Mul on konkreetsed küsimused:
kui mul on plaadikoogi retseptis ette nähtud 2 dl nisujahu, aga ma tahan sellest osa asendada täisteranisujahuga, siis kui suure osa ma võin asendada, nii et see kook ikka veel koos püsiks? tean, et päris kõike ei või, osa peab jääma tavalist.
teiseks, kas tavaline nisujahu vs täistera asendatakse suhtes 1:1 või kuidagi teisiti?
kolmas küsimus on veelgi konkreetsem – mis on hapukoore mõte kohupiimakoogi kattes? pool klaasi hapukoort 3 kandilise paki lahja kohupiima kohta tuleks panna. aga mul pole hapukoort, poodi ei saa minna, kõik muud ained on olemas ja hullult tahaks seda kooki teha. mis juhtub, kui ma selle hapukoore lihtsalt ära jätan? või millega saaks asendada, kodus on näiteks maitsestamata jogurtit ja tavalist piima, kas need kõlbavad?