Esileht Ajaviite- ja muud jutud Aivar Mäe

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 992 )

Teema: Aivar Mäe

Postitas:
Kägu

Wtf, on see võimalik? Kõlab küll nagu mingilt teiselt planeedilt.
https://ekspress.delfi.ee/kuum/rahvusooper-estonia-tootajad-direktor-aivar-mae-alandab-ja-ahistab-naisi?id=90207455

+10
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 197 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Saad kohe varsti nõudekirja

+5
-20
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 34 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mina? Heh. Miks mina peaks selle saama 😀

+20
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll sa siis loed

+2
-24
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest perekool koosneb selgeltnägijatest ja nõidadest ning kui nemad juba näevad, et sa oled Grete Lehepuu, siis nii on ja pole rohkem mõtet vaielda.

Sa ei teadnud, et perekool on Eesti Selgeltnägijate Ühing?

+2
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 20 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sest perekool koosneb selgeltnägijatest ja nõidadest ning kui nemad juba näevad, et sa oled Grete Lehepuu, siis nii on ja pole rohkem mõtet vaielda.

Selge 🙂
Aga no päriselt, kas ainult mulle tundub selline käitumine ulme, mida seal kirjeldati, või võibki Mäe selline olla?

+9
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selge 🙂

Aga no päriselt, kas ainult mulle tundub selline käitumine ulme, mida seal kirjeldati, või võibki Mäe selline olla?

Sa teed personaalteema kellegi isiku lahkamiseks ja loomulikult siin teemas arutlus ei tule positiivne. Nõudekirja võid saada küll.

Üldiselt kui avalikuse huviorbiidis olevate inimeste elu läheb liiga kuumaks, siis nad hakkavad otsima neid kelle peale oma viha välja valada. Siis võetaksegi kommenteerijad ette.

+2
-41
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nõudekirja võid saada küll.

Ise sa saad oma nõudekirja, tola.

Ta ju arutleb Lehepuu artikli üle ja pole Mäe kohta seni mitte midagi ise väitnud.

+36
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis seal ulmet on? Mäe ise ju põhjendas, et neil ongi seal selline perekonnaelu: lubatakse endale tavalisest rohkem ja pere siseasju ei tohiks teistega jagada. Et siis nii ongi ja põhiküsimus on, et kes kitus.

+19
-9
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mis seal ulmet on? Mäe ise ju põhjendas, et neil ongi seal selline perekonnaelu: lubatakse endale tavalisest rohkem ja pere siseasju ei tohiks teistega jagada. Et siis nii ongi ja põhiküsimus on, et kes kitus.

Hmm, kes sellised perekonnareeglid kehtestas? Kui pere ühiselt, siis muidugi. Kui aga perekonnapea üksi, siis on tiba teisiti.

Nõudekirja võid saada küll.

Ma teen sulle endale ühe nõudekirja, kui sa vakka ei jää.

+36
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hmm, kes sellised perekonnareeglid kehtestas? Kui pere ühiselt, siis muidugi. Kui aga perekonnapea üksi, siis on tiba teisiti.

No kui see artiklis väidetu tõele vastab, siis on ikka jama majas küll.

Ma olen umbes sama vana mees ja leian, et “kõva mees” olla, on tänapäeval teisi meetodeid kah.
Ja ei pea naiste dekolteed näppima minema.

Täitsa elavalt kujutan ette, mis Mäega juhtuks, kui ta minu naisele nii teeks. (ja asi oleks ka ntx videos, mitte ainult sõna sõna vastu)

Samas, mäletan Mäed veel ajast, kui ta oli noor ja konsi (ilmselt) just lõpetanud. Ta andis laulmist ja isegi mul oli laulmise hinne pidevalt 5.
Ju ta nägi ära, et lootusetu isend ja lootusetut pole ju mõtet ande puudumise eest frustreerida.
Aga seda innukamalt utsitas ta neid, kes laulda oskasid ja nende laulupeole mittepääsemine ei tulnud kõne allagi.

