Esileht Pereelu ja suhted abiks antavad kasutatud riided

Näitan 6 postitust - vahemik 31 kuni 36 (kokku 36 )

Teema: abiks antavad kasutatud riided

Postitas:
Kägu

RE: abiks antavad kasutatud riided

[small]unetu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Tallinna inimesena olen viinud Emmasse. Seal jagatakse vaestele sümboolse tasu eest või üldse tasuta (krooniajal oli 1 kroon iga asja hind). Võiksin ka tasuta kellelegi anda, mul on näiteks Huppa talvekombe tüdrukule 128 pikkus. Suht trööbatud aga lasteaiahoovis või kelgumäel veel vägagi ok. Lisaks veel riideid 6-7 aastasele tüdrukule. [/tsitaat]
Sain su kirja kätte ja vastasin.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tahaks ka abistada, kuid just need teemad, et tegelt müüakse neid edasi ja petetakse, need teemad teevad kurvaks ja löön käega.

0
0
Please wait...

Postitas:
kohalik

Olen palju saanud, nii lihtsalt tänusõnade eest, vahel on vastu võetud sokolaad või omaküpsetatud kook, vahel on öeldud, et pole sedagi vaja.

Mõned asjad olen ostnud, mõnel puhul vaid saatekulu maksnud.

Olen alati edasi andnud, samuti lihtsalt aitähh eest.
Enne luba küsinud, kas tohin pakkuda.

Mul on olnud suur rõõm näha, et asjad on kasutuses, lastel soe ja puhas riie seljas, pluusil printsessipildist või lillest samasuur rõõm kui kunagi minu tütarel seda pluusi saades.

Mis veel üle, olen annetanud ühisesse \”katlasse\” st suurte perede ühenduse riideabisse.

Ja mul pole põrmugi kahju, kui need asjad edasi antakse või hetkel mitte vaja minevatena kas või ära müüakse. Mina olen ära andnud, nüüd on saaja otsus, mida nendega teha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]ktx- kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Ei olegi tahtmist aidata, kui loed pika ja kurva loo, kuidas pole riideid, mähkmeid jms. ja siis paar päeva hiljem näed, et sinu antud asjad on pandud müüki veel suurema hinnaga kui ise need ostnud oled. Mina isiklikult viisin riided lastekodusse, seal vähemalt saavad need tõesti abivajajate kätte toimetatud.[/tsitaat]

Mina võin kindlast öelda, et see abi, mis pere sai riiete ja toidu näol, kulus igati ära! Mitte midagi ei pandud müüki ega visatud ära! Kõik asjad leidsid omale kasutuse! Kahju, et leidub tõesti inimesi kes panevad asjad kallima hinna eest müüki vms aga issanda loomaaed on kirju.
Abistajaid on küll vähe aga siiski. Pere lapsed said omale küll riideid aga talvesaapad on siiani puudu. Mis sa hädaga ikka teed. Käid nii nagu on, sest pole seda väikest rahakestki et kasutatud näol neid osta! Aga see selleks.
Kahju on ainult inimestest, kes on niimoodi petta saanud.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[small]naine laevas kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kägu 4 lapsega, palun anna meil ja suhtleme meili teel edasi. Arvan, et mul on üksjagu 110-116 suurust tüdrukute riideid. [/tsitaat] Minaisemann2@hot.ee. Ei taha liiga kaua oma kontakti siin hoida

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kägu nelja lapsega… anna oma kontakt.. Minul küll üks laps ainult ja kannab hetkel suurust 130 juba kuid ehk leian midagi(mis on kappi seisma jäänud).. Ja kui laps kasvab ka siis pragusedki riided jäävad väikseks ja saan ära anda..[/tsitaat] Panin oma kontakti ühe kasutaja kirja alla, leiate mu e-maili aadressi sealt.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Näitan 6 postitust - vahemik 31 kuni 36 (kokku 36 )

Esileht Pereelu ja suhted abiks antavad kasutatud riided

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.