Esileht Koroonaviirus COVID-19 Ahvirõuged ja vaktsiin juba olemas

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 63 )

Teema: Ahvirõuged ja vaktsiin juba olemas

Postitas:
Kägu

Antivakseritele pole mõtet mitte midagi seletada. Ei seda, kust haigused ja viirused tulevad ja kus need juba olemas on või kuidas luuakse vaktsiini. Need saavad piltlikult üteldes orgasmi juba sellest, kui kuulevad, et mingi uus vaktsiin on väljatöötamisel, et siis saaks Delfis ja mujal soppa loopida ja kooris irvitada “õlg alla”. Pole mõtet närvi minna, 99% neist on peast lihtsatest põhiharidusega kodustest emmedest ja nende ossidest “lasteisadest”, kes Soomes ehitavad ja neil ongi natuke raske maailma asjadest aru saada.

Uskumatuid naiivitare ikka leidub. Ja ise nii tähtsad ka veel 😀

Sa pane igaks juhuks juba mask ette tagasi (kui selle vahepeal üldse ära võtta julgesid), sest ega sa, tark, ei taha ju ometi meditsiinisüsteemi üle koormata. Seda teevad lollid uhuud ja antivakserid.

Kuidas on võimalik nii lollike olla ja lihtsalt siiralt uskudagi, et nüüd täiesti juhuslikult pääseski jälle kuskilt megaohtlik viirus valla ja tuleb loomulikult jälle hästi usinalt hakata poliitikute “meditsiini”korraldusi täitma. Belgias muide juba alustatakse piirangutega ja juba teatakse ka, et tegemist on “globaalse kriisiga”. Kõik ikka plaai järgi! Palju meil sellest eelmisest “globaalsest kriisist” nüüd möödas ongi?

Mina tõesti pole maski vahepeal saanud ära võtta, kuna töötan haiglas, kus sinusuguste pärast on endiselt tööd metsikult.

Sina ullike mine muidugi tsiteeri oma uhhuude lehti edasi ja jahu oma “plaanidest” ja ikka Bill Gates ja 5G ja lapik maakera jne jne jne.

haigla hooldaja on rääkinud, aamen🫡

Ma pole küll hooldaja, aga miks mõnitad meditsiinitöötajaid? Loodetavasti pole su endal iialgi ei nüüd, ega tulevikus vaja meditsiinilist abi, äkki siis, kui vajad, et hooldaja sulle toitu suhu paneks või mähkmeid vahetaks ei irvita ja mõnita sa enam neid ametkohti.

Vabandust väga, aga selle viimase kahe aastaga on mõnigi arst selle elukutse maine nii maha teinud, et pole ime, et osal selline suhtumine.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rõugete vastu vaktsineeriti kuni kaheksakümnendateni kõiki lapsi ja sel ajal vaktsineerituid need ahvirõuged ei ohusta. See on sama haiguse uus vorm ja vana vaktsiin toimib. Muidugi on see vaktsiin juba ammu olemas, vahepeal lihtsalt ei kasutatud, sest haigus oli kadunud.

Rõugetevastane vaktsiin toimib 10 aastat, seega Eestis ei ole mitte keegi ahvirõugete eest kaitstud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aeg on alustada ahvirõugete paanikaga!
https://www.youtube.com/watch?v=DFS2Zq-vfMw

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Antivakseritele pole mõtet mitte midagi seletada. Ei seda, kust haigused ja viirused tulevad ja kus need juba olemas on või kuidas luuakse vaktsiini. Need saavad piltlikult üteldes orgasmi juba sellest, kui kuulevad, et mingi uus vaktsiin on väljatöötamisel, et siis saaks Delfis ja mujal soppa loopida ja kooris irvitada “õlg alla”. Pole mõtet närvi minna, 99% neist on peast lihtsatest põhiharidusega kodustest emmedest ja nende ossidest “lasteisadest”, kes Soomes ehitavad ja neil ongi natuke raske maailma asjadest aru saada.

