Esileht Ajaviite- ja muud jutud Ammu öeldud ennustus piinab- kuidas üle olla?

Näitan 25 postitust - vahemik 1 kuni 25 (kokku 25 )

Teema: Ammu öeldud ennustus piinab- kuidas üle olla?

Postitas:
Kägu

Asi on selles, et kui olin laps, siis ennustati mulle, et elan 40-45 aastaseks ja suren mõrva läbi. Saan nüüd varsti 40 ja liiga tihti tuleb meelde ennustus, lausa piinavalt ma ütleks. Kuidas sellest üle olla?

Infoks veel niipalju, et kui ennustati, siis olime kolmekesi. Mina, ema ja õde. Õde pidi elama pika vanuseni, aga surema pikka aega piineldes. Ema surm pidi olema momentaalne, elab elu lõpuni, läheb õhtul magama ja sureb. Mina siis pidin minema enne oma aega 40-45 eluaasta vahel läbi mõrva.
Läks aga nii, et õde on surnud, autoavaii. Ema piinles jubedalt 2 aastat ja on ka nüüd läinud. Ühesõnaga, olen üsna traumeeritud surma poolt. Hirm oma lapsi jätta tekitab õudu. Kuidas hirmust vabaneda? Tänan.

+7
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Läks aga nii, et õde on surnud, autoavaii. Ema piinles jubedalt 2 aastat ja on ka nüüd läinud. Ühesõnaga, olen üsna traumeeritud surma poolt. Hirm oma lapsi jätta tekitab õudu. Kuidas hirmust vabaneda? Tänan.

Loogish, et vanaeit ajas teid kolm segamini. Kuna pikk haigus ja varakult suremine (tahtmatu mõrv, e. autoavarii) on juba olnud, siis jääb sulle ainult üle pikk vanaduspõlv.
Valmistu igasugusteks teisteks ja kolmandateks sammasteks, sest neid läheb sul 40a pärast vaja.

+67
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

facepalm

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nagu näha, siis see ennustus ei läinud ühelgi moel täide. Järelikult on see puhas jama, mille pärast ei pea muretsema.

Elu lõppebki alati surmaga. Aga kui sa veedad oma elu pidevalt surma pärast muretsedes, siis jääb see elu ju elamata.

Abiks võib olla psühholoogiga rääkimine, siis saad oma hirmud lahti rääkida, need ümber mõtestada ja kerge südamega edasi elada.

+35
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris ennustaja EI ÜTLE kunagi kuidas ja millal inimene sureb. Ta võib seda näha, kuid ei ütle. See nende n-ö kutse-eetika.

+38
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Just. See nn “ennustaja” oli ikka paras värdjas, et selliseid asju rääkis.

+30
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris ennustaja

lol

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No kui sellest ei piisa, et kaks ennustust pole ju kumbki paika pidanud, ega siis ei aita vist miski. Psühholoog ehk loksutaks paika midagi? Saaksin aru, kui kolmest ennustusest kaks oleks läinud täpipealt täide, siis ilmselt küll hakkaks natuke paanikat kerima, aga kui kõik on seni puhta metsa, mille pärast siis südant valutada?

+22
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Milline ema viib oma kaks tütart ennustaja juurde ja küsib selliseid asju?!?! :O

+26
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ennustaja, ma ütlen sulle, unusta ära. Ükski ennustaja ei suuda nii pikka ajaskaalat ette ennustada, rääkimata sellest, et ka surmamärk ei ole teps mitte surm. Inimese elu on võimalikkuste väli ja iga samm teed sa risteel otsuseid ja iga otsus muudab tulevikku. See, mida ennustaja võis näha, oli sajast tuhandest üks võimalus. Mõttetu ennast sellise jamaga painata või koguni isetäituvaks tulevikuks muuta.

Mõni teine ennustaja räägiks sulle kindlasti mõnd teist juttu.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loogish, et vanaeit ajas teid kolm segamini. Kuna pikk haigus ja varakult suremine (tahtmatu mõrv, e. autoavarii) on juba olnud, siis jääb sulle ainult üle pikk vanaduspõlv.

Valmistu igasugusteks teisteks ja kolmandateks sammasteks, sest neid läheb sul 40a pärast vaja.

