Esileht Pereelu ja suhted Ajaviitejutud kinni

Näitan 20 postitust - vahemik 31 kuni 50 (kokku 50 )

Teema: Ajaviitejutud kinni

Postitas:
Kägu

Kõige enam kasutatav alateema oli. Eks nad seda foorumit välja suretada püüavad. Võrreldes aastatetagusega on perekool aastaringses talveunes juba pikemat aega. Ajaviite- ja muude juttude sulgemisega väheneb kasutamine veelgi sest päris palju oli neid, kes ainult ajaviites käisid.

Selles, et siis kaob halvustamine ja isikutest kirjutamine, puudub vähimgi loogika. Kui kasutajanimedega foorumis seda oli, on nimetutes foorumistes seda rohkem.

Jäin sama mõtlema. Et, kuidas aitab ajaviite sulgemine isikute halvustamist ära hoida. Neid teemasid saab ju teha ka teistesse alajaotustesse. Ja isegi parem on mujale teha, sest siis saab olla kägu.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No näed, lillkapsamuti heietused ei kao mitte kuskile, pane või pool foorumit kinni.

Just-just, Miks on lillkapsad? Pane või pool Eestimaad kinni. On siis hariduse puudus või lihtsalt lohakus. Uus reklaam: Ära seksi kui ei oska! Ennast ja teist hoida ei oska, millest me räägime? Mudime selle suuna selliseks, et oma tervis hakkab huvitama!

0
-13
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
svips

Ja jumal tänatud , et kinni on! Mitu korda juhtisin tähelepanu sellele sapile ja mürgile mis seal oli. Vahet pole milline oli avapostitus, esimene või teine vastus sellele oli kas toksiline, üleolev, sarkastiline või isiklik.

Rääkimata seal vohanud sallimatusest kas soo või vanuse põhjal.

PS: Muidugi, valvetrollid kolivad nüüd üle, seega saab eeldada ka teiste teemade mürgistumist.

0
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

See lillkapsas märatseb just anonüümsetes.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige enam kasutatav alateema oli.

Ei olnud. Seal ei käinud ju keegi. Paar teemat päeval oli aktiivne. Suri see koht välja pärast seda, kui nimedega pidi hakkama olema. Tööelu-pereelu-kodu on ammu suurema liiklusega ja huvitavam olnud.

+4
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Imelik oleks seksida inimesega, kellest ma ei tea mis ta sees voolab. Tundmatu, uurimata tilli suhu panek 100% välistatud, ei taha sellepärast suuvähki küll surra või keskkoha vähki. Hirmus!

Kas sa rahuldad end nende jutustuste saatel? Päris pervo emane. Pole kunagi näinud, et keegi naine teiste suguelust ja pükste sisust nii pöördes on.

+11
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Imelik oleks seksida inimesega, kellest ma ei tea mis ta sees voolab. Tundmatu, uurimata tilli suhu panek 100% välistatud, ei taha sellepärast suuvähki küll surra või keskkoha vähki. Hirmus!

Kas sa rahuldad end nende jutustuste saatel? Päris pervo emane. Pole kunagi näinud, et keegi naine teiste suguelust ja pükste sisust nii pöördes on.

See jutt ei saa tulla terve inimese suust. . .

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oot, kas seda on põhjendatud ka, või tehti jälle naksti midagi ära?

Jah, stiilis, et naiste asjad olgu ainult köök, kirik ja sitased mähkud. Aga kirikuteemad olid ju ka ajaviites, ha-ha!

Sorri, aga ajaviites klatšiti põhiliselt suunamudijaid ja mõnda telesaadet.

Seal olid siiski hoopis teised teemad. See paar suunamudijateemat, neid ma kunagi ei avanud, ei pakkunud huvi.

Kõige normaalsem foorum oli.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige enam kasutatav alateema oli. Eks nad seda foorumit välja suretada püüavad. Võrreldes aastatetagusega on perekool aastaringses talveunes juba pikemat aega. Ajaviite- ja muude juttude sulgemisega väheneb kasutamine veelgi sest päris palju oli neid, kes ainult ajaviites käisid.

Selles, et siis kaob halvustamine ja isikutest kirjutamine, puudub vähimgi loogika. Kui kasutajanimedega foorumis seda oli, on nimetutes foorumistes seda rohkem.

Just.

