See, milline see mees on, ei oma alaväärsuse määratlemisel mingit tähtsus. Alaväärsus on ütleja peas kinni. Mina näiteks ei ole kohanud kunagi kedagi, kes oleks alaväärne. Samas on inimesi, kelle jaoks iga teine jätab soovida ja on seega alaväärne.
Esileht › Pereelu ja suhted › Alaväärne mees
Teema: Alaväärne mees

Selline mees on võimetu rääkima naisega nii kaua, et jõuaks enamasti üheöösuhtenigi, rääkimata siis pikast ja õnnelikust abielust. Järelikult on tegemist alaväärse isendiga, kes ei peaks oma geene paljundama. Loodus on rääkinud.
Looduses läheb peale mitte hügieenilisem ja siiram, vaid mees, kes murrab. Loeb pealehakkamine, mitte headus. Pahad poisid on väga in.
Mitte pahade tüdrukute seas, Jumal tänatud. Elu on näidanud, et pahad poisid lõpetavd enamasti mingi möku hiirekese otsas, kes võib ju armas välja näha, aga kellel on olemuse poolest tohutu soodumus igasugusteks kaudseteks ja otsesteks peavaludeks ja erinevateks neurootilisteks epidoodeks. Mis aktiveeruvad kohe, kui paha poiss mingi väiksemagi pahandusega hakkama saab ja nõiaring mõlema jaoks ongi alanud.

Mine vaata ajaviite juttude alla ja loe kodanik OriginalTaste kommentaare. Siis saad teada, milline üks alaväärne mees on.
Hahaaa! Bingo!!

Mitte pahade tüdrukute seas, Jumal tänatud. Elu on näidanud, et pahad poisid lõpetavd enamasti mingi möku hiirekese otsas, kes võib ju armas välja näha, aga kellel on olemuse poolest tohutu soodumus igasugusteks kaudseteks ja otsesteks peavaludeks ja erinevateks neurootilisteks epidoodeks. Mis aktiveeruvad kohe, kui paha poiss mingi väiksemagi pahandusega hakkama saab ja nõiaring mõlema jaoks ongi alanud.
Pole ühegi lausega nõus.

Andetu, ambitsioonitu ja pikaldase loomuga.

Andetu, ambitsioonitu ja pikaldase loomuga.
Sellised on parimad pereisad. Paljudel siis ikka mingi eriline anne on? Ja kui paljud üritavad, maksku mis maksab, karjääri teha või püünele trügida? Pikaldase mõtlemisega mees on hea, ei tee lambist suvalisi läbimõtlemata otsuseid, ei ärritu iga sõna peale, on endas kindel. Väga hindan selliseid inimesi. Ainult noor ja totuke võib kedagi sellist kahe jalaga maapeal seisvat alaväärseks pidada. See, kes hindab kiiret lendu ja rikkust, lõbusat elukest.

Pidu ei pane, riske ei võta, äri ei tee.

Äkki sa ei oska vahet teha mõistetel “alahoidlik” ja “alaväärne”. Sinu kirjeldatu on täiesti tavaline vaiksevõitu mees, kes võib vägagi mehelik olla, ükski nendest omadustest, mis mainisid, pole absióluutselt alaväärsusega seotud.

Äkki sa ei oska vahet teha mõistetel “alahoidlik” ja “alaväärne”. Sinu kirjeldatu on täiesti tavaline vaiksevõitu mees, kes võib vägagi mehelik olla, ükski nendest omadustest, mis mainisid, pole absióluutselt alaväärsusega seotud.
Tead sa mõnd vaiksevõitu meest, kes on oma igavas elus kuhugi jõudnud?

ei..

Jah, mina tean.
Võibolla sinu arust mitte kuigi kaugele, aga igal juhul on nad jõudnud paremale kohale, kui see, kust nad alustasid.
Igasugu lärmi-Kustid võivad küll hooga tippu lennata, aga sama kiiresti sealt ka maha prantsatada.

Loomulikult tean ma vaikseid suhteliselt väheambitsioonikaid mehi, kel on väga hea elu- spetsialistid firmades, head isad, pikas õnnelikus abielus oma (samasuguste rahulike) naistega. Oleks selliseid mehi rohkem! Paljud tõmblevad, rabelevad ise ka ei tea, mille järel, raiskavad ja põletavad elu, mis sellest kellelegi kasu on.

Jah, just tänu oma rahuliku loomuse ja külmaverelisuse pärast.

Ei usu. Mina olen aru saanud, et mees peaks olema ikka selline hop-hop-kähku-kähku-tüüpi, võistleja ja võitja.

Ei usu. Mina olen aru saanud, et mees peaks olema ikka selline hop-hop-kähku-kähku-tüüpi, võistleja ja võitja.
Iga eriala puhul ei saa olla hop-hop-kähku-kähku-tüüpi.
See kui mees on rahuliku loomuga, ei tähenda, et ta pole võitja.

