääb kuhugi peale. Midagi juhtuma ei pea, aga mõttes ikka mõtled midagi ja mõni kehaosa annab tunda. Selle vastu ei saa.

Ma naisena ütlen, et naise elu kordades hullem. Suhe on viimase peal ja ikkagi vaatad teist meest selle pilguga, et tal on äkki raha rohkem, auto uhkem, maja suurem, ja muidugi annab see kõik ka keskkohas tunda.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Samas… oled kuulnud vahel mingitest USA (sari)mõrvaritest ja naine ei teadnud midagi?

Need olid pigem mu arvates ikka sellised juhud, kus naine teadis täpselt, et mees varjab midagi, aga ei riskinud uurida. On palju inimesi, kes ei taha teada tõde, see võib raputada nende maailma ja haiget teha, purustada perekonna ja isegi olla ohtlik. Oh, ma tean ikka kümmetkonda naist, kes on vihastanud, kui keegi on neile rääkinud ära, et nende mees petab. Nad ei tahtnud teada! Rääkimata siis sellest, kui näes oma mehe riietel aegajalt verd, tema portfellis köit või kaob ta tundideks keldrisse, kuhu on ootamatult tekkinud uus kapitaalne vahesein ja helikindel uks ning külmikust kaob toitu. 99% neist naistest teadsid, et miski on VÄGA valesti, ma arvan. Aga mis tasemel – kas mees lihtsalt käib metsas liputamas või tapab seal naisi, sellele nad mõelda ei tahtnud. Lõpuks nagu PKst lugeda, lahku minna oleks väga õudne.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Söövad, joovad, lobisevad. Või sinu sünnal on mingi suurem orgia?

Suurem orgia ei ole, aga segasaunas on asju juhtunud:)

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma naisena ütlen, et naise elu kordades hullem. Suhe on viimase peal ja ikkagi vaatad teist meest selle pilguga, et tal on äkki raha rohkem, auto uhkem, maja suurem, ja muidugi annab see kõik ka keskkohas tunda.

Mitte maja suurem, vaid suurem on üks teine asi. Tunda annab nii, et liblikad hakkavad lendama kõhus ja allpool läheb vahel ka niiskeks.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitte maja suurem, vaid suurem on üks teine asi. Tunda annab nii, et liblikad hakkavad lendama kõhus ja allpool läheb vahel ka niiskeks.

Ma sinisilmse mehena sportlikust huvist.
Teist suuremat asja ju enne ei näe-tunne kui juba voodis. Autot ja maja näeb jah.

Aga naisele ilusad sõnad, igatseva pilguga vaatamine, oleks olemas, lähedus, kui armastan, siis näitan seda ka välja. Kas sellised asjad ka peale lähevad?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga naisele ilusad sõnad, igatseva pilguga vaatamine, oleks olemas, lähedus, kui armastan, siis näitan seda ka välja. Kas sellised asjad ka peale lähevad?

Ikka lähevad peale, kui mees korralik ja puhas on ja hambad suus.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kindlasti on, aga inimese loomus tuleb varakult välja. Kas on selline pealelööja ise naistele, kas ütleb EI, kuidas suhtub üldse maailmasse jne. See tuleb välja suhte alguses ja see enamasti ei muutu. Mõne inimese kohta võib ju kindlalt väita, et vat see sebib igalt poolt ja teise kohta ei väidaks midagi sellist. Lihtsalt hunch, mis paljudel juhtudel vastab tõele ja mõnel juhul on ka eksimusvõimalus, sest elus pole kunagi 100%.

Mulle näib, et asi pole inimeses, vaid ajas. Alguses ju armunud mees ja naine ei näegi teisi. Ei tahagi kedagi teist. Ja mõlemad usaldavadki teineteist, kõik ongi kindel. Abiellutakse, lapsed… Raskused. Tekib nõmedaid kohustusi, mis ei kavatsegi lõppeda.. Algab elu…

ja siis võib neist väga kindlatest EI

Ütlejatest vägagi jaa ütlejad saada.

Siingi ju mõni teatab, et ta ei lähe kuhugi, kui kodus on kõik korras.

Aga pole üle 5, 10 ( või x) aastast suhet, kus absoluutselt kõik korras oleks…  Midagi leiab igaüks kurta… Ja kasvõi see, et võõras on põnevam… Sa ei tea temast mitte misagi, raudselt on kiftim….

… Mitte et on võimalik panna ei inimesed ja ringitõmbajad eri lahtritesse. Kuigi sellega ma nõustun, et on lojaalsemad ja vabamalt võtjad, mis aga minu arvates tähenda, et see lojaalsemad ei võiks petta või lahutada ja teisega minna.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõber on justkui sootu. Ma olen ka oma sõbrannaga ühes voodis maganud ja nooruses ümbert kinni ka hoidnud, kui külm oli. Ühikas.

Sa oled inimene, kes laseb endale kergelt teisi lähedale. Usaldad inimesi ja usaldad nende kehasid. Mitte pervolikus mõttes, vaid oleksid hea massöör näiteks.

Püha jumal..

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga pole üle 5, 10 ( või x) aastast suhet, kus absoluutselt kõik korras oleks…  Midagi leiab igaüks kurta… Ja kasvõi see, et võõras on põnevam… Sa ei tea temast mitte misagi, raudselt on kiftim….

Ma ei ole kunagi nii mõelnud väga lihtsal põhjusel, sest ma tean ette, et kõik inimesed on lihtsalt a) erinevad ja b) ma suudan näha ette, et lõpuks on samuti läbiloetud raamat ja c) ma tean, kui raske on leida sobivat inimest, kellega eelkõige iseloomud ja maailmavaade klapib.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 67 )

Esileht Pereelu ja suhted Abielumehe suhtlemine teise naisega