Uskumatuid naiivitare ikka leidub. Ja ise nii tähtsad ka veel 😀

Sa pane igaks juhuks juba mask ette tagasi (kui selle vahepeal üldse ära võtta julgesid), sest ega sa, tark, ei taha ju ometi meditsiinisüsteemi üle koormata. Seda teevad lollid uhuud ja antivakserid.

Kuidas on võimalik nii lollike olla ja lihtsalt siiralt uskudagi, et nüüd täiesti juhuslikult pääseski jälle kuskilt megaohtlik viirus valla ja tuleb loomulikult jälle hästi usinalt hakata poliitikute “meditsiini”korraldusi täitma. Belgias muide juba alustatakse piirangutega ja juba teatakse ka, et tegemist on “globaalse kriisiga”. Kõik ikka plaai järgi! Palju meil sellest eelmisest “globaalsest kriisist” nüüd möödas ongi?

Mina tõesti pole maski vahepeal saanud ära võtta, kuna töötan haiglas, kus sinusuguste pärast on endiselt tööd metsikult.

Sina ullike mine muidugi tsiteeri oma uhhuude lehti edasi ja jahu oma “plaanidest” ja ikka Bill Gates ja 5G ja lapik maakera jne jne jne.

haigla hooldaja on rääkinud, aamen🫡

Ma pole küll hooldaja, aga miks mõnitad meditsiinitöötajaid? Loodetavasti pole su endal iialgi ei nüüd, ega tulevikus vaja meditsiinilist abi, äkki siis, kui vajad, et hooldaja sulle toitu suhu paneks või mähkmeid vahetaks ei irvita ja mõnita sa enam neid ametkohti.

Vabandust väga, aga selle viimase kahe aastaga on mõnigi arst selle elukutse maine nii maha teinud, et pole ime, et osal selline suhtumine.

heh, mul üks sinusuguse suhtumisega tuttav jooksis hiljaaegu kõhuvaluga miskipärast ikka emo-sse, nendesamade maha käinud mainega arstidelt abi otsima. 😀

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peavool on just sellepärast peavool, et kajastab reaalsust.

Muhahaaa

No räägi siis, mismoodi sinu meelest see “peavool” tekib? Et üle maailma tulevad kokku miljonid teadlased, kaasas nimekiri kõikvõimalikest asjadest, mis vahepeal on avastatud ja teada saadud, ning siis istutakse maha ja hakatakse pliiatsiga maha kriipsutama, et selle teeme peavooluks ja selle vaikime maha?

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muhahaaa

No räägi siis, mismoodi sinu meelest see “peavool” tekib? Et üle maailma tulevad kokku miljonid teadlased, kaasas nimekiri kõikvõimalikest asjadest, mis vahepeal on avastatud ja teada saadud, ning siis istutakse maha ja hakatakse pliiatsiga maha kriipsutama, et selle teeme peavooluks ja selle vaikime maha?

Hmm, oled veits eluvõõras, mis?

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muhahaaa

Skeptikud muidugi naeravad, sest tõepoolest satub pahatihti nn peavoolumeediasse (see on ju nii lai mõiste ja siia alla kuulub nii erineva kvaliteediga meedia!) igasugust jura – kontrollimata fakte, moonutatud uudiseid jms, aga mis see alternatiiv on?
Alternatiivmeediana pakutav on tegelikult ju veel kordades suurem saast ja peseb ajusid isegi paremini, kuna on palju kitsam, valikulisem ja moonutatum kui nn peavool) 🙁

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alternatiivi pole vaja. Sa ei pruugi ettegi kujutada, kui hästi saab oma elu elatud uudiseid üldse mitte lugedes 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas mul jäi märkamata, või kirjutati kuskil peavoolus ka kohtuotsusest, mis kuulutas koroonameetmed koos passiga ebaseaduslikuks?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas mul jäi märkamata, või kirjutati kuskil peavoolus ka kohtuotsusest, mis kuulutas koroonameetmed koos passiga ebaseaduslikuks?