+22
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitmed inimesed on ju jaganud artikli tarvis infot, vaevalt et see on väljamõeldis või pelgalt kellegi kättemaks. Tülgastav käitumine igal juhul. Mõjuka ja võimupositsioonil oleva inimese vastu ongi keeruline astuda, karjäär võib olla rikutud. Paraku nii mõnigi mees peab sellist käitumist tavaliseks isaste naljaks ja naeruvääristab #metoo-d, seepärast ongi parem vakka olla, saad veel kord häbimärgistatud. Kahjuks

+45
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud
4.5 foorumis tuleb vältida valetamist, laimu, vulgaarsust, inimväärikuse alandamist;
Perekooli Moderaator

0
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Järjekordne nali? Jälk

0
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

Aga kui meesjuht oleks väheke teiste huvidega ja hoopis meesballetitantsijaid niimoodi näpistaks ja katsuks, siis oleks ka sama suhtumine?

+14
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, kas see on tõsi, pigem loodan, et mitte, sest tegelikult on Mäe teinud väga palju ära Estonia heaks ja suutnud endast seni väga hea mulje jätta (vähemalt mulle; avalikkusele). Aga samas kuna ta on üle 60, siis selles eas meesterahvas tõesti võivad enda “kooli” pealt nii käituda. Olen noorena teeninduses töötanud ja ausalt, mul mingi 80% meesjuhte nii käitus. “Me tood” siis ei olnud ja tuli lihtsalt ennast välja vingerdada ja õnneks ei osanud tol ajal seda väga ka südamesse võtta ja pigem saigi noorena seda nn. sümpaatiat ära kasutada (oma lollusi ja hilinemisi välja vabandada; tasuvamaid töid valida (olin cateringis) ). Tagantjärgi mõeldes oli tegu muidugi suurte ja tunnustatud restode ja hotellide juhtidega ning nii vaadates, tänases kontekstis, oli see tegelikult nõme ja lubamatu käitumine nende poolt. Need mehed nüüd ka umbes 60 ma pakun. Tahaks loota, et nad on suutnud ajas enda käitumist muuta. Ja arvestades, et Mäe ju tegelikult intelligentne ja ilmselt tark inimene, tekitaks hämmingut kui tema ikka sinna “onu Heino” suhtumisse on kinni jäänud. Kurb. Kõikide vaatevinklist.

+38
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud

See kommentaar oli umbes selline, et need naiste metootamised tuleks lõikega lõpetada.

Ma ei ole sellega nõus.
Mehed on ikka päris palju naistele halba teinud (osad mehed võiksid nüüd avalikult naissoo ees vabandada!) ja ajad on tänaseks muutunud.

Ja kui sa oled teatri juht, siis sa EI PEA naiste dekolteedesse vahtima.

Sa võid oodata, kui naised ISE SU NÄO ETTE oma dekolteed topivad ja seda nad mõned ka teevad.
Enamus siiski ei tee. Aga lepi selle vähemusega, kui sa teisiti ei saa.

Aga et kuskil ise tõmmelda, see on üsna nõme. Selles mõttes ma ei toeta “Mäe Aikut”

+26
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, kas see on tõsi, pigem loodan, et mitte, sest tegelikult on Mäe teinud väga palju ära Estonia heaks ja suutnud endast seni väga hea mulje jätta (vähemalt mulle; avalikkusele). Aga samas kuna ta on üle 60, siis selles eas meesterahvas tõesti võivad enda “kooli” pealt nii käituda. Olen noorena teeninduses töötanud ja ausalt, mul mingi 80% meesjuhte nii käitus. “Me tood” siis ei olnud ja tuli lihtsalt ennast välja vingerdada ja õnneks ei osanud tol ajal seda väga ka südamesse võtta ja pigem saigi noorena seda nn. sümpaatiat ära kasutada (oma lollusi ja hilinemisi välja vabandada; tasuvamaid töid valida (olin cateringis) ). Tagantjärgi mõeldes oli tegu muidugi suurte ja tunnustatud restode ja hotellide juhtidega ning nii vaadates, tänases kontekstis, oli see tegelikult nõme ja lubamatu käitumine nende poolt. Need mehed nüüd ka umbes 60 ma pakun. Tahaks loota, et nad on suutnud ajas enda käitumist muuta. Ja arvestades, et Mäe ju tegelikult intelligentne ja ilmselt tark inimene, tekitaks hämmingut kui tema ikka sinna “onu Heino” suhtumisse on kinni jäänud. Kurb. Kõikide vaatevinklist.

