Selliseid võrdluseid looma hakates võib juba kõike normaliseerima hakata. Lapse (või ka nt hooldatava täiskasvanu) tagumiku puudutamine tema tõstmise/toetamise eesmärgil või suguelundite puudutamine pesemise eesmärgil on ka normaalne, seksuaalse kire rahuldamise eesmärgil siiski mitte. Või sa tõesti arvad ka nii, et kui sina oma last pesed, siis on okei, kui mõni teine täiskasvanu teda intiimpiirkonnast hoopis teisel eesmärgil katsub, sest niikuinii pestes ju katsutakse ka?
Loomad ei ole väikesed lapsed. Suur viga on hakata tõmbama loomade ja väikelaste vahele võrdlust. Ükskõik kui nunnud ka loomad ei oleks, nad ei ole lapsed.
Laste puhul on olemas empiirilised tõendid sellest, et seksuaalne tegevus täiskasvanutega põhjustab neil vaimseid ja ka füüsilisi probleeme. Kus on sellised tõendid loomade kohta? Ma ei räägi siin sellest, kui keegi looma peksab või kinni seob.
Mina oma elus igatahes väldin ükskõik kelle hukka mõistmist ainult seetõttu, et see tundub veider. Ei eita, et loomaseks tundub veider, aga kui kellelegi meeldib täkku masturbeerida, no taeva pärast, las siis masturbeerib oma lõbuks. Kui täkk selle peale ka õnneliku lõpuni jõuab, siis see ei näe küll selline välja, et ta kohutavalt piinelnud oleks.
Normaalsetel inimestel selliseid asju ei juhtu ja sinu küsimus on kummaline.
Kas “normaalne inimene” on alati see rühm, kuhu sina ka klassifitseerud olenemata sellest, millist definitsiooni kasutada?
Kuidas saab mingeid zoofiile õigustada.
No vaat, see on tüüpiline kitsarinnaliste inimeste pime ja dogmaatiline ellusuhtumine. Kuidas saab mingeid zoofiile õigustada, kuidas saab mingeid homosid õigustada, kuidas saab mingeid neegreid õigustada, kuidas saab mingit kanepi tarbimist õigustada, kuidas saab mingeid juute õigustada, kuidas saab mingeid naisi õigustada, kuidas saab mida iganes õigustada. Kõik on ette ära otsustatud, mis on normaalne ja mis ei ole, ning igasugune arutelu sel teemal on igaveseks suletud ja keelatud.
Isane koer läks ise naise manu, ise kargas talle selga, ise paaritas, ise jõudis õnneliku lõpuni, ise kargles seejärel õnnelikult naise ümber ja liputas saba, aga kahtlust ei ole mingit – koer kahtlemata piinles kohutavalt selle kõige juures. Sest usudogma ütleb, et koerad on väikesed lapsed, kelle jaoks seks on kohutav piin ja katsumus, mida vaid ilmse vastikustundega ette võetakse “liigi säilimise” nimel.
Tänan väga, aga mina igatahes sellist pimedat ja dogmaatilist ellusuhtumist ei pea õigeks. Mind huvitavad vastused küsimusele, miks raha nimel loomade vägistamine on õige ja aktsepteeritud, aga ilmselt mõlemale osapoolele meeldiv seks kinni sidumata loomaga on kohutav loomapiinamise ilming. On sul vastus sellele küsimusele? Silmakirjalikkus mulle igatahes ei meeldi.
Täpselt samamoodi mulle ei meeldi, kui keelatakse loomadel kõri läbilõikamine, VÄLJA ARVATUD juhul, kui see on seotud mingi ajuvaba usulise rituaaliga. Sest usu varjus võib loomi piinata? Nõme.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt 22.12 12:48; 22.12 12:51; 22.12 14:57; 22.12 15:02; 22.12 16:00; 22.12 16:29; 22.12 18:26; 22.12 18:41; 22.12 18:54; 23.12 15:54; 23.12 16:11; 23.12 18:17; 02.01 16:20;