RE: Ämmale jäi kehakaal ette :(
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kui ma kunagi kaalusin pikkus -100, siis ma olin ikka täielik tümikas, istmik kattis juba vaat et terve tooli ära ja korralikud sangad võdisesid. On ikka õrnahingelisi siin ilmas. Öeldi paks, siis öeldi. Eriti nilbe on aga siinsetel kägudel veel ülekaalulisele inimesele soovitada, et ignoreeri probleemi ja söö veel mõnuga kooki ka peale ja et naine ongi ilus kui vormi on. Ongi ilus jah, kui vorm on, mitte lotendav pekk.
Inimesel on nüüd laps, tema enda huvides on oma eluiga võimalikult pikendada ja iga liigne lisakilo sööb 1-2 aastat elueast maha. Kui ei usu, tutvuge vastava kirjandusega, ülesöömine tapab praegu rohkem inimesi kui nälg. Lapselapsi tahab kunagi näha? Või peaks ennast 60selt hauda õgima koogiga?[/tsitaat]
Istmik peakski tooli ära katma, kui pole just tegu tugitooliga. Mis ülesöömisest sa üldse jahud, mis koogist? Praegu on jutt äsja sünnitanud naisest ja raseduskilodest, mis on enamjaolt ikka hormonaalse taustaga. Kahe nädala jooksul ei jõua kõhulihased veel väga paljudel tagasi tõmmata, mida rohkem sünnitusi, seda enam kulub aega. Trenni on esimesel kuul lausa keelatud teha (pean silmas lihastreeninguid) ning aeroobset treeningut on ka äsjasünnitanud, verejooksuga naiselt nagu palju eeldada. Esimesed 2 nädalat on tihti sellised, kus naine ei saa vbla veel istudagi (oleneb rebenditest), kindlasti aga pole sünnitusest taastuval naisel vaja mõelda oma beebikilode peale – see oleks lausa haiglane. Peale sünnitust on kuni 10 ülekilo täiesti normaalne – arvestades, et kaalu annavad juurde ka suurenenud, piima täis rinnad. Arstidki soovitavad peale sünnitust oodata seksi, sauna ja spordiga 2 kuud.
Ja ma ei ole mingi \”tümikas\”, kes end su teemapüstitusest solvatuna tundis – mina olen suht imelise ainevahetusega ja olen alates 16 aastast peale juba 24 aastat ühes kaalus olnud – 173cm ja 53 kg. Aga mitte 2 nädalat peale sünnitust! Kolmanda lapsega ei saanudki beebikilodest lahti enne, kui imetamise lõpetasin (9 kuud pärast). Siis kadus \”ülekaal\” iseenesest kuu ajaga.
ja veel – sama kaalu ja sama pikkusega inimesed EI NÄE ühtemoodi välja. Kiire kaalutõusu põhjuseks on rasvumine. Rasv ei kaalu suht midagi, kuid on väga mahukas. Samas kaalus inimene, kellel on aga kogu aeg selline mass olnud ja kes ka trenni teeb – tema kaalunumber koosneb lihasmassist, mis on rasvast palju raskem ja kindlasti mitte ei võdise. ja kindlasti näeb selline inimene tunduvalt peenem välja kui esimene. Lisaks veel luustruktuur. Kui laia, jässaka luustikuga inimene kaalub sama palju kui kitsa rinnakorvi ja puusaga naine, siis viimane on rasvunud ja esimene ei pruugi seda olla.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 04.05 16:11; 04.05 17:48;