Oi jumal jah. Kas tõesti arvad, et alkoholisõltlased ei saa aru, et joomine midagi ei paranda? Muidugi mitte. Kuigi enda puhul ütleks, et natuke isegi parandab küll. Olen kohutav muretseja, ainult alkoholi mõju all suudan end veidigi välja lülitada. Olen nüüd kuu aega kaine olnud, kohutav aeg. Kõik mured ja probleemid on topelt kaelas. Ja mõtlen, et mis on siis parem, kui ei joo. Mitte midagi paremat pole, ainult hullem masendus ja võimetus ennast probleemidest korrakski eemale viia.
Vat, mõned ei saa. Mõned inimesed ei oska millegi nimel vaeva näha. Ega ei peagi KOHE paremaks saama. Ärevust on võimalik ka ravimitega alla suruda. Kognitiiv-käitumuslik teraapia on paljude hädade puhul abiks, aga jah, see ei mõju 10 minutiga nagu üks naps. Teraapiaga peab vaeva nägema ja seda alkohoolik ei taha või ei oska. Kui jood selle pärast, et oled paks, siis ega see sind peenemaks ei tee. Teeb trenn, aga sellega võib aega minna isegi mitu aastat kuni soovitud vormini.
Alkohoolik on ka väga isekas. Mina ja minu naps. Tegelikult on pereliikmetel ja lähedastel kohutav seal kõrval elada ja seda pealt vaadata. Aeglane enesehävitamine. Päris loll suremise viis ka – tipsutades võib paarkümmend aastat see allakäik olla. Lõpp võib olla päris jube (alkoholismist põhjustatud haigused). Kui üldse elada ei taha, siis selle lõpetamiseks on ikka kiiremaid ja valutumaid meetodeid, a no need ka ei sobi – päris seda ju ka ei taha. Vat mõelge välja, mida te elult tahate ja siis minge selles suunas. Ära on tüüdanud need alkohoolikute vabandused, miks jälle kõik nii perses on, et vaja jälle juua. Küll on inimesed üleüldiselt kurjad ja küll siis tädi Aino nähvas ja lapsed ka külas ei käi (aga ise ka ei helista ja ei kutsu) ja vaat nüüd väänasin jala ka välja. Aga et võtaks kätte, näeks natuke vaeva, saavutaks oma eesmärgi ja elu oleks stabiilsemalt ilus – seda millegipärast ei saa tehtud.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 26.07 13:25; 26.07 15:10; 29.07 15:50;