Minu arust on pikk piinlemine ja momentaanne surm ära olnud. Mõrv on veel alles ju. Autoavarii ei ole mõrv.
Muide, teemaalgataja, see sõna on jah momentaanne. Õpid enne surma veel midagi Perekoolist.

0
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minu arvates ei ole nii must ja valge, et ei tohi mitte mingil juhul öelda. Minu arvates saab saatust siiski muuta. Kui öeldakse, et upud laeval, siis saad ju vältida laevaga sõitmist ja pääseda negatiivsest tsenaariumist. Või siis saad oma elu korraldada nii, et selleks x aastaks saad juskui oma asjad korda ajada. Misiganes, näiteks abiellud armastatud elukaaslasega, et tema saaks pärandist osa. Lepid ja silud ära oma sassis suhteid. Et kui ennustus peaks täide minema, siis lahtiseid otsi ei jää ega sugulasi kummitama ei tule.

Jajah, on näha, et sa pole kuigi palju ilukirjandust lugenud. Et kui laevale ei lähe, siis elad igavesti või?

Suhteid võiks siluda ju ka jooksvalt, mitte tingimata surmahirmus…

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ja pääseda negatiivsest tsenaariumist

Oh kirevase päralt, kas siis on NII raske ära õppida selle sõna kirjapilt!?

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga nende selgeltnägijate saadete pealt ju võib kokkuvõtvalt öelda, et midagi nad vahete vahel justkui tunnevad aga üle poolte juhtudel panevad täiesti puusesse või näevad asja vaid mingil määral.

Ja ülejäänud juhtudel said need ettetundjad äkki saatetiimilt vihjeid, sest kes viitsiks vaadata saadet, kus kari ennustajaid 100% lihtsalt totaalselt puusse paneb?

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Asi on selles, et kui olin laps, siis ennustati mulle, et elan 40-45 aastaseks ja suren mõrva läbi. Saan nüüd varsti 40 ja liiga tihti tuleb meelde ennustus, lausa piinavalt ma ütleks. Kuidas sellest üle olla?

Infoks veel niipalju, et kui ennustati, siis olime kolmekesi. Mina, ema ja õde. Õde pidi elama pika vanuseni, aga surema pikka aega piineldes. Ema surm pidi olema momentaalne, elab elu lõpuni, läheb õhtul magama ja sureb. Mina siis pidin minema enne oma aega 40-45 eluaasta vahel läbi mõrva.

Fakt on see, et me kõik sureme. Nii et surma võib kõigile ennustada. Kuna surma asjaolud ennustamine on ebatäpne, võid enda ennustuse ka prügikasti visata. Tuleb see surm nagunii, aga too ennustaja ei oma mingeid võimeid, kui nii metsa ennustas. Järelikult on ka sinu oma tühine. Nii et tee endast olene, et elada. Ära sea oma elu ohtu, söö, liigu ja ela nii tervislikult kui saad. Hoia eemale joovastavatest ainetest ( suur osa jama tuleb seetõttu, et inimese ei ole koha, tarbivad aineid ja jooke, mis tähelpanu minema viivad). Ja tunne elust rõõm. Aga surma võib ennustada kõigile. Jah ükskord me siit kõik läheme :)Keskenduks nüüd elamisele.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No näiteks ühe tundub laulja poeg, kes hiljuti suri, abiellus aasta algus lapse emaga, kuigi nad ei olevat koos elanud ammu ega plaaninud ka suurt kokku kolimist. Ju oli tervis läbi ja sai isegi aru, et abieluga on tal võimalik naisele teene teha, kui midagi äkitsi juhtuma peaks.

