Esileht Pereelu ja suhted Abieluvõrdsus

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 211 )

Teema: Abieluvõrdsus

Postitas:
Kägu

Kas uus koalitsioon toob endaga kaasa abieluvõrdsuse? Kas kooseluseadus tühistatakse ja muudetakse perekonnaseadust nii, et homoseksuaalid saavad õiguse abielluda? Kardan, et mitmed rahvuslikult meelestatud inimesed teostavad protesti eesmärgil enesetapu. 🙁 On seda ikka vaja?

0
-40
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Jah, see on kõige õudsem asi, mida ühe riigiga juhtuda saab, et kodanikele tagatakse abieluvõrdsus….

+37
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kardan, et mitmed rahvuslikult meelestatud inimesed teostavad protesti eesmärgil enesetapu.

Mis on sellel pistmist rahvuslikkusega?

+32
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kardan, et mitmed rahvuslikult meelestatud inimesed teostavad protesti eesmärgil enesetapu.

Mis on sellel pistmist rahvuslikkusega?

Sama küsimus. Saan aru, et on inimesi, kellele see ei meeldi. No näiteks usklikud inimesed, ilmselt traditsioonilisi pereväärtused järgivad inimesed jne. aga mis rahvuslikkusel on pistmist homoabieludega?

+28
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See abieluvõrdsuse teema on iseenesest täiesti tühine ja naeruväärne tänases kontekstis, aga rahvuslikkusel küll sellega pistmist ei ole.

+27
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sama küsimus. Saan aru, et on inimesi, kellele see ei meeldi. No näiteks usklikud inimesed, ilmselt traditsioonilisi pereväärtused järgivad inimesed jne. aga mis rahvuslikkusel on pistmist homoabieludega?

Rahvuslikult meelestatud inimesed on isikud, kes tunnevad muret ja peavad oluliseks rahvuse püsimist. Loomulikult on usklike ning traditsioonikaitsjate seas kordades rohkem rahvuslikult meelestatud inimesi kui vasakpoolsete liberaalide hulgas.

+3
-27
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tsiteerides meie põhiseadust:

§ 12.    Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.

Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tsiteerides meie põhiseadust:

§ 12. Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.

Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.

Kle see asi läks koos sundvaktsineerimisega peldikupotist alla, seda siia toppida on täna küll üsna naeruväärne.

+2
-25
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kardan, et mitmed rahvuslikult meelestatud inimesed teostavad protesti eesmärgil enesetapu. 🙁

Ma arvan, et jaburamat põhjust on raske välja mõelda, aga ma ei saa neid keelata, eksole. Tappa iseennast kõigi oma kodanikuõigustega tükkis lihtsalt meeleheitest, et kellelgi teisel on ka need õigused- mis see on mingi rahvuslus või? Ja kui homosid häbistada, kiusata ja alandada, siis hakkavad neist ontlikud heterod ja hakkavad lapsi saama?

+30
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See abieluvõrdsuse teema on iseenesest täiesti tühine ja naeruväärne tänases kontekstis, aga rahvuslikkusel küll sellega pistmist ei ole.

Tühine on see inimestele, keda see ei puuduta. Kuna minu laps on gei, siis minu jaoks on väga oluline teema.

+15
-12
Please wait...
Postitas:
Kägu

Milleks kohe nii dramaatiliselt, enesetapp? Saab ju kolida mõnda totalitaarsesse riiki, kus see on keelatud ja lausa karistatav. Põhja-Korea, Venemaa on väga lai ja inimesi hädasti vaja russkii miri täitma, ehk leidub veel mõni riik, kus see on hirmus patt ja kus siis saab õnnelikult elada ilma teistsuguste inimesteta. Aga normaalsesse ühiskonda jah sellised kitsarinnalised inimesed hästi ei sobi, kes kõiki põhjuseta vihkavad. Rahvus(lus)ega pole siin mingit pistmist.

+27
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tühine on see inimestele, keda see ei puuduta. Kuna minu laps on gei, siis minu jaoks on väga oluline teema.

