Esileht Ilu ja tervis Algav nohu

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Algav nohu

Postitas:
Kägu

Kas on mõnd head nippi, kuidas nohust pääseda kui tunned, et see hakkab ligi hiilima – kurgus selline lima tekkimise tunne?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen pesnud nina läbi soolveega ninapesukannuga, Nina alla teepuuõli. Rohkelt C vit.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitan ka ninaloputust. Osta spets ninaloputus lahus ka. Sellega pole valus. Mina algul loputasin sooja veega ja see oli ninas ikka kibe ja ebamugav. Muidugi kui pole seda varem teinud, tahab see veidi harjumist. Ei ole algul lihtne lasta  250ml ühelt poolt ninast sisse, et see teiselt poolt välja jookseb. Ja nii teise poolega sama moodi. Mul on see sinine nn kork ka ninaloputuseks,  mille saab keerata  pudeli otsa. Kallis küll, u 25e. Aga pudelit pigistades saab avaldada ka survet, kui nina kinni. Kannuga ma ei tea, kas see õnnestub kinnisema ninaga.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, on. Seesama eelpol mainitud nina loputamine. Mina teen seda tavalise kraaniveega, tõmban lihtsalt pihust vett kergelt ninna. Toimib. Mitte kunagi pole nohu.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lisan veel, et esimes(te)l korral on see ebameeldiv. Sellega harjub nii äa, et pärast ei ole enam vastikut tunnet. Mul on see samasugune rutiin nagu näo pesemine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

apteegis müügil selline nohupulk mentooliga, minumeelest Esti toode. Paar eurot maksab ja imeline täitsa.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kasutan nebulisaatorit füsioloogilise lahusega. Aitab nii nohu kui kriipiva kurgu korral.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas on mõnd head nippi, kuidas nohust pääseda kui tunned, et see hakkab ligi hiilima – kurgus selline lima tekkimise tunne?

Nohu pole iseseisev haigus, vaid mõne viirushaigusega kaasnev sümptom. Eriti midagi teha ei ole. Kõik need pesemised ja loputused leevendavad vaid sümptomit, mitte ei ravi haigust.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kui mul hakkab kurgus tekkima nn limane tunne, siis minu jaoks on see lihtsalt tunnuseks, et vaja uuesti hakata hommikul ja õhtul inhalaatoriga astmarohtu sisse võtma.

Aga kui nohu hakkab tulema – pea paks, nina kinni jne – siis mikserdan endale (ja perele) purgitäie segu, mis koosneb sibulast, küüslaugust, ingverist, ebaküdooniatest ja meest. Seda möksi saab siis mitu korda päevas sisse süüa ja nohu möödub oluliselt kiiremini ja kergemalt.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

värska toode tsilk, sellega loputada, pudelil on vastav korgiots.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nohu pole päris ära suutnud kunagi  hoida, mil tunnen, et nüüd hakkab. Küll aga köha, mis kipub suuremale nohule järgnema.

Vikerraadios oli eile Huvitaja saates intervjuu c vitamiini teemal ja seal anti nõuandeid, kuidas saab haigestumist vältida.

https://vikerraadio.err.ee/1609160894/huvitaja-enesejuhitud-oppimine-c-vitamiiniga/40112b8f206ff74c1ae5ace7ef99bb9e

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Ilu ja tervis Algav nohu