Nii see ongi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enam ei ole Eestis ühtegi anonüümset üldist foorumit.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma vahel loen arvustusi ajalehes. Nt mingi etenduse, filmi kohta. Arvustus on kirjutatud nt filmikriitiku poolt. Haritud ja koolitatud inimene. Aga ikka on kahju neist keda arveustatakse negatiivse arvustuse puhul. Nad on teinud tööd, näinud vaeva.  Selline arvustus mõjutab inimesi ja nende suhtumist. Et mis on vahe sellisel arvustusel ja suunamudijate kritiseerimisel ja halvustamine.  Need viimased isegi ei pinguta kuigi palju. Mitte nii kuid ühe etenduse heaks, kui näitlejad ja lavastajad. Jah, võib öelda, et kriitikat ei maksa isiklikult võtta. Aga kuidas sa ei võta, kui oled pikka aega selle nimel töötanud ja elanud, et teha üks etendus. Etendus, mis, kahju küll, kriitikute ei meeldinud.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma vahel loen arvustusi ajalehes. Nt mingi etenduse, filmi kohta. Arvustus on kirjutatud nt filmikriitiku poolt. Haritud ja koolitatud inimene. Aga ikka on kahju neist keda arveustatakse negatiivse arvustuse puhul. Nad on teinud tööd, näinud vaeva. Selline arvustus mõjutab inimesi ja nende suhtumist. Et mis on vahe sellisel arvustusel ja suunamudijate kritiseerimisel ja halvustamine. Need viimased isegi ei pinguta kuigi palju. Mitte nii kuid ühe etenduse heaks, kui näitlejad ja lavastajad. Jah, võib öelda, et kriitikat ei maksa isiklikult võtta. Aga kuidas sa ei võta, kui oled pikka aega selle nimel töötanud ja elanud, et teha üks etendus. Etendus, mis, kahju küll, kriitikute ei meeldinud.

Ei jälgita neid, kelle tegevus ei meeldi. Lugesin lehest kommentaare, et mingu tööle. Minu arvates, kui inimesel on nii palju jälgijaid nagu mingil mudijal seal, siis ta käibki tööl. Välismaal nimetatakse seda kindlasti töö tegemiseks. Pole küll traditsiooniline töö, aga sellegi poolest, tundub nagu töö. Mina neid mudijaid ei jälgi, sest minu arvates peab inimene ise suunda mudima endal, mitte vaatama teiste mudimisi. Seega mul pole siin ka midagi võita või kaotada ega kiita või laita, aga arvan, et kui on aega ja viitsimist kritiseerida anonüümselt, siis on väga hea elu endal. Minu arvates on see kui õng inimeste ellu, et on aeg vaadata, et jep, pole tuntud Hollywoodi filmide kriitik, et olen anonüümne kriitik ja kas tasub. Või annab elu uue võimaluse, näiteks õppida ära kasvõi muid keeli ja külastada muid foorumeid. Aga siin näevad klaasi tühjana.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuid, üks asi on selge, et kui inimene on kuulus või poolkuulus, siis paraku ta ise otsib tähelepanu. Ja selle kohta öeldakse ”When you’re in the public eye, you are always going to be susceptible to some level of scrutiny and judgment”. Seega kui soovida elada privaatset elu, võiks vähem suunda mudida, samas jällegi ei pea ka suunamudijaid sõimama valimatult, mis siis, et nad oma töö sellise valinud.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seega kui soovida elada privaatset elu, võiks vähem suunda mudida

See nende suunamudijate puhul ongi imelik, et ise teevad kõik, et olla tähelepanu keskpunktis, aga siis loodavad, et saavad ainult kiitust ja kõigile peavad nende tuunimised, väljaültemised ja tegemised meeldima. Kui välja tuuakse ka mitte nii meeldivaid pooli, siis on pill lahti. Ole siis omaette ja ära nori tähelepanu, kui kriitikat ei kannata.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See nende suunamudijate puhul ongi imelik, et ise teevad kõik, et olla tähelepanu keskpunktis, aga siis loodavad, et saavad ainult kiitust ja kõigile peavad nende tuunimised, väljaültemised ja tegemised meeldima. Kui välja tuuakse ka mitte nii meeldivaid pooli, siis on pill lahti. Ole siis omaette ja ära nori tähelepanu, kui kriitikat ei kannata.

Ma ei saa kaasa rääkida, sest ma ei lugenud neid mudijate teemasid. Ma isegi ei avanud neid, seega ma pole sihtrühm ega saa jälgijate ega mudijate osas kaasa rääkida.

Ma lihtsalt eeldan, et inimesed on väga õelad. Näiteks ühest teemas võrreldi õdesid, hooldajaid arstidega, et kes suitsetab ja kes mitte. Noh, USAs näiteks on õdedesse suhtumine hoopis teine. See on suvaline näide. Ma kujutan ette, et nii võidi kirjutada ka erinevate mudijate kohta, aga kuna ma ei lugenud, siis ma ei tea.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt eeldan, et inimesed on väga õelad. Näiteks ühest teemas võrreldi õdesid, hooldajaid arstidega, et kes suitsetab ja kes mitte.