tähelepanuga sa just ei hiilga jah.

https://www.err.ee/1608615568/koroonapiirangute-vastu-kaevanud-said-kohtus-valitsuse-vastu-voidu

kas uueduudised ja objektiiv ka sellest kirjutasid, et asi edastatakse riigikohtule põhiseadusliku järelevalve tegemiseks?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tea, ma ei loe uusi uudiseid ega objektiivi. See uudis jäi mulle silma facebooki mingi advokaadibüroo lehelt. Postimeest ja harvem ERRi loen Eesti meediast, kui sulle huvi pakub mis uudiseid ma tarbin.

Tore on igatahes, et kirjutatakse.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Postimeest ja harvem ERRi loen Eesti meediast, kui sulle huvi pakub mis uudiseid ma tarbin.

et siis ikkagi nn peavoolu. 😉

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peavool on nagu mcdonalds – võimalikult suurele rahvaarvule vastuvõetav.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Postimeest ja harvem ERRi loen Eesti meediast, kui sulle huvi pakub mis uudiseid ma tarbin.

Mina ei ole öelnudki siin midagi peavoolu vastu. Küll aga saan ma kaine mõistusega aru, et peavool ei ole 100% puhas tõde. Välismaise meedia tarbimine aitab.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei ole öelnudki siin midagi peavoolu vastu. Küll aga saan ma kaine mõistusega aru, et peavool ei ole 100% puhas tõde. Välismaise meedia tarbimine aitab.

et välismaisus teeb sinu jaoks meedia usaldusväärsemaks?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult mitte igasugune välismaisus pole usaldusväärne, aga kahtlemata avardab silmaringi. Proovi ka, sa üllatud. Loomulikult võid tünnis edasi istuda ja läbi augu välja vaadata, nägemata laiemat pilti.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult mitte igasugune välismaisus pole usaldusväärne, aga kahtlemata avardab silmaringi. Proovi ka, sa üllatud. Loomulikult võid tünnis edasi istuda ja läbi augu välja vaadata, nägemata laiemat pilti.

Lase teine usaldab rahulikult kohalikke eksperte edasi!

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

kas uueduudised ja objektiiv ka sellest kirjutasid, et asi edastatakse riigikohtule põhiseadusliku järelevalve tegemiseks?

Loomulikult kirjutasid, ega need portaalid pole peavoolule sarnaselt manipuleerivad, vaid kajastavad tõde. Aga see ei muuda kuidagimoodi tolle kohtuotsuse märgilist tähendust ja olulisust.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peavoolus kirjutati sellest ka, et kohtuotsus palju kriitikat ei kannata: https://arvamus.postimees.ee/7544874/rait-maruste-koroonaprotsessi-kohtunik-on-lahtunud-oma-toekspidamistest#_ga=2.226299357.698676808.1654454545-216820866.1653355742

“Hindamata on jäänud eakate ja haavatavate inimeste põhiseaduslik õigus elule ja tervise kaitsele ja avaliku võimu põhiseaduslik kohustus neid õigusi kaitsta.”

“Kaebuste esitajad on esile toonud väga erinevaid põhjusi, miks valitsuse seatud koroonapiirangud neile ei sobinud, sealhulgas ka selliseid nagu «ei saanud käija restoranis ärikohtumistel», «ei saanud käia kinos», «ei saanud harjumuspärasel viisil enda naisega aega veeta», «polnud võimalik perega külastada loomaaeda», «on kannatada saanud meie vaimne ja füüsiline heaolu».

Kohus on jätnud sedalaadi põhjenduste kaalukuse hindamata. Sootuks kõrvale ja hindamata on jäänud eakate ja haavatavate inimeste põhiseaduslik õigus elule ja tervise kaitsele?! Nagu ka avaliku võimu põhiseaduslik kohustus neid õigusi kaitsta ning hoida riik toimimas. Mis kaalub üles mille? Neis asjus oodanuks põhjalikku ja veenvalt argumenteeritud kaalumist.”