Loomulikult ei ole see tõsi. See teema on lihtsalt moes ja seepärast on ka neid õngitsejaid ja kerge raha püüdjaid, kes iga natukese aja tagant proovivad, kellega oleks võimalik manipuleerida.
Tänapäeval saab teha arvutis videotega sellist imet, et isegi kohtuekspertiis ei tee originaal ja kokkulõigatul vahet.
Tervitan siinkohal ka mod., kes “selliste” teemade puhul aktiveerub sekunditega aga muude roppuste puhul laseb üle jala. Püüaks ikka õiglaselt tööd teha mitte oma vaadete ja tõekspidamiste järgi.

+8
-46
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult ei ole see tõsi. See teema on lihtsalt moes ja seepärast on ka neid õngitsejaid ja kerge raha püüdjaid, kes iga natukese aja tagant proovivad, kellega oleks võimalik manipuleerida.

Tänapäeval saab teha arvutis videotega sellist imet, et isegi kohtuekspertiis ei tee originaal ja kokkulõigatul vahet.

Tervitan siinkohal ka mod., kes “selliste” teemade puhul aktiveerub sekunditega aga muude roppuste puhul laseb üle jala. Püüaks ikka õiglaselt tööd teha mitte oma vaadete ja tõekspidamiste järgi.

Jajah, äkki võiks hoopis leida, et onuheinolike naljade aeg on läbi. Pole enam 90ndad, kus võis käituda nagu tahad, sest keegi midagi nii kui nii teha ei saanud. Olen õnnelik, et see vaikimise kultuur hakkab hääbuma, ja selle ees tunnevad hirmu pigem need mehed, kes on naistega valesti käitunud. Ma ei kujuta ette, et ütlen, et oioi, pole hullu, mehed ongi sellised, kui mu tütar oma esimeselt töökohalt koju tuleb, ja ütleb, et boss oli tema tagumikku puutunud.

Kui mitmel naisel on probleeme mingi meesterahvaga, siis see ei saa tulla õhust. Meie seas ongi inimesi, lugupeetud kohtadel, kes arvavad, et võivad teistega ebasündsalt käituda, sest “nad teevad ju nalja”.

+42
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 18 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mulle tundub ka, et vanemad mehed peavad sellist käitumist lihtsalt naljaks ja lõbusaks flirdiks, mis ei tohiks kedagi pahandada ja mis peaks mõlema poole jaoks lõbus olema. Mäletan ka enda noorusajast (28 aastat tagasi), kui olin sekretär ühes asutuses, et vanemate härrade suhtumine oli sarnane. Mul küll midagi drastilist ei juhtunud, aga sellist teatava alatooniga suhtumist ja lolli labast flirti, mida tänapäeval saaks juba me toona tõlgendada, oli küll.

Konkreetsel juhul imestan küll. Et tänapäeval veel, kus sellest on nii palju juttu olnud, on juba Eestiski konkreetseid kohtulugusid ja töölt vallandamisi, julgeb mõni mees (ja veel juhtival kohal mees) niimoodi käituda.

Seda lugu lugedes natukene imestasin ka naispoole osas. Kuidas selline intsident saab niimoodi verest välja lüüa, et hiljem värised hirmust. Üks korralik litakas vastu vahtimist peaks olukorra kiiresti lahendama. Kuigi ei tea, mõni lollakas mees võib seda tõlgendada ka vastu flirtimiseks ja seksieelseks mänguks…
Sry muidugi, kui tegemist oli väga noore neiuga. Sel juhul isegi mõistan, kui mehe selline pealetükkivus verest välja lööb.

Kas keegi viitsiks lühidalt kirjutada, mis seal tasulises osas kirjas?

+18
-15
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Jajah, äkki võiks hoopis leida, et onuheinolike naljade aeg on läbi. Pole enam 90ndad, kus võis käituda nagu tahad, sest keegi midagi nii kui nii teha ei saanud. Olen õnnelik, et see vaikimise kultuur hakkab hääbuma, ja selle ees tunnevad hirmu pigem need mehed, kes on naistega valesti käitunud. Ma ei kujuta ette, et ütlen, et oioi, pole hullu, mehed ongi sellised, kui mu tütar oma esimeselt töökohalt koju tuleb, ja ütleb, et boss oli tema tagumikku puutunud.