Kuidas see abielu naisele kasulik on nüüd peale surma? Lihtsalt huvitab 🙂

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mäletan, et mu vanaema elas ka pikalt selle paine all, et lapsena oli mustlane talle ennustanud, et vanadus möödub ratastel – ta siis arvas, et ratastoolis, eluaeg kartis. Vanaduse veetis vanaema igati oma jalgel, aga lapsed ja sugulased olid mööda linna laiali, muudkui sõitis kõigi vahet bussiga – need need rattad olidki.
Ühesõnaga – ükski ennustaja ei ütle täpseid fakte, vaid kirjeldab midagi ebamäärast, et ennustuse saajal oleks endal võimalik tõlgendada ning pärast öelda – oi, aga ennustus oligi õige. Kõik detailsed ennustused on pullikaka ja arusaamatu, miks keegi üldse midagi sellist rääkida võis.
Sellega ma ei väida, et mittedetailsed ennustused kõik õiged on, aga midagi mõned ennustajad siiski näevad ja teavad.
Ja tõesti, mida sa mõtled – sul on ju faktid olemas, et selle ennustaja ennustused olid valed. Nii on ka sinu omaga. Arusaadav, et hirm võib ikka olla, aga tapa see hirm mõistusega. Kui muu ei aita, siis leia mõni muu oma elusündmus, mida ka kaudselt mõrvaks võib nimetada – näiteks tegi keegi sulle väga haiget, niiöelda mõrvas vaimselt, mida iganes – ja sisenda endale, et seda just ennustaja mõtleski. Saad hakkama küll. 🙂

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No näiteks ühe tundub laulja poeg, kes hiljuti suri, abiellus aasta algus lapse emaga, kuigi nad ei olevat koos elanud ammu ega plaaninud ka suurt kokku kolimist. Ju oli tervis läbi ja sai isegi aru, et abieluga on tal võimalik naisele teene teha, kui midagi äkitsi juhtuma peaks.

Lesepension,toitjakaotuspension,kinnisvara jne jne.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tean täpselt mida sa teemaalgataja tunned..mina käisin ka ca 20 a tagasi ennustaja juures, kes ütles, et sünnitan 2 poega, üks sureb ära ja teine läheb pätiks kätte ära..nüüd tagantjärgi ütlen, et täiesti haige värk. Valetaks, kui ütleksin, et ei ole sellepeale mõelnud. Kui teine laps sündis tütar, siis sain aru, et see, mida ta rääkis ei vasta tõele..surma võis näha, kuna olin kaotanud venna. Lihtsalt kustuta need laused peast ja naudi elu. Mina ei usu ühtegi sõna enam, sest mitte midagi, mis ta ennustas, ei ole läinud täppi.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui selgeltnägija midagi tõesti näeb, siis ainult järgmise nn ristteeni. Kohast, kus inimesel on kaks või rohkem reaalset valikut, ta edasi näha ei saa, sest võimalike variantide arv suureneb. Kas teate pendliga laste arvu ja soo ennustamist? Mina olen seda korduvalt teinud elu jooksul ja vastavalt enda tulevikuplaanidele ja elu olukorrale on laste arv muutunud. Praegu väidab pendel (täpsemalt küll niidi otsas rippuv abielusõrmus), et rohkem mul lapsi olema ei saa, aga pool aastat enne kolmanda lapse tegemist väitis kah, et rohkem ei tule. Kui kolmas juba hakkama oli pandud, siis tunnistas teda ka sõrmus. Näitas õigesti ka sugu, kuigi ma olin veendunud, et nüüd läks küll rappa – nii kindel olin, et laps on teisest soost.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Autoriõigused kestavad 75 aastat peale surma ja need pärandatakse.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lesepension,toitjakaotuspension,kinnisvara jne jne.

No toitjakaotuspension määratakse lapsele ja selleks peab olema isadus tuvastatud (märge sünnitunnistusel), kuid ei pea ema-isa ometigi abielus olema.
Eks küsimus oli ikka päranduses.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minule ennustati mingi aasta tagasi, et mul on suur võimalus haigestuda diabeeti. Suguvõsas kellegil seda ei ole. Minul pidi olema oht, sest mul pidavat olema kõhunäärme mingid otsad lühikesed. Kas selline jutt on ka tõsi, ei tea.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kohe niisama vägisi tuli enustama, va sunnik, jah? Sina üldse ei tahtnud, aga näe, tuli ja ennustas?

0
-3
Please wait...

Postitas:
rosinakypsis

Mulle tahtis ka kord mustlane ennustada, keeldusin viisakalt. Siis manas midagi tigedalt – pani vist needuse – ja takkapihta sülitas ka veel mu peale!
Aga näete, tema kiuste elan ikka õnnelikult edasi!

+2
0
Please wait...

Näitan 25 postitust - vahemik 1 kuni 25 (kokku 25 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Ammu öeldud ennustus piinab- kuidas üle olla?