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Las need tobedad vanamutid surevad, peaasi, et mina saaks kinos ja küünetehniku jures käia” – see on ühelauseline kokkuvõte nende koroonaeitajate maailmapildist, kus eksisteerib ainult MINA ja minu ÕIGUSED ja kus mingeid kohustusi ei ole.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kas te olete KÕIGI maailma haiguste vastu vaktsineeritud? Mh? Ei? Siis te panete ju vanainimesed ohtu! Neil on õigus elule ja te ei saa seda õigust ära võtta! Niiet marss arstile, tagumik püsti ja 1000 süsti sisse!

Ja loomulikult hakkab nüüd kohtuniku maha tegemine. Täpselt nagu arstide, kes julgevad kahelda riigi meetodites. Ise ei saa aru kui haige selline asi on?

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi nende “tobedate” vanainimeste jne käest ka küsinud on, palju nad seda teie kaitset tahavad?

Igav vana ja haige ei mõtle, et laste elu nende elu pikendamiseks seisma peaks jääma.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Hindamata on jäänud eakate ja haavatavate inimeste põhiseaduslik õigus elule ja tervise kaitsele ja avaliku võimu põhiseaduslik kohustus neid õigusi kaitsta.”

Vajadusel sunniga 😀

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kas te olete KÕIGI maailma haiguste vastu vaktsineeritud?

Vaktsineerida on mõtet nende haiguste vastu, mis ühiskonnas levivad. Kõik maailma nakkushaigused meil ei levi. Kui mõni uus tuleb, siis võib osutuda vajalikuks ka vaktsineerida.

Ja loomulikult hakkab nüüd kohtuniku maha tegemine.

Kui kohtuotsus ei kannata kriitikat ja tõepoolest on ülemaailmse pandeemia olukorras jäetud vähimalgi määral arvestamata haavatavamate ühiskonnagruppide kaitsmise vajadus, vaid lähtutakse põhiargumendina lihtsalt sellest, et keegi soovib kinos või küünetehniku juures käia, siis tulebki maha teha.

Ma saan aru, et koroonaeitajale on igasugune sõnnik, mida ta kuskilt telegrammist loeb, vastuvõetav “argument”, aga iga natukenegi mõtlev inimene saab aru, et kui tõesti on kohtuotsuse langetamises jäetud sellised olulised kaalukad argumendid (sh argumendid, mis üldse on koroonapiirangute oluline põhjendus) kaalumata ja mainimata, siis pole selle otsusega midagi peale hakata.

Täpselt nagu arstide, kes julgevad kahelda riigi meetodites

Sa ikka saad aru, et need “riigi meetodid” luuaksegi arstide/teadlaste/erialaspetsialistidega konsulteerides? Ja kohati oli hoopis olukord, kus need spetsialistid oleks soovitanud isegi rangemaid meetmeid, aga neid ei võetud riigi poolt kuulda? Ja jutt ei ole laiemalt vaid Eesti spetsialistidest, vaid terve maailma omadest?

Ise ei saa aru kui haige selline asi on?

Haige on see, kuidas mõni inimene arvab, et kui tema tahab küünetehniku juurde minna, siis olgu või vanaemade laibarida järel, peaasi, et tema saab seal ära käidud.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ühe inimese elu ja tervist ei ole põhiseaduse järgi õiguspärane tuua ohvriks, et väidetavalt kaitsta teise inimese elu ja tervist – see oli kohtuotsuse üks peamisi väiteid. Vabadus keha, elu ja tervise puutumatusele on suurem väärtus kui solidaarsus. Kohtuotsus koosneb ca 100 leheküljest ning on äärmiselt põhjalik.

Oluline väide oli ka see, et valitsuse korraldused ei olnud suunatud mitte nakkuse leviku ärahoidmisele, vaid vaktsiinisunnile. Seega võib need laibarea argumendid peesse pista.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

ikka saad aru, et need “riigi meetodid” luuaksegi arstide/teadlaste/erialaspetsialistidega konsulteerides?

