Tere!
2.08 eemaldati homoonspiraal, sest ajast on olnud regulaarselt 25päevased tsüklid. Viimasel korral sain Ov-testil 2 triipu kätte CD18, eelduslikult hindasin OV ajaks valutorgete põhjal CD20-22 ehk vahetult enne tavapärase tsükli lõppu.
Päevi aga ei alanud. CD29 tekkid hommikul korraks määrimine, ülejäänud päev polnud midagi, CD30 määris päeva vältel mõned korrad, CD31 ehk täna samuti. Tavapäraselt kestavad päevad koos määrimisega 4 päeva (3s päev korralikult ning 4s päev juba lõpumäärimine), täna kolmandal päeval on määrimine isegi väiksem kui eile. Tegin täna hommikul ka rasedustesti, mis oli negatiivne.
Üleeile ja eile esines tugevat iiveldust, mis päris oksendamisega siiski ei lõppenud, kõht on punnis ning on vahelduva eduga kergelt lahti, esineb ka valutorkeid, viimasel 4-5 päeva on mitmed korrad päevas üsna tugevad kõrvetised.
Eeldusliku OV järgi ehk ongi veel vara testi teha ning mõistan, et tegu võib olla nii tsüklihäirega (ning “peast rasedusega”), kuid võimalik siiski ka raseduse algus?
Siit ka minu küsimus: lähtuvalt minu tavatsükli pikkusest (25 päeva) ja võimalikust OV ajast (29-31.oktoober), millal võiksin testi teha, et võimalik rasedus kindlasti testil kajastuks? Ehk aeg, mil negatiivne test tähendakski kindlasti negatiivset, mitte enam võimalikku liiga varajast rasedust?
Mul on hetkel kirjas igaks juhuks ka aeg naistearsti juurde 16.11 ehk täpselt nädala pärast, kuid tahaks teada, kas mul on mõtet proovida ka juba vahepeal teste teha.
Ette tänades
Elli-Ly