Ära Jumalata midagi, väga paljud inimesed ei saa seetõttu massööri juures käia või sõpru kallistada. Peab väga suur usaldus olema. Hiljuti suri üks juutuuber vähki ja ta isegi ei lasknud oma mehel end raseerida ja riietada, oma õel hoopis lasi. Mul oli väga ilusaid toanaabreid ja meil oli hea läbisaamine ühega, aga ma ei maganud kunagi nendega koos isegi siis, kui külm oli. Mul ei ole vaja seda teha lihtsalt, teed tegin.
Nii enamikel juhtudel ju ongi. Seksi mittesaamine on harva põhjus kõrvaltvõtmiseks.
Mees/naine ei pruugi saada seda, mida tahab. Või kasvõi tähelepanu. Kui mees/naine ei kiida oma kallimat piisavalt, võtab enesestmõistetavana, siis see on üks põhjusi. Või see, et naine ei tee midagi voodis, mida mees tahab. Või naine tahab mehelt midagi, mida ei räägi. Rääkige meestega.
Mees/naine ei pruugi saada seda, mida tahab. Või kasvõi tähelepanu. Kui mees/naine ei kiida oma kallimat piisavalt, võtab enesestmõistetavana, siis see on üks põhjusi. Või see, et naine ei tee midagi voodis, mida mees tahab. Või naine tahab mehelt midagi, mida ei räägi. Rääkige meestega.
😀 Loll oled?
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.11.2023 05:50
Noh võib-olla kui füüsilist tõmmet pole, aga miski ei välista, et see tekib suhtluse käigus. Ja seovad nt ühised hobid-huvid. Või kui ollakse eksid, suhe ei töötanud, tõmmet enam ei ole, aga saadakse sõpradena läbi. Lihtsalt oletan, endal selliseid sõpru pole, aga mu emal näiteks on.
Nii enamikel juhtudel ju ongi. Seksi mittesaamine on harva põhjus kõrvaltvõtmiseks.
Okei, enamus naisi ei saa oma suhetes 100% mida nad soovivad räägi või 1000 x. Ikka ei saa. Isegi normaalset suhtlust ei saa, nagu teine teema siin kõrval (ja miljon veel) mingitest südamesoovidest ei räägigi.
Pea-aegu kõik teemad siin sellest tehtud. Et peame kõik vasakule minema. Et siis tuleb vasakule minna hoopis, selge!
No tarkuste tarkus saabus!
Aga kui 1000 korda räägitakse ja midagi ei muutu, mida ma selle nõuandega küll peale hakkan.
Eluaeg heietatakse, et naised muud ei teegi kui räägivad ja räägivad ja heietavad ja nüüd siis selline soovitus…