Hahaa, see on küll hea nali. Kohe, kui teadusnõukogu hakkas oma seisukohtades ebamugavaks muutuma ega sobinud enam valitsuse narratiivi, saadeti see laiali ja pandi kokku uus, poliitiliselt kuulekas nõukogu.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ikka saad aru, et need “riigi meetodid” luuaksegi arstide/teadlaste/erialaspetsialistidega konsulteerides?

Hahaa, see on küll hea nali. Kohe, kui teadusnõukogu hakkas oma seisukohtades ebamugavaks muutuma ega sobinud enam valitsuse narratiivi, saadeti see laiali ja pandi kokku uus, poliitiliselt kuulekas nõukogu.

Tahtsin just sama öelda. Naljanumber, mis Lutsari nõukoguga tehti. Ei loe need teadlaste arvamused midagi. Kuulatakse neid teadlasi, kes valitsusele sobivad.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Haige on see, kuidas mõni inimene arvab, et kui tema tahab küünetehniku juurde minna, siis olgu või vanaemade laibarida järel, peaasi, et tema saab seal ära käidud.

Mõni inimene vb tõesti nii arvab, aga siiski mitte enamik, kes neid mandaate probleemsena nägid.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ühe inimese elu ja tervist ei ole põhiseaduse järgi õiguspärane tuua ohvriks, et väidetavalt kaitsta teise inimese elu ja tervist – see oli kohtuotsuse üks peamisi väiteid.

Kinos mittekäimine on elu ja tervise ohustamine? Naera puruks 😀

Mitte kedagi ei ole ohvriks toodud – igaühel oli 100% vabadus mitte vaktsineerida, kui ta seda ei soovinud. Kuid pandeemia tingimustes võib kehtestada inimestele piiranguid, see õigus on Põhiseadusesse sisse kirjutatud. Kui inimene kasutab oma õigust end mitte vaktsineerida, siis ei maksa tulla vinguma ja halama, et teda naisega kinno ei lastud.

Vabadus keha, elu ja tervise puutumatusele on suurem väärtus kui solidaarsus.

Kes sul keelab seda vabadust harrastada? Aga kui harrastab, siis ärgu tulgu vinguma, et küünetehniku juures jäi käimata. Kellegil ei ole põhiseaduslikku õigust käia küünetehniku juures igal tingimusel ja igas olukorras.

Kohtuotsus koosneb ca 100 leheküljest ning on äärmiselt põhjalik.

Kohtuotsus olgu kasvõi 1000 lk pikk, aga kui selles ei käsitleta peamisi põhjuseid, miks üldse piirangud kehtestatakse, vaid räägitakse kellegi kinos käimise soovidest, siis pole vahet, kas selline otsus on 10, 100 või 1000 lk pikk.

Oluline väide oli ka see, et valitsuse korraldused ei olnud suunatud mitte nakkuse leviku ärahoidmisele, vaid vaktsiinisunnile.

Vaktsineerimine on otseses seoses nakkuse leviku ärahoidmisega/piiramisega. Mingit “vaktsiinisundi” ei saa siin eraldi argumendina välja tuua. Mingist “vaktsiinisunnist” räägivad ja selliseid väiteid esitavad lamemaalased, kelle jaoks “valitsus” on surmavaenlane, kelle ainus eesmärk on nende elu kallale kippumine ja nende küünetehniku juures käimise piiramine. Kui mõni kohtunik peaks ise vaktsiinivastane olema, siis ei saa tema selliseid kohtuasju arutada.

+1
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kui mõni kohtunik peaks ise vaktsiinivastane olema, siis ei saa tema selliseid kohtuasju arutada.

Vaktsiinivased on nähtavasti kõik kohtunikud ja arstid, kel on teine arvamus. Ja nemad ei tohi asju arutada.

Tore ühiskond, mille poole püüelda, kas pole?

+1
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 63 )

Esileht Koroonaviirus COVID-19 Ahvirõuged ja vaktsiin juba olemas