Kooseluseadus on olemas ju, kõik muud tehingud ka vabalt kättesaadavad kõikidele. Miks on sellistele vaja abielu? Mõni asi võiks ikkagi jääda selleks, millena see mõeldud on. Abielu on mehe ja naise vaheline, geidel pole sellesse asja.

+9
-24
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kooseluseadus on olemas ju, kõik muud tehingud ka vabalt kättesaadavad kõikidele. Miks on sellistele vaja abielu? Mõni asi võiks ikkagi jääda selleks, millena see mõeldud on. Abielu on mehe ja naise vaheline, geidel pole sellesse asja.

Kuidas keegi arvab, minu arvates on küll asja.

+22
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui preestrid väikseid poisse ahistavad/ vägistavad, siis seda usklikud aktsepteerivad,  aga geid abielluda ei või? Silmakirjalik pole?

+10
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks on sellistele vaja abielu?

Sellistele??

+18
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellistele??

Jah, sellistele. Mis täpselt küsimärgi põhjustas?

+1
-21
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õnneks jääb sinusuguseid dinosauruseid aina vähemaks. Surete lihtsalt välja.

+21
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellistele??

Sinu kitsarinnalisus ja silmakirjalikkus.

+18
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinu lollus.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinu enese ületähtsustamine.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust pole abielu ka mehe ja naise vahel vajalik. Kooseluseadus on ju olemas.

+16
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks ei või “sellised” abielluda? Kas see devalveerib sinu abielu või on sulle muud moodi ohuks?

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust pole abielu ka mehe ja naise vahel vajalik. Kooseluseadus on ju olemas.

Jah, nõus, minu jaoks ei ole tõesti abielu ka mehe ja naise jaoks vajalik. Kahe samasooliste vahel pole see aga kohane. Traditsioone ei ole vajalik kõrvalekallete eksponeerimiseks rüvetada.

+4
-21
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks ei või “sellised” abielluda? Kas see devalveerib sinu abielu või on sulle muud moodi ohuks?

Ma ise ei ole eriline abielu fänn ja pole abiellunud senini. Samas jah, minumeelest see tõesti devalveerib abielu tähendust ja mõistet. Rootsi noorpoliitikud nõudsid äsja nekrofiilia ja intesti avalikku tunnustamist, äkki võtaks ka kohe täismängu ette.

+5
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellistele??

Sinu kitsarinnalisus ja silmakirjalikkus.

Silmakirjalikkust ju pole kui otse välja öeldakse.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õnneks jääb sinusuguseid dinosauruseid aina vähemaks. Surete lihtsalt välja.

Loogiliselt võttes surevad välja siiski omasooiharaid. Fakt.

+5
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ise ei ole eriline abielu fänn ja pole abiellunud senini. Samas jah, minumeelest see tõesti devalveerib abielu tähendust ja mõistet. Rootsi noorpoliitikud nõudsid äsja nekrofiilia ja intesti avalikku tunnustamist, äkki võtaks ka kohe täismängu ette.

Mis on abielu tähendus ja mõiste? Ajalooliselt oli seda vaja laste legitiimsuseks ja oli ka majanduslikuks tehinguks. Mis seal devalveeruks? Hetetote abielust sündinud lapsed poleks enam nii legitiimsed või majanduslik pool devalveeruks? Või mis tähendus abielul veel on, mida saab devalveerida?

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kooseluseadus on olemas ju, kõik muud tehingud ka vabalt kättesaadavad kõikidele. Miks on sellistele vaja abielu?

Sest sellised on kindlasti toredamad inimesed, kui sina, seega rohkem võimalusi väärt.

+6
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loogiliselt võttes surevad välja siiski omasooiharaid. Fakt

Homod on enamasti heterode lapsed, kuidas nad välja siis surevad? Ja homoseksuaalsus ei tähenda ju viljatust.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.

Kas abiellumise mittelubamine on diskrimineerimine?

+4
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 211 )

Esileht Pereelu ja suhted Abieluvõrdsus