Kuidas õdedesse suhtumine sellepärast halb on, et nenditakse tõsiasja, et õed suitsetavad rohkem kui arstid? See on ju tõsi, mitte mingi kriitika või halvustamine. Mine vaata haiglate suitsunurkadesse, seal ei ole arste, on hooldajad ja õed. Siin üks suunamudija, kes minu arust kannatab vaimse tervise hädade käes, peab juba suureks kriitikaks seda, et teda ei teata. No ta pole ju tuntud, see pole solvang. Kui inimene ise on ülitundlik, siis ei saa ka kõiki teisi süüdistada.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas õdedesse suhtumine sellepärast halb on, et nenditakse tõsiasja, et õed suitsetavad rohkem kui arstid? See on ju tõsi, mitte mingi kriitika või halvustamine. Mine vaata haiglate suitsunurkadesse, seal ei ole arste, on hooldajad ja õed. Siin üks suunamudija, kes minu arust kannatab vaimse tervise hädade käes, peab juba suureks kriitikaks seda, et teda ei teata. No ta pole ju tuntud, see pole solvang. Kui inimene ise on ülitundlik, siis ei saa ka kõiki teisi süüdistada.

Ma ei hakkaks kommenteerima seda suhtumist, mida tean, et mujal maailmas on palju parem. Meie ülesanne ei ole inimesi muuta. Minul on õdedega head kogemused, nende seas on väga intelligentseid ja edasipüüdlikke inimesi. Samuti nagu muude erialaesindajate hulgas.

Ma ei tea, ma ütleks, et kui inimesel on a la ütleme 10+k jälgijat, siis Eesti mõistes ta on suht tuntud. Mingites ringkondades. Pole aimugi, palju tal neid on muidugi.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kommentaaridega tolle artikli all ei nõustunud, kahjuks ei taha maksta hetkel ajalehtede eest ja ei saanud sinna kommenteerida. Minu arvates nood kommentaarid on ideaalne näide, kuidas arvamused võivad täiesti lahkneda ja piisab kasvõi ühest (minust), kes ei nõustu sealsete kommenaaridega. Ja inimesed võviad sellest jälle midagi õppida ja õppida on ju seda, kuidas inimeste meelsus ja arvamus kujuneb ja kui erinev see võib olla.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei hakkaks kommenteerima seda suhtumist, mida tean, et mujal maailmas on palju parem. Meie ülesanne ei ole inimesi muuta. Minul on õdedega head kogemused, nende seas on väga intelligentseid ja edasipüüdlikke inimesi. Samuti nagu muude erialaesindajate hulgas. Ma ei tea, ma ütleks, et kui inimesel on a la ütleme 10+k jälgijat, siis Eesti mõistes ta on suht tuntud. Mingites ringkondades. Pole aimugi, palju tal neid on muidugi.

Kes on õdesid halvustanud, see oli minu küsimus? See suitsetamise teema pole halvustamine. Ja kui inimene ise teab, et ta on tuntud, miks siis solvuda mõne kommenteerija peale, kes ütleb, et pole kuulnudki. Siin teemas ta ütles selle peale, et näe, jälle mõnitatakse. Iga asja ei ole vaja ka mõnitamiseks keerata, mis seda ilmselgelt ei ole. Sama on selle õdede näitega. Sinu arust on suhtumine halb, kui öeldakse, et nad suitsetavad rohkem kui arstid. Minu arust ei näita see ju ometigi mingit suhtumist õdedesse.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes on õdesid halvustanud, see oli minu küsimus? See suitsetamise teema pole halvustamine. Ja kui inimene ise teab, et ta on tuntud, miks siis solvuda mõne kommenteerija peale, kes ütleb, et pole kuulnudki. Siin teemas ta ütles selle peale, et näe, jälle mõnitatakse. Iga asja ei ole vaja ka mõnitamiseks keerata, mis seda ilmselgelt ei ole. Sama on selle õdede näitega. Sinu arust on suhtumine halb, kui öeldakse, et nad suitsetavad rohkem kui arstid. Minu arust ei näita see ju ometigi mingit suhtumist õdedesse.

Asked and answered. Asked and answered.

Väga raske on selgitada midagi kellelegi, kelle mõistus mõtleb teistmoodi. Ma ei saa sulle selgitada asju, mida sina ei mõista. Ja polegi vaja. Sinu kasuks olid seal laigid, kui vaadata kommentaare, kes samasugusel mõtlevad kui sina, aga mina ei mõtle nii ja ei hakka iial mõtlema.

+1
-4
Please wait...

Näitan 20 postitust - vahemik 31 kuni 50 (kokku 50 )

Esileht Pereelu ja suhted Ajaviitejutud kinni