Kui mees on rahuliku loomuga, siis on ta aeglane ja teistel jalus ja ei saa olla võitja.

Kui mees on rahuliku loomuga, siis on ta aeglane ja teistel jalus ja ei saa olla võitja.
Oleneb mida ta teeb. On erialasid kus on külmanärvilisus väga hinnatud ja ka vajalik.

Mine vaata ajaviite juttude alla ja loe kodanik OriginalTaste kommentaare. Siis saad teada, milline üks alaväärne mees on.
Lugesin, ei saanud teada. Lai silmaring, oma arvamus pea igal teemal olemas. Suht viisakas tekst. (kasvõi sinuga võrreldes)
Kas oskad ehk konkreetsem olla?

Karjakaupa. Mitte küll kõiki isiklikult. Peaaegu kõik maletajad, enamus tippteadlasi, parimad kirurgid, tuntuimad loodusemehed (nt Fred Jüssist eraelus rahulikumat ja vaiksemat meest on raske leida – intervjuude andmine on õpitud ja õpitav), lendurid, programmeerijad, tõlkijad, tõlgid, veterinaarid ja õppejõud. Ja nii edasi. Väga elavad, paigalpüsimatud, sekeldavad, tohutu suhtlemisvajadusega, lakkamatult askeldavad ja lobisevad, sõnakad machod ei saa neis ametites lihtsalt hakkama. Nemad peavad püsima lihttööde piirimail, kus mõtlema ja keskenduma ei pea.

Kui nüüd sportlased kõrvale jätta, siis tõsiselt tark mees ei pea üldse kellegagi võistlema, et olla võitja. Ta lihtsalt on.
Keskpärased, andetud, sahmijad mehed peavad rapsima, et keegi neid märkaks. Tipptegijaid ei saa mitte märgata. Neil pole vaja võistelda, nad tõstetakse ise üles. Kui ikka oled vabariigi parim või esimese kolme seas keevitaja või ortopeed, siis tahavad sind kõik hädalised. Ükski neist tippmeestest ei pea kellegagi võistlema, et nii heaks saada ega kedagi teelt ära lükkama. Kui siis ainult võistlema iseendaga, palju õppima ja kuulama.

Kui nüüd sportlased kõrvale jätta, siis tõsiselt tark mees ei pea üldse kellegagi võistlema, et olla võitja. Ta lihtsalt on.
Keskpärased, andetud, sahmijad mehed peavad rapsima, et keegi neid märkaks. Tipptegijaid ei saa mitte märgata. Neil pole vaja võistelda, nad tõstetakse ise üles. Kui ikka oled vabariigi parim või esimese kolme seas keevitaja või ortopeed, siis tahavad sind kõik hädalised. Ükski neist tippmeestest ei pea kellegagi võistlema, et nii heaks saada ega kedagi teelt ära lükkama. Kui siis ainult võistlema iseendaga, palju õppima ja kuulama.
Muinasjutuvestja jälle kohal. Miks keegi sind ei taha?
OriginalT, tee üks kaine päev vahele.

Huviline, miks ise oma soovitust ei järgi? Tervise all kirjutasid, et oled alkohoolik. Miks mulle oma joomist pähe määrid?

OT-l on hallukad juba, aga perekoolis mulisemist jätkab “võiduka lõpuni”! Ma pole Huviline.
OT-l on hallukad juba, aga perekoolis mulisemist jätkab “võiduka lõpuni”! Ma pole Huviline.
Üks sama kiibitsev tädike

Huviline, miks ise oma soovitust ei järgi? Tervise all kirjutasid, et oled alkohoolik. Miks mulle oma joomist pähe määrid?
See selgeltnägemine sul kuidagi kohe ei õnnestu. Hea ja llohutav ka teada, et sa admin pole, sest nemad ju teaksid, et a) ma pole ilmselt aasta Tervises käinud ja b) ammugi pole ma seal kunagi midagi kirjutanud. See tõstab minu usku PK adminnidesse, et seal on kõrgem tase kui sina.

See selgeltnägemine sul kuidagi kohe ei õnnestu. Hea ja llohutav ka teada, et sa admin pole, sest nemad ju teaksid, et a) ma pole ilmselt aasta Tervises käinud ja b) ammugi pole ma seal kunagi midagi kirjutanud. See tõstab minu usku PK adminnidesse, et seal on kõrgem tase kui sina.
Alles eile väitsid et esimest korda kommenteerisid, nüüd pole tervise alla terve aasta käinud. Miks sind bännima peaks? Mina küll küüditaja ei ole.

Alles eile väitsid et esimest korda kommenteerisid, nüüd pole tervise alla terve aasta käinud. Miks sind bännima peaks? Mina küll küüditaja ei ole.
Mina olen see, kes tervises pole käinud. Mina EI OLE see, kes sulle eile ütles, et on esimest korda. Miks sa ikka püüad selgeltnägija olla? Sul pole ju andepojukestki. Vaikiksid, näiksid targemana.
Esileht › Pereelu ja suhted › Alaväärne mees