Asi on selles, et kui olin laps, siis ennustati mulle, et elan 40-45 aastaseks ja suren mõrva läbi. Saan nüüd varsti 40 ja liiga tihti tuleb meelde ennustus, lausa piinavalt ma ütleks. Kuidas sellest üle olla?
Infoks veel niipalju, et kui ennustati, siis olime kolmekesi. Mina, ema ja õde. Õde pidi elama pika vanuseni, aga surema pikka aega piineldes. Ema surm pidi olema momentaalne, elab elu lõpuni, läheb õhtul magama ja sureb. Mina siis pidin minema enne oma aega 40-45 eluaasta vahel läbi mõrva.
Läks aga nii, et õde on surnud, autoavaii. Ema piinles jubedalt 2 aastat ja on ka nüüd läinud. Ühesõnaga, olen üsna traumeeritud surma poolt. Hirm oma lapsi jätta tekitab õudu. Kuidas hirmust vabaneda? Tänan.
Fakt on see, et me kõik sureme. Nii et surma võib kõigile ennustada. Kuna surma asjaolud ennustamine on ebatäpne, võid enda ennustuse ka prügikasti visata. Tuleb see surm nagunii, aga too ennustaja ei oma mingeid võimeid, kui nii metsa ennustas. Järelikult on ka sinu oma tühine. Nii et tee endast olene, et elada. Ära sea oma elu ohtu, söö, liigu ja ela nii tervislikult kui saad. Hoia eemale joovastavatest ainetest ( suur osa jama tuleb seetõttu, et inimese ei ole koha, tarbivad aineid ja jooke, mis tähelpanu minema viivad). Ja tunne elust rõõm. Aga surma võib ennustada kõigile. Jah ükskord me siit kõik läheme :)Keskenduks nüüd elamisele.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 23.08 17:47; 24.08 12:01;