Kui mitmel naisel on probleeme mingi meesterahvaga, siis see ei saa tulla õhust. Meie seas ongi inimesi, lugupeetud kohtadel, kes arvavad, et võivad teistega ebasündsalt käituda, sest “nad teevad ju nalja”.

Kui vanasti oli naiste kõrvakiil mehele loomulik nähtus, siis tänapäeval saad süüdistuse kehavigastuse tekitamises. Enne neid onu heinosid pead enda käitumise ka üle vaatama.

+21
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks sa vist oledki see Aivar.

Aga vaata oma käitumine üle, seal pole ju oluline, kes tahtis kerget raha või kes tahtis rasket raha.
Sina ei pea naisi ahistama.

Proovi seda asutust juhtida ilma selleta. See ei ole raske.

+28
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tundub ka, et vanemad mehed peavad sellist käitumist lihtsalt naljaks ja lõbusaks flirdiks, mis ei tohiks kedagi pahandada ja mis peaks mõlema poole jaoks lõbus olema. Mäletan ka enda noorusajast (28 aastat tagasi), kui olin sekretär ühes asutuses, et vanemate härrade suhtumine oli sarnane. Mul küll midagi drastilist ei juhtunud, aga sellist teatava alatooniga suhtumist ja lolli labast flirti, mida tänapäeval saaks juba me toona tõlgendada, oli küll.

Konkreetsel juhul imestan küll. Et tänapäeval veel, kus sellest on nii palju juttu olnud, on juba Eestiski konkreetseid kohtulugusid ja töölt vallandamisi, julgeb mõni mees (ja veel juhtival kohal mees) niimoodi käituda.

Seda lugu lugedes natukene imestasin ka naispoole osas. Kuidas selline intsident saab niimoodi verest välja lüüa, et hiljem värised hirmust. Üks korralik litakas vastu vahtimist peaks olukorra kiiresti lahendama. Kuigi ei tea, mõni lollakas mees võib seda tõlgendada ka vastu flirtimiseks ja seksieelseks mänguks…

Sry muidugi, kui tegemist oli väga noore neiuga. Sel juhul isegi mõistan, kui mehe selline pealetükkivus verest välja lööb.

Kui palju on neid naisi, kes on võimelised kellegi vastu kätt tõstma? Kui palju on neid naisi, kes on võimelised oma ülemuse vastu kätt tõstma, kui uut töökohta pole kerge leida?

Isegi kui ei olnud noor neiu, siis meil kõigil ei ole oskust kiirelt üllatavale käitumisele reageerida. Mind tohutult häirib see suhtumine, et “aga miks ta nii riides siis oli/miks ta vastu ei löönud – ju siis meeldis?”. Äkki võiks rohkem teisi naisi toetada ja neid mõista?

+37
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitmed naised on kirjeldanud igasugu vastikuid stseene. Küll ebasündsaid kommentaare suurema seltskonna ees, koosolekutel, küll dekoltee näppimist, taguotsa ja rindade patsutamist, sülle istumist ja seina vastu pressimist, aga ka hirmu töölt lahtilaskmise ees.

+28
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Eks tal ole selline komme kogu aeg küljes olnud. Olen A. M.- ga umbes ühevanune. 80ndate alguses oli ta ju ka mingil määral laulja. Ühel peol tantsisime ja ta hakkas ikka väga ühemõtteliselt mulle ligi ajama. Tollal sai selgelt talle märku antud, et nii mölakas ei tasu olla.
Mingit traumat #metoo stiilis ma mõistagi ei saanud. Aga jah, usun küll, et ta tänapäeva õrnukesed võib ära ehmatada.
Paneks õige vangi vanamehe? Las mädaneb.
Tühja neist arvukatest kontserdimajadest.

Maailm on täis inimesi, kes teatud olukordades ei talitse ennast. 100 prossa neist lahti saada ei ole realistlik.

