Esileht Ilu ja tervis alkoravi mõte liigub

Näitan 14 postitust - vahemik 1 kuni 14 (kokku 14 )

Teema: alkoravi mõte liigub

Postitas:
Kägu

Kas ainult tahtejõud, tahe mitte juua või on joogisoovi vastu ka rohi? Ehk: niikuinii peab ise ponnistama või alguses ikka meditsiin ka aitab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitaks järgmist valemit: Tahtejõud+ Wismari psühhiaatri konsultatsioon=karsklane. Kui spetsialisti ei kaasa on oht jälle tsüklisse langeda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust see Wismari teeb väga vanamoodsat ravi ja sobib ehk päris parmudele. Tuleks pöörduda vastavasse ravikeskusesse, mille kontaktid on siin: https://alkoinfo.ee/et/kuidas-vahendada/spetsialisti-abi/kuhu-poorduda/ Kirjutatakse kaasaegseid ravimeid ja teraapiat.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt öeldes mul sai igaõhtusest veinitamisest kopp ette,  läksin Wismarisse, üks külastus, alkovastased rohud peale, mingid rahustid veel esimesteks nädalateks. OLin nagu sobmgi, ei jaksnaud mõeldagi, et alkot juua, iiveldas kah veel alkorohtudest(esperal). Aga sain lahti sellest mõttest, et nii hea telkut vaadata veini limsates, nii hea koristada, kui veini kõrvale limpsata jne. Ja polnud padujoodik, lihtslt veinitasin juba mitu aastat iga päev, kuna elu tundus siis lihtsam. Tegelikult nüüd juba mitu kuud kainena ikka parem, kaal korras, nahk ilus, energiat jube palu jne.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eestlased pidavat aina enam jooma. Kahju. Meid niigi vähe.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt öeldes mul sai igaõhtusest veinitamisest kopp ette.

Tegelikult nüüd juba mitu kuud kainena ikka parem, kaal korras, nahk ilus, energiat jube palu jne.

Hea oli lugeda, tubli!

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitaks järgmist valemit: Tahtejõud+ Wismari psühhiaatri konsultatsioon=karsklane. Kui spetsialisti ei kaasa on oht jälle tsüklisse langeda.

Karsklaseks ei soovi küll saada.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Karsklaseks ei soovi küll saada.

Kui sul on haigus, siis iga pits ju võib uuesti jooma ajada. Mismoodi sa seda ette kujutad siis?

Kas ainult tahtejõud, tahe mitte juua või on joogisoovi vastu ka rohi? Ehk: niikuinii peab ise ponnistama või alguses ikka meditsiin ka aitab.

mind tabltid ei aidanud. Oli halb olla pärast tablaka võtmist aga jõin ikka

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kui ikka päris põhjas veel ei ole ,siis on ehk Naltrexonest abi.Minul vähemalt oli

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt öeldes mul sai igaõhtusest veinitamisest kopp ette, läksin Wismarisse, üks külastus, alkovastased rohud peale, mingid rahustid veel esimesteks nädalateks. OLin nagu sobmgi, ei jaksnaud mõeldagi, et alkot juua, iiveldas kah veel alkorohtudest(esperal). Aga sain lahti sellest mõttest, et nii hea telkut vaadata veini limsates, nii hea koristada, kui veini kõrvale limpsata jne. Ja polnud padujoodik, lihtslt veinitasin juba mitu aastat iga päev, kuna elu tundus siis lihtsam. Tegelikult nüüd juba mitu kuud kainena ikka parem, kaal korras, nahk ilus, energiat jube palu jne.

Kas neid tablette jääb siis eluaeg võtma või teed mingi kuuri ja veiniisu pikaks ajaks läinud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegelikult nüüd juba mitu kuud kainena ikka parem, kaal korras, nahk ilus, energiat jube palu jne.

