Mina olen ka sõltlane olnud. Väga suure vaevaga sain oma sõltuvusest lahti. Mitu korda langesin tagasi ja pidin kogu piina otsast peale kannatama. Maha jätmine on füüsiliselt väga piinarikas. Praegu just see hoiabki uuesti alustamast, et ma mõtlen, kui raske see kõik oli ja kui ma uuesti alustan ning tahan maha jätta, pean kõik need võõrutused uuesti läbi tegema.
Olen see vahepealne kirjutaja, kelle tolerantsus kasvas ebanormaalseks.
P.s. tyhi pind peale kirjutist venis pikaks, ei saanud enam normaalseks muuta.
Mind huvitab siiralt, millised olid need v66rutusnähud? Ja piin, mida pidid kannatama?
Mu elus oli aastaid, kui igal 6htul kulus l66gastuseks pudel veini. No t6esti igal 6htul (polnud lapsi, seega kedagi teist peale enda sellega ei kahjustanud). Tööl käisin samuti ja k6ik oli ok.
Tasapisi lisandusid veinile ka m6ned siidrid, vahel 6lled (0.3 l pudelites)…siis juba kaks pudelit veini.. Hommikul oli siis ysna räsitud olemine. Varem ei saanud nagu arugi enesetundest, et midagi valesti oleks.
Aga kui ka need eelpool mainitud 2 veini + 2 shampust said manustatud, olin järgmisel päeval kurnatud ja kurb, et nii loll ja saamatu olen (alkoholi osas), aga muid fyysilisi märke ei täheldanud. Et käed oleksid värisenud vms. Kassiahastus- seda kyll, aga see pigem vaimset laadi. Siis tulid juba ka valed, miks ma ei saanud yhel v6i teisel päeval tööle minna (piinlik).
Mul on korralikud haritud vanemad. Kumbki ei tarvita alkoholi. Ise samuti justkui normaalne ja ka kena inimene, aga sattusin tudengina endast vanema mehe otsa, kes mind selle “v6lu”maailmaga tuttavaks tegi…peened napsud jne. Olingi n6rk & langesin l6ksu 🙁
Keegi kirjutas siin väga hästi, et ta parem ei proovigi narkootikume, kuna teades iseend, v6ib s6ltuvusse sattuda. Mina enda “eripära” siis veel ei teadnud. Samas suitsust olen kyll eemale hoidnud ja olen kindel, et see elu saab elatud ilma ainsatki tubakat t6mbamata.
Peale lahutust tuli mu ellu tuli yks mees. Pean teda maapealseks ingliks 🙂 Ta ise oli otsustanud mingil ajal alkoholist täielikult loobuda. Olevat hakanud tööd ja hobi segama. Hobiks motokross. Rajale ikka n6rga vennikesena ei kipu minema, arusaadav. Kuidagi rääkis ja kirjeldas oma elu, kui hea ja kerge on olla alkoholita. Nv-sed ka hoopis teistsugused: täis tegemist ja käimisi, mitte reede6htust pohmakat pool päeva välja magades.
Eelnevalt olin lugenud ka vastavat kirjandust endiste alkohoolikute pihtimustest, aga see minu alateadvusse ei j6udnud miskipärast.
Kyll aga muutis mu elu see mees: ka muu osas oma hoolivuse ja toetusega (ei, meil pole sekssuhe, ta on kenasti abielus :)). Ja tema elu k6rvalt vaadates.
Käiski kl6ps ära ja ka minu elu sai uue hoo sisse! Päevapealt. 3 a. tagasi!