+17
-23
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Eks tal ole selline komme kogu aeg küljes olnud. Olen A. M.- ga umbes ühevanune. 80ndate alguses oli ta ju ka mingil määral laulja. Ühel peol tantsisime ja ta hakkas ikka väga ühemõtteliselt mulle ligi ajama. Tollal sai selgelt talle märku antud, et nii mölakas ei tasu olla.

Mingit traumat #metoo stiilis ma mõistagi ei saanud. Aga jah, usun küll, et ta tänapäeva õrnukesed võib ära ehmatada.

Paneks õige vangi vanamehe? Las mädaneb.

Tühja neist arvukatest kontserdimajadest.

Maailm on täis inimesi, kes teatud olukordades ei talitse ennast. 100 prossa neist lahti saada ei ole realistlik.

Et kui inimene on kultuuriliselt teinud riigile teeneid, siis tuleb silm kinni pigistada ja süüdistada *tänapäeva õrnukesi*? Ega kontserdimaju kinni ei panda, leitakse lihtsalt teised inimesed asemele. Selliseid ahistajaid tulebki karistada, et oleks vähem neid inimesi, kes sama moodi tahaksid käituda.

+46
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui palju on neid naisi, kes on võimelised kellegi vastu kätt tõstma? Kui palju on neid naisi, kes on võimelised oma ülemuse vastu kätt tõstma, kui uut töökohta pole kerge leida?

Isegi kui ei olnud noor neiu, siis meil kõigil ei ole oskust kiirelt üllatavale käitumisele reageerida. Mind tohutult häirib see suhtumine, et “aga miks ta nii riides siis oli/miks ta vastu ei löönud – ju siis meeldis?”. Äkki võiks rohkem teisi naisi toetada ja neid mõista?

Olen sinuga nõus! Mu kommentaari tonaalsus oli tõesti pisut seksistlik. Päris nii ma siiski ei mõelnud. Ja ahistaja käitumist ei õigusta kindlasti mitete.

Sellega olen nõus, et naine ei ole süüdi, et ta on “valesti” riides vmt. Pigem imestasin, et kedagi ajab selline seik hirmust värisema. Aga ma olen ka juba vanamutt ja ilmselt elus palju karastunud ja hinges kalestunud. Sellepärast tunduski see hirmust värisemise koht arusaamatu.

Aga jah, eks kõrvalt arvata ja oletada a la: mina oleks küll virutanud, teinud, öelnud…, on ju ikka lihtsam…

+28
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

mõned märkused, mis artiklis välja toodi, on lausa shokeerivad. mul endal nn matso-ülemus olnud, väikefirma, saadeti ka tööpäeva siseselt e-maile vibraatorite ja sekspesu reklaamiga jne. halva maigu jättis, aga otseselt ei hirmutanud, sest näost näkku päris nii ei räägitud. AM asutuses suht spetsiifiline töö, ega seda laialt võtta ole ju, vb tõesti kardavad töökohata jääda ja on vakka.

+23
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen sinuga nõus! Mu kommentaari tonaalsus oli tõesti pisut seksistlik. Päris nii ma siiski ei mõelnud. Ja ahistaja käitumist ei õigusta kindlasti mitete.

Sellega olen nõus, et naine ei ole süüdi, et ta on “valesti” riides vmt. Pigem imestasin, et kedagi ajab selline seik hirmust värisema. Aga ma olen ka juba vanamutt ja ilmselt elus palju karastunud ja hinges kalestunud. Sellepärast tunduski see hirmust värisemise koht arusaamatu.

Aga jah, eks kõrvalt arvata ja oletada a la: mina oleks küll virutanud, teinud, öelnud…, on ju ikka lihtsam…

Ütle parem, milles naised üldse süüdi on? Naised on kõik süütud.

+4
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

minu meelest need kultuuriinimesed ongi vähe vabama suhtumise ja värgiga. aga ju keegi lootis saada mingi hea koha, aga ei saanud. nüüd on v.viha ja kahju, et enda pihta lubas puutuda 😉
no või midagi sellist.
mul läks ükspäev vastassoost kolleeg seljatagant mööda, kihtass koht oli. võttis kahe käega õlgade ümbert kinni ja… möödus must lähedalt. mis ma nüüd siis teen… hakkan lõugama, et ahistas? näppis? käperdas?

+13
-45
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 992 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Aivar Mäe