Ma ka mitu kuud kaine ja midagi pole muutunud. Kaal sama, nahk sama, energiat sama palju. Ootaks ka mingit positiivset muutust, aga pigem igavam ja nõmedam on.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ka mitu kuud kaine ja midagi pole muutunud. Kaal sama, nahk sama, energiat sama palju. Ootaks ka mingit positiivset muutust, aga pigem igavam ja nõmedam on.

Seda ütlevad paljud.

Kained inimesed (kes vbl üldse kunagi pole arvestatavalt joonud) on harjunud sellega, et selline see elu ongi, et (vähemalt aeg-ajalt) võib olla igav ka. Aga kaineks saanu jaoks on see midagi uut ja natuke šokeerivat – ei tohiks ju nii olla?!?

Kui mingi vedelik sinu eest enam elu huvitavaks ei tee, siis peaks hakkama mõtlema selles suunas, et mis on see hobi või tegevus, mis siis teeks. Ehk siis igavust ei tasu karta. Aga teisalt, et see igavus igaveseks ei jääks, peab ühel hetkel ilmselt välja mõtlema mingeid lahendusi. Just “muidu oleks igav” on sageli see motivaator, mis paneb inimesi igasugu tegevusi välja mõtlema ja tegema. Mõni kõrvalt vaatab ja mõtleb: “Kuidas ta ometi viiiiiiitsib!” – aga näe, viitsib, sest muidu tal oleks igav (ja hakkaks ka igavust alkoholi vms. ennasthävitava abil tapma äkki).

See on analoogne väikelastega, keda ei lõbusta ekraan ega täiskasvanu. Alguses laps lihtsalt aeleb selili põrandal maas ja korrutab: igav, igav, igaaaav… Aga siis tulevad mingid mõtted ja hakkab tegutsema. Kui aga täiskasvanu last kihku-kähku lõbustama (ehk igavuse tõrjet tegama) ruttab, siis neid mõtteid ei jõuagi tulla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kained inimesed (kes vbl üldse kunagi pole arvestatavalt joonud) on harjunud sellega, et selline see elu ongi, et (vähemalt aeg-ajalt) võib olla igav ka. Aga kaineks saanu jaoks on see midagi uut ja natuke šokeerivat – ei tohiks ju nii olla?!?

Asi pole ainult igavuses, aga ka selles, et kui elus on palju jama, siis tuleb sellele kõigele täiesti kaine peaga otsa vaadata. Enne oli stressi maandamiseks alkohol, aga nüüd nagu polegi midagi. Ega mina ei soovitanud kellelgi ikka edasi juua, vaid lihtsalt ütlen, et paljudel (ka minul) on ootus, et kui jätan alkoholijoomise, siis kõik läheb niivõrd heaks ja elukvaliteet tõuseb. Võib minna pigem vastupidi, eriti kui just padujoodik nagunii ei olnud.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga kainetel inimestel on ju ka ometi midagi, mis aitab neil stressiga toime tulla ja jamadele otsa vaadata: tetud viisil mõtlemine, et jamasid mitte liiga palju endasse võtta, lõõgastavad tegevused, mis aitavad pingeid maha laadida jne. Või vähemalt teadlikkus enda stressitaluvuse puudujääkidest (selle asjaga ma ei tegele, sest see on liiga stressitekitav).

Sellel,  kellel seni on olnud alko “kark” võtta, pole aga olnud sundi kujundada endas välja mingid teised stressi talumise viisid. Ja siis tuleb halva üllatusena, et stressi talumise lihas on atrofeerunud ja ilma alko “karguta” on püsti püsimine kehvake.

Lahendus oleks siis muidugi seda võimet endas arendada.

padujoodik nagunii ei olnud.

Ja hea on.  Pikaajalistel alkohoolikutel on kaine peaga elule otsa vaatamise võime kärbunud üldse nullilähedaseks.

0
0
Please wait...

Näitan 14 postitust - vahemik 1 kuni 14 (kokku 14 )

Esileht Ilu ja tervis